Чи були моменти, коли невелика інформація про ринок змінила всю вашу стратегію?

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Vanyo
Контактна інформація:

Чи були моменти, коли невелика інформація про ринок змінила всю вашу стратегію?

Непрочитане повідомлення Vanyo »

Хлопці, було таке, що одна маленька новина чи графік повністю перевертав вашу стратегію на ринку? У мене, наприклад, був день, коли я майже закрив позицію, але побачив дрібну зміну в обсягах і вирішив трохи зачекати — і вона пішла зовсім в інший бік. Це змусило мене задуматися, наскільки важливо відслідковувати навіть дрібні деталі.
Markov
Нуб
Контактна інформація:

Re: Чи були моменти, коли невелика інформація про ринок змінила всю вашу стратегію?

Непрочитане повідомлення Markov »

Так, буває, я пам’ятаю, як колись натрапив на один невеликий бонус для торгівлі, він давав змогу трохи протестувати стратегії без великого ризику. Там навіть дрібні сигнали на графіку змінювали всю мою стратегію на день. Взагалі, для таких моментів мені допомагає https://gerchikfx.com/bonus/ua/?utm_sou ... mpaign=141 спробував один раз і реально побачив, як навіть маленька інформація може вплинути на рішення. Після цього почав звертати увагу на кожен дрібний рух на ринку.
Vanyo
Контактна інформація:

Re: Чи були моменти, коли невелика інформація про ринок змінила всю вашу стратегію?

Непрочитане повідомлення Vanyo »

Знаєте, іноді просто приємно спостерігати, як люди діляться своїм досвідом і різними підходами. У мене немає власної історії з трейдингом, але читаючи такі історії, розумієш, наскільки нюанси і деталі можуть впливати на будь-який процес, ну принаймні тепер точно розумію краще
Markov
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Markov »

Це як у спорті — маленькі зміни в техніці або тренуванні можуть дати зовсім інший результат.
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей