Де замовити VPS для сайту на Joomla з оптимальними характеристиками?
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
-
- Той, що в джунглях сидить
- Контактна інформація:
Де замовити VPS для сайту на Joomla з оптимальними характеристиками?
Хочу запустити сайт на Joomla, і шукаю VPS із хорошими характеристиками, щоб сайт працював швидко, навіть при великому навантаженні. Важливо, щоб сервер мав SSD або NVMe накопичувачі, підтримку IPv6 і KVM-віртуалізацію. Але де саме краще замовити? Бо зараз дуже багато пропозицій, але не всі гарантують стабільність і швидкість. Може хтось вже має досвід із сервісами, які добре підходять саме для Joomla?
Re: Де замовити VPS для сайту на Joomla з оптимальними характеристиками?
Я недавно переносив свій Joomla-сайт на VPS з SSD-дисками і був дуже задоволений результатом. Раніше працював на загальному хостингу, і часто відчував затримки при високому навантаженні, особливо коли почали зростати відвідувачі. Перейшов на віртуальний сервер із KVM і підтримкою IPv6 — різниця була відчутна відразу. Сайт почав швидко завантажуватись, час відгуку став набагато кращим, а стабільність з’єднання мене приємно здивувала.
-
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
У мене також є досвід роботи з Joomla на VPS, і скажу чесно — оптимальні характеристики, про які ти говориш, дуже важливі. Після кількох спроб із різними провайдерами вибрав сервіс із KVM-віртуалізацією і SSD-накопичувачами. Вебсайт почав працювати значно стабільніше, навіть при пікових навантаженнях. Плюс, підтримка IPv6 допомогла уникнути деяких проблем із сучасними протоколами.
Міша
-
- Той, що в джунглях сидить
- Контактна інформація:
Рекомендую VPS для Joomla від HostZealot — це сервери з SSD- або NVMe-накопичувачами, KVM-віртуалізацією та підтримкою IPv6. Ідеально підходять для сайтів з високим навантаженням. Детальніше на vps-сервер.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], Google [Bot], IvonneBressler, Semrush [Bot] і 2 гостей