Прихована водойма

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
Banderivets
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 155
З нами з: 18 березня 2009, 01:00
Звідки: м.Рівне
Контактна інформація:

Прихована водойма

Непрочитане повідомлення Banderivets »

Зявилася причина відкрити нову тему. Спочатку хотів по-нормальному написати звіт: з назвою водойми, власника цієї водойми, його телефоном та таке інше, але... :cry:
Отже по порядку. Запросили мене друзі на нову невеличку водойму, тобто "по блату". 8) Про наше перебування власник знав заздалегідь, був морально "готовий". Але видно думав, що приїдуть як завжди алконавти, будуть не рибу ловити, а ... ну ви знаєте. :wink: Все було добре, поки не клюнув Риб. Клюнув Він, до речі, на бутер з бондюель-кукурузки та опариша, на карасьовий гачок, поводок флюрокарбон, фідер з власного замісу привадою (секретна, не скажу :wink: ). Про адреналін при виважуванні та все таке інше не писатиму (майстерність не пропєш! :) ), здогадатися й так не важко, бо оснастка явно не була карповою. Отже Риб мене потішив. За це Йому окреме дякую! :D
Тепер про погане, а саме про Українську недобру звичку всіх часів: про ЖАБУ!!! :evil: :twisted: Як тільки цей власник (не хочу його називати по імені) взнав про мій улов, в нього зробилося таке 8O . Хороший настрій пропав відразу та назавжди. :evil: Від його сторожки згодом я чув уривки фраз типу (мовою оригіналу): заготовітьєлі..., всю рибу виловили..., грошей за більєти не заплатили..., карпа забрали і ще ловлять, мало їм одного...
Добавлю лише, що став платний (десь по 40-50грн), народу - море. Претензії зявились лише до нас і все через Риб. Тут в такі моменти можна і спіртсменом стать :lol: Якби я відпустив свій улов назад в став, то міг би спостерігати інфаркт власника. 8O А сітки плавав на човні перевірять постійно, редиска.
Через ці події я став назвати братам по цеху не можу, ам соррі. Але зла задумка взять Васю Брагіна з собою, заплатить за білети та за три дні вийнять усього залікового коропа мене не полишає! :lol: Треба ЖАБУ лікувати. Як кажуть: жабу жабою вибивають, чи щось таке... :lol:
Тепер коротенький фотозвіт, але в ФОТО...ФОТО...ВІДЕО...
До зустрічі на водоймі! :wink:

Зображення
Панове, любіть ПРИРОДУ, МАТЬ вашу!!!
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

artcool писав:А то не Тучин,а то декілька схожих обектів:вода,небо,берег,комиш!!!
Точно не Тучин...місцина інша.
Аватар користувача
ANDROID
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 328
З нами з: 11 січня 2008, 01:00
Телефон: 098-061-63-37
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ANDROID »

Напевно це Білашів
Аватар користувача
Boroda
Ледар
Ледар
Повідомлень: 21
З нами з: 24 липня 2009, 00:00
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Boroda »

В Білашові був непоганий хазяїн, на нього це не схоже.
Тучинські більш підходять :evil: , але краєвид не той...
Не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Аватар користувача
EXPERT
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 746
З нами з: 23 листопада 2007, 01:00
Звідки: г.Ровно РОФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Якось в серпні по справах їздив в Одесу. Так вийшло, що із знайомим Олександром нам пришлось декілька годин провести на Хатжибейському лимані біля мосту на трасі Київ - Одеса.
Бути біля води і не порибалити я не міг. Місцеві ловили пєленгаса. В рибалок дізнався, що ловиться і на які снасті. Сходив до найближчого базарчика в декількох км в сторону Одеси, та купив все необхідне. Скажу, що краще з собою возити ніж на місці купувати. Ціни в чотири рази вищі ніж на їхньому 7км.,а якщо не подобається то найближча точка в Одесі :lol:
Закидувати потрібно на відстань яку дозволяє снасть. Звичайно місцеві ловлять на два повідка з овальним пінопластом біля гачка, для того, щоб наживка було над дном.
Продають більш грубу снасть на три повідка.
Снасть закінчується грузилом зазвичай 30-50гр.
Гачки як карпові №1-3.
Отже зібрав снасті по технології, насадив морського черв'яка, до речі в рибалці на пєленгаса нічого складного не має. Порція морського черв'яка коштує 20грн.
Відрибачились не погано, риба підходила стаями, та клювала у всіх в кого в цей район були закинуті снасті.
Рибалили біля обіду, місцеві рибалки уже закінчили рибалити, тільки водяні змії то тут то там висовували свої мордочки.
Пєленгас як на мене дуже живуча риба схожа на вьюна.Один навіть вичищений умудрився втекти. Ось така коротка рибалка в мене вийшла на Хатжибейському лимані.
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Аватар користувача
Юра
Боєць
Боєць
Повідомлень: 225
З нами з: 04 червня 2009, 00:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Юра »

Вчора, 11 квітня, був на улюбленому ставочку. Ще так рано сюди ніколи не приїзджав, але вже так "кришу рвало", що терпіти не міг.

Ловив на фідер. Монтаж елементарний: в кінці груз 40гр на повідку 10см, потім невеличка пружинка і основна жилка. До ушка пружинки - коротенький повідок 0.12 7 см (ставив повідок і далі від пружинки - покльовок не було), гачок №16 Gamakatsu. Насадка - мотиль та перловка.

В пружинку давав спочатку мастирку, потім в результаті експерименту такий склад: мастирка+розпарена макуха+пшоно з ваніліном.

Пізнувато приїхав, а ще поки розклався. Зразу ж почали попадатися гарні карасі, але активний кльов швидко затих та й похолодало і здійнявся сильний вітер. Продовжував кормити точку і час від часу влітали залікові карасі. Але в 11-30 - як відрізало і підійшла дрібна краснопірка на мотиля. Ставлю перловку і, о чудо, стала попадатися краснопірка в рази більша.

Для фідера вітер, навіть сильний боковий, практично не заважає, бачиш саму обережну покльовку.

Отримав масу задоволення, аби ще погода була трохи тепліша, а то сидів в бушлаті, добре, що хоч не мочило. Зловив своїх 3 кг (всього 12 карасів), сім"я коштувала карася в сметані ммммм....
Аватар користувача
Jorjuk
Ледар
Ледар
Повідомлень: 30
З нами з: 07 квітня 2010, 00:00
Телефон: 0679460460
Звідки: Костопіль

Непрочитане повідомлення Jorjuk »

Сметана надіюсь -свіжа?
Може все ж таки напишете де ставок в лічку? jorjuk@meta.ua
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Для того тему і зробили бо водойму не хочуть "здавати" :D
Не учи рыбу плавать!
Аватар користувача
Jorjuk
Ледар
Ледар
Повідомлень: 30
З нами з: 07 квітня 2010, 00:00
Телефон: 0679460460
Звідки: Костопіль

Непрочитане повідомлення Jorjuk »

міняю вашу водойму на свою
Аватар користувача
stal1n
Бро
Бро
Повідомлень: 2162
З нами з: 19 березня 2008, 01:00
Хто: Карасятник
Звідки: Йорк
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

Valldemar писав: Хоча погода-негода так і не ущухала, промокли аж до тусів, але рибка клювала іклювала, люду було небагато ще 4 рибацюг, але трошки якихось дикунів...
ну чому ж дикунів?

той хлопець, що брав у вас кукурузку(на яку було виловлено півкілограмового карася) був я :)

Зображення

Зображення

Зображення
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Виталий

Непрочитане повідомлення Виталий »

Блін...всі такі модні стали,на прихованих водоймах втіхаря рибку смикають а у самих слюнки течуть коли хтось десь наловить і некаже де....в неділю рибалив на одній цікавій водоймі...карась заліковий та карпушки до 1500г....зробив деякі висновки нарахунок тактики лову і планую на цій же водоймі в найближчу неділю спіймати гарних коропців...можу взяти з собою 2 бажаючих порибалити...виїзд з Рівного в неділю..одразу кажу що бажаючі поїхати будуть з мішками на голові їхати з Рівного і до самої водойми..на постах ДАІ не висовуватись і не репетувати...
Аватар користувача
Vetal
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 199
З нами з: 01 лютого 2010, 01:00
Телефон: 097-854-00-54
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vetal »

То візьміть ще когось третього в багажнік, і мішок надягати не прийдеться :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар користувача
Viktorovi4
Козак
Козак
Повідомлень: 464
З нами з: 13 січня 2009, 01:00
Телефон: 123456
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Виталий писав:Блін...всі такі модні стали,на прихованих водоймах втіхаря рибку смикають а у самих слюнки течуть коли хтось десь наловить і некаже де....в неділю рибалив на одній цікавій водоймі...карась заліковий та карпушки до 1500г....зробив деякі висновки нарахунок тактики лову і планую на цій же водоймі в найближчу неділю спіймати гарних коропців...можу взяти з собою 2 бажаючих порибалити...виїзд з Рівного в неділю..одразу кажу що бажаючі поїхати будуть з мішками на голові їхати з Рівного і до самої водойми..на постах ДАІ не висовуватись і не репетувати...
А хижак там є???? Якщо є то я з Вами, та й в мене машинка спеціальна для перевезення тих "з мішками на голові" є :lol: :lol: :lol:
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
Виталий

Непрочитане повідомлення Виталий »

По хижаку незнаю чи э там щось... :wink:
Аватар користувача
Юра
Боєць
Боєць
Повідомлень: 225
З нами з: 04 червня 2009, 00:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Юра »

Виталий писав:Блін...всі такі модні стали,на прихованих водоймах втіхаря рибку смикають а у самих слюнки течуть коли хтось десь наловить і некаже де....
Зрозумійте мене правильно. Водойму не здаю, бо вона безкоштовна і, відповідно, присмотр за нею самі розумієте який. Вже був навчений: писав про гарні рибалки а потім приїзджав через неділю - а там браками вже все підчищено і повибивано. Від нормальних рибалок у мене секретів нема.

А щодо платників, то вважаю, що, якщо власник тримає ставок і дає на ньому ловити, то особливої потреби тримати його в секреті немає. Але це моя власна думка. Сам стараюся рибалити на диких водоймах.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей