Хто стикався з видаленням катаракти?
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Хто стикався з видаленням катаракти?
Хто стикався з видаленням катаракти? Цікавить сам процес: наскільки це боляче, як довго триває відновлення, чи є якісь ризики? Чесно, лячно налаштовуватися, бо це ж операція на оці.
-
kolomis2015
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
Re: Хто стикався з видаленням катаракти?
У моєї бабусі видаляли катаракту кілька років тому. Вона теж дуже боялася, але сама процедура тривала десь 15–20 хвилин. Болю не було, тільки неприємні відчуття. Уже наступного дня вона бачила набагато краще. Відновлення було легким, головне — капати краплі і берегти око від пилу.
Міша
У мого сусіда робили таку ж операцію. Він казав, що найбільший страх — це сам факт «будуть щось робити з оком». Але лікарі роблять усе під місцевою анестезією, болю нема. Через кілька днів він уже читав газету без окулярів.
-
kolomis2015
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
У тестя вже була така стадія катаракти, що без операції далі ніяк. Ми вибрали Ukrainian Vision Center, для видалення катаракти бо там використовують сучасні методи факоемульсифікації — це операція через мікророзріз, без великих швів і довгого відновлення. Йому поставили нову лінзу, і вже наступного дня він казав: «Світ такий яскравий, я й не пам’ятаю, що кольори настільки насичені».
Відновлення пройшло легко, лікарі видали чіткі рекомендації по краплях, розписали, що і коли треба капати, і контролювали стан. Ми приходили на огляд кілька разів після операції, і кожен раз все було на вищому рівні. Що мене вразило найбільше — ніхто не відпускає пацієнта «сам на сам». Тут реально ведуть до повного результату. Якщо думаєте, де робити операцію, навіть не сумнівайтесь.

Міша
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість