Кубок 2009 Рівненської області з лову риби фідером
всім привіт, щойно повернувся з змагань,
результати наступні
Команда:
1 "Петри"
Степчук Петро
Фічук Петро
2 "Альбатрос"
Марчук Віталій
Півень Юрій
3 "Полосатік"
Красовський Павло
Заєць Володимир
Особисте:
1 Фічук Петро
2 Півень Юрій
3 Степчук Петро
ЗМАГАННЯ пройшли весело, шкода що приймало участь лише 7 команд.
Великої риби в уловах небуло. попадалися в основному густєрка, підлящик, плотва.
Погода була причудова.
Дякую всім за приємну компанію
результати наступні
Команда:
1 "Петри"
Степчук Петро
Фічук Петро
2 "Альбатрос"
Марчук Віталій
Півень Юрій
3 "Полосатік"
Красовський Павло
Заєць Володимир
Особисте:
1 Фічук Петро
2 Півень Юрій
3 Степчук Петро
ЗМАГАННЯ пройшли весело, шкода що приймало участь лише 7 команд.
Великої риби в уловах небуло. попадалися в основному густєрка, підлящик, плотва.
Погода була причудова.
Дякую всім за приємну компанію
Зауважу, що якщо в першому турі абсолюттними лідерами були Петри - два перших місця, то у другому турі на такий результат вийшли Альбатроси.
В особистому заліку у всіх трьох призерів виявилось по 3 бали.
1 і 2 місце розділило лише 19 грам.
2 і 3 - десь під 300... Але Петя Степчук хапнув найбільшу рибу змагань - головня 360 грам
В особистому заліку у всіх трьох призерів виявилось по 3 бали.
1 і 2 місце розділило лише 19 грам.
2 і 3 - десь під 300... Але Петя Степчук хапнув найбільшу рибу змагань - головня 360 грам
AAAAAA!!!!EXPERT писав: ФІЧУК ЧЕМПІОН
ВІТАЮ ПЕТРІВ З ПЕРЕМОГОЮ.
Випадок!!! Виловлиний підлящик 300 г, на останніх секундах!!! Це про другий тур, але цілком заслужено.....
Загальних пару тезісів:
Рибас вже не той ... як я зрозумів тільки на виманювання, лакокомиться рухомою годівницею, що котиться по дальній бровці.. та Риба дуже акуратна... неактивна... дуже не крупна... в порівнянні з минулими роками. Снасть ультратока... Точність попадання важлива ... Вода впала!!! Ажіотаж напрягає публіку!!!! :arrow:
Мабуть перший раз стільки покльовок на Горині, нереалізованих в першому турі ... що просто капєц... :evil: :evil: :evil: Глубоководної крупної густери та підляща - ноль в прилові... тільки некрупна плотва та дрібний головень.... :( Одним словом два тичка ... і гоу хоум... Торгова марка деясть в одному... І так майже всі 6 год змагань..... По закінченню намалювався Паша і сказав, щось про глухарів!!!! :oops:
А я йому говорю, що ліс опозітно прямо і що мабуть він, щось путає... :D Ну це так гумор ...хто незовсім зрозумів бажано прочитати ... другу частину....
Далі буде!!!!
Паша-катастрофа в своєму репертуарі :lol:ZVod писав:По закінченню намалювався Паша і сказав, щось про глухарів!!!! :oops:
А я йому говорю, що ліс опозітно прямо і що мабуть він, щось путає... :D Ну це так гумор ...хто незовсім зрозумів бажано прочитати ... другу частину....
А корови його не оточували під час змагань??? :lol:
ні, вони оточили лише його бус :lol:shalun_99 писав:Паша-катастрофа в своєму репертуарі :lol:ZVod писав:По закінченню намалювався Паша і сказав, щось про глухарів!!!! :oops:
А корови його не оточували під час змагань??? :lol:
- Andrey-Brizhitskiy
- Нуб
- Телефон: 0504124810
- Контактна інформація:
)
Змагання удались на славу. Один недолік - мало команд-учасників. Чесно кажучи як для річки я був готовий мало але врахую всі аспекти на наступний раз) Щодо колективу то претензій не має.
Ps2shalun_99 писав:А корови його не оточували під час змагань??? :lol:
Хлопці, які там корови – ще гірше.... Одним словом сталось таке......
Як все піде з самого початку тим все і закінчиться ... в мене це на 100% правда... Так ось перед від’їздом в перший день я привітався з Пашою та вже пакуюсь в бус... Як тут дивлюсь щось тут не те.... у бусі сидить дивна істота у образі чолов’яги 45 років.... Характерною особливістю цього випадку було те, що людина була в одних плавках .... постійно циклічно говорила: „Хлопці в якому я регіоні… ні ні ви не подумайте, що я того..!!!” Паша сказав, що це такий прикол… підібрав на вулиці бо той пропав би.... З його слів про якусь девятиповерхівку нам пришлось його завести… Ну звісно вже збились з правильного курсу.... А мужик пішов по підїздах не розуміючи, що там стоять кодові замки...
Далі ще був ранковий гаїшник – „На рибалку хлопці... Що навіть на змагання ... Ну..ну!!!!” Також знакова подія, що привела до незначного падіння рейтинга Полосатіка в табелях про ранги... Гаїшник вплинув на такі речі: дуже образливі цілих 2 грами, першого туру що нам так не хватило до призового місця (я не дотягнув в моїй зоні), а вдругому турі чемпіон абсолютно на останніх секундах виловлює рокового підлящика –нас також обходять, а Паша втрачає на зацепах аж цілих 40 повідків....
Але всеж таки без іронії хочеться віддати належне Красовському Павлу, незламному в всіх напрямках та цілеспрямованому в оборотьбі, як капітану команди так як і просто хорошій людині.
Даааа, Пашка монстр...Цікаво, де він те чудо взяв? І чому на змагання не привіз? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ZVod писав:Як тут дивлюсь щось тут не те.... у бусі сидить дивна істота у образі чолов’яги 45 років.... Характерною особливістю цього випадку було те, що людина була в одних плавках .... постійно циклічно говорила: „Хлопці в якому я регіоні… ні ні ви не подумайте, що я того..!!!” Паша сказав, що це такий прикол… підібрав на вулиці бо той пропав би....
Змагання закінчились, перемогли найкращі!!! Мої вітання переможцям та призерам.
В порівнняні з минулорічним кращим результатом за етап 2128 гр. А. Брижицький, Ю. Півень спіймав максимум цього року 1231 гр. Риба в ці дні була дуже вередлива, та прошена.
До вашої увагі протокол змагань.
В порівнняні з минулорічним кращим результатом за етап 2128 гр. А. Брижицький, Ю. Півень спіймав максимум цього року 1231 гр. Риба в ці дні була дуже вередлива, та прошена.
До вашої увагі протокол змагань.
Public organization "RIVNE FISHING CLUB"
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей