Тектонайтова мийка - яку модель краще обрати? Реальні відгуки?
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Тектонайтова мийка - яку модель краще обрати? Реальні відгуки?
Хочу поставити на кухні тектонайтову мийку, але не можу визначитися з моделлю. Дивлюся на різні варіанти, але всі трохи схожі зовні. Хто реально користується, підкажіть, яка з них практичніша у догляді, не дряпається від посуду і як з часу експлуатації, чи не зберігає запахи? Ціни теж важливі, щоб не прогадати з вибором.
Re: Тектонайтова мийка - яку модель краще обрати? Реальні відгуки?
У мене встановлена мийка Franke з тектонайту, вже рік. Дряпин практично немає, вода не залишає слідів, чиститься звичайною губкою без проблем. Спочатку сумнівався, бо здавалось, що матеріал буде дуже делікатний, але виявилося, що він міцніший, ніж очікував. Єдиний мінус, треба уникати сильних хімікатів.
Я б радив дивитися на глибину чаші і на розташування сифонів. У мене колись була мийка схожа за матеріалом, але дуже дрібна чаша, весь час вода переливалася на стільницю, а великий посуд поміщається лише частково. Тектонайт сам по собі зручний, він трохи м’якший за метал, тому великі каструлі та сковорідки легше ставити, ударів не боїться, але важливо правильно підібрати модель по габаритах і формі.
-
skywalker3000
- Контактна інформація:
Щоб зробити вибір оптимально, спершу визначайтеся з формою і кількістю чаш. Класична одна чаша плюс сушарка зручно для маленьких кухонь, дві чаші краще для великої родини, особливо якщо часто готуєте. Глибина важлива, глибока чаша зручніша для великих каструль, але більше води на стільницю потрапляє, якщо не акуратно.
Також перевіряйте стійкість до барвників, кислого чи жирного, бо тектонайт добре чинить з механічним впливом, але хімія може пошкодити покриття. Інформація про кухонні мийки з нержавійки https://vsim.ua/Groshi/miyka-franke-tec ... 70173.html допоможе вам обрати варіант, там описані різні моделі, можна порівняти практичність чаш і дизайн, щоб підібрати під свій простір і потреби.

Також перевіряйте стійкість до барвників, кислого чи жирного, бо тектонайт добре чинить з механічним впливом, але хімія може пошкодити покриття. Інформація про кухонні мийки з нержавійки https://vsim.ua/Groshi/miyka-franke-tec ... 70173.html допоможе вам обрати варіант, там описані різні моделі, можна порівняти практичність чаш і дизайн, щоб підібрати під свій простір і потреби.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей