Скільки реально коштує перевірити ходову у Renault перед зимою?
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Скільки реально коштує перевірити ходову у Renault перед зимою?
Хочу перед зимою перевірити ходову на Renault Megane 3, бо останнім часом щось стукає спереду, особливо на дрібних нерівностях. Підозрюю, що може бути втулка стабілізатора або опора. Хтось знає, скільки реально коштує повна діагностика ходової у нормальному сервісі, щоб не просто глянули одним оком, а справді перевірили все підвіску, амортизатори, шарові й сайлентблоки?
Re: Скільки реально коштує перевірити ходову у Renault перед зимою?
Я недавно робив повну перевірку ходової на Scenic 2, платив 600 грн. Переглянули передню й задню підвіску, підняли на підйомнику, перевірили люфти, пильники, амортизатори. Якщо треба акт із роздруківкою, то ще плюс 200 грн. На деяких СТО ціну ставлять від 400 до 1000 грн залежно від міста й типу авто.
-
skywalker3000
- Контактна інформація:
Робив діагностику ходової в офіціалів Renault, але чесно, переплатив. Взяли 1200 грн, а по факту перевірили те саме, що на звичайному СТО. Краще шукати майстрів, які спеціалізуються саме на французах. У мене після незалежної перевірки знайшли тріщину на опорі, яку офіціали навіть не помітили. Тому не завжди дорожче означає якісніше.
Перевірка ходової перед зимою реально потрібна, бо навіть дрібний люфт може взимку обернутися ремонтом на кілька тисяч. Я робив діагностику восени, щоб одразу знати, що міняти. Ціна коливається десь 500–700 грн, якщо без акта. Головне, щоб дивилися не лише передню, а й задню частину, бо у Renault задня балка часто має підбиті сайлентблоки.
Якщо хочеш, щоб перевірили детально, зверніться на сто рено в Києві Oiler https://oiler.pro/ua-ua/sto/sto-dlya-renault/ там хлопці працюють по регламенту Renault, показують все на місці, нічого не приховують. Можна одразу замовити перевірку і дрібний ремонт, якщо щось знайдуть.

Якщо хочеш, щоб перевірили детально, зверніться на сто рено в Києві Oiler https://oiler.pro/ua-ua/sto/sto-dlya-renault/ там хлопці працюють по регламенту Renault, показують все на місці, нічого не приховують. Можна одразу замовити перевірку і дрібний ремонт, якщо щось знайдуть.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей