Громада рибалок України

офіційна інформація, документи
Правила форуму
Ініціатива Чиста Устя

Телефон гарячої лінії Рівнерибоохорони 0(362) 63-39-32
email rivneryboohorona@gmail.com
"Телефон довіри" відділу запобігання та протидії корупції в органах рибоохорони 0(63) 982-24-62

Усіх небайдужих громадян просимо повідомляти журналістів телеканалу „Рівне1” про випадки браконьєрства за телефоном 0362-623-501
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Вам спасибо за хорошее дело!
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
Banderivets
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 155
З нами з: 18 березня 2009, 01:00
Звідки: м.Рівне
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Banderivets »

Дай Боже!
Панове, любіть ПРИРОДУ, МАТЬ вашу!!!
Аватар користувача
DJ
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 16
З нами з: 03 березня 2009, 01:00
Звідки: Киев
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення DJ »

Шановні!

Приведу повідомлення Ігора Тихолаза на Форумі Громади:


25.06.2009, 18:55
http://www.ribaki.org.ua/forum/showpost ... stcount=51

сегодня был в Верховной Раде, передал письмо от Громады (текст ниже) - лично в руки помощнице Н.В. Томенко и все сопроводительные документы относительно инициированного нами голосования, и, что самое важное, - его результатов
как меня проинформировали (а также есть информация из других источников), буквально на следующей неделе состоится заседание профильного Комитета ВР, где будут рассматриватся сразу несколько природоохранных законопроектов. что ж, держим кулаки на удачу
общественность свою работу сделала - теперь дело за депутатами

Заступнику Голови
Верховної Ради України
Томенко М.В.


Шановний Миколо Володимировичу!


Наша організація вже третій рік поспіль бореться з усіма проявами браконьєрства та варварського знищення рідної природи, і ми щиро вдячні Вам за вашу активну соціальну позицію, за допомогу та підтримку у вирішенні екологічних проблем. Ми з глибоким задоволенням дізнались зі сторінок ЗМІ про Вашу ініціативу: внесення до профільного комітету ВР пропозиції до законопроекту №1154 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань мисливського господарства та полювання, охорони, використання і відтворення тваринного світу» (прийнятого у першому читанні 2.06.2009р.), стосовно посилення кримінальної відповідальності за зайняття незаконним рибним промислом – за браконьєрство з використанням вибухових, отруйних речовин та електроструму. Це серйозна і дуже гостра проблема, і вирішувати її потрібно якнайшвидше!

В свою чергу, ми вирішили підтримати Вашу ініціативу та долучити до неї небайдужих українських рибалок. Для цього, на офіційному порталі Всеукраїнського Риболовного Громадського Об’єднання «Громада Рибалок України» www.ribaki.org.ua, ми провели опитування – стосовно підтримки Вашої законодавчої ініціативи. Протягом лише 12 днів ми зібрали майже 3 000 голосів на підтримку змін та доповнень до законопроекту №1154! Ми сподіваємось, що така кількість голосів простих українських рибалок, яких сьогодні дійсно тероризують браконьєри усіх видів та мастей, змусить народних депутатів, представників вищезгаданого профільного комітету ВР, прийняти позитивне рішення та підтримати Вашу ініціативу. За вами стоять тисячі чесних людей, які підтримають усі розумні та доцільні зміни в природоохоронному законодавстві – на користь вирішення екологічних проблем в Україні.

Хочемо звернути Вашу увагу, що ми також відстоюємо права українських рибалок-аматорів на чесну та цивілізовану рибалку на законотворчому рівні. Саме нашою організацією, спільно в Київським еколого-культурним центром, був ініційований законопроект №3003 від 22.07.2008 «Про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення (щодо посилення заходів по боротьбі з браконьєрством)», також прийнятий у першому читанні 2 червня цього року. Ми сподіваємось на плідну законотворчу співпрацю в майбутньому – на користь рідного українського довкілля!

У додатку:
1. Статистичні дані ініційованого нами голосування
2. Ілюстрації
3. Інформаційна довідка про ВРГО «Громада Рибалок України»

Ігор ТИХОЛАЗ, керівник Прес-центру
ВРГО «Громада Рибалок України»
(067) 407-59-13
press@ribaki.org.ua
www.ribaki.org.ua
AVN
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 10
З нами з: 23 лютого 2009, 01:00
Телефон: +380675057378
Звідки: Киев
Контактна інформація:

Наш законопроект прошел на второе чтение!

Непрочитане повідомлення AVN »

Уважаемые форумчане!
Как уже ранее сообщалось на нашем портале (http://ribaki.org.ua/rus/programs.php?news_id=325), 02.06.2009 наш законопроект №3003 об усилении мер борьбы с браконьерством (http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/web ... 3511=33076) был принят ВР в первом чтении. А 08.07.2009, на заседании правового комитета, на котором были учтены все замечания и внесены незначительные поправки депутатов в наш законопроект, он был одобрен и прошел на второе чтение.
Это уже серьезный шаг вперед! Спасибо всем, кто поддержал инициативу ГРУ. Будем информировать Вас о дальнейшем ходе событий.
Відповісти

Повернутись до “Рибоохорона”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість