Особливо мене вразила простота оформлення замовлення. Все інтуїтивно зрозуміло: обираєш букет, вводиш адресу доставки, дату та час, і за декілька хвилин все готово. Ще один великий плюс – можливість додати персональну листівку, що робить подарунок більш особистим і душевним. Я кілька разів користувався послугою для доставки сюрпризів рідним і друзям, і завжди отримував позитивні відгуки: квіти приїжджали свіжі, охайно упаковані та точно в зазначений час.
Не можу не відзначити й якість самих букетів: кожна композиція виглядає дуже гармонійно, квіти тримаються свіжими довше, ніж у звичайних квіткових кіосках. Крім того, сервіс пропонує різні додаткові опції, такі як доставка в офіси, замовлення великих святкових композицій або тематичних наборів із шоколадом чи іграшками, що особливо зручно, коли хочеться зробити незабутній подарунок.
Також хочу підкреслити, що робота служби підтримки на високому рівні: у разі питань або уточнень менеджери швидко відповідають і допомагають зробити правильний вибір. Зважаючи на це, я можу сміливо рекомендувати ProFlowers
усім, хто цінує свій час і хоче зробити приємний сюрприз близьким. Особисто для мене ця служба стала справжнім порятунком у щоденній рутині – тепер не потрібно бігати по магазинах і хвилюватися, що потрібного букета не знайдеш. Все доступно онлайн, а результат завжди радує око і серце.
Якщо ви ще не пробували замовляти квіти через інтернет у Києві, раджу спробувати саме цей сервіс – ви оціните швидкість, якість і увагу до деталей.