оз.БАСІВКУТСЬКЕ
Супер, молодці.
В неділю зібрався на тестування коропових палок і катушок, але поскільки тестування починалось в 12.00, вирішив трошки покидати спінінга. Виїхав десь після 8 години, особливо і ненадіючись щось спіймати. Погода чудова, сонечко, повний штиль. Багато риболовів, але в уловах "0". Як говорять в таких випадках - "Риба клювала вчора і буде клювати завтра".
Рибка цей в день небрала, про що на тестуванні підтвердив Паша, який ловив зранку на лодці.
Десь біля 10 години я знайшов невеличку ямку і зловив гарного залікового окуня. Зрозумівши, що окунь відійшов від берега і стоїть в ямах і біля русла, пішов в знайоме місце де є невелике заглиблення. Риба дійсно була, але брала дуже і дуже обережно. На протязі години ловлю ще три залікових красеня окуня, і вирушаю на тестування карпових снастей.
В неділю зібрався на тестування коропових палок і катушок, але поскільки тестування починалось в 12.00, вирішив трошки покидати спінінга. Виїхав десь після 8 години, особливо і ненадіючись щось спіймати. Погода чудова, сонечко, повний штиль. Багато риболовів, але в уловах "0". Як говорять в таких випадках - "Риба клювала вчора і буде клювати завтра".
Рибка цей в день небрала, про що на тестуванні підтвердив Паша, який ловив зранку на лодці.
Десь біля 10 години я знайшов невеличку ямку і зловив гарного залікового окуня. Зрозумівши, що окунь відійшов від берега і стоїть в ямах і біля русла, пішов в знайоме місце де є невелике заглиблення. Риба дійсно була, але брала дуже і дуже обережно. На протязі години ловлю ще три залікових красеня окуня, і вирушаю на тестування карпових снастей.
- Shamik
- Дослідник
- Контактна інформація:
Де ці точки, і на яку приманку! Якщо можна фото приманки! Скільки на басівкут хожу і з берега і з лодки повний нуль! Самому вже смішно! На інших водоймах ловлю успішно а басівкут як зачарований..... часом вже сумніваюсь чи варто туди йти чи краще спалити 4 літри бензину і поїхать десь на горинь!shalun_99 писав: Отже, припливли до нашої улюбленої точечки . Продовжуємо ловити на уловістішу приманку...
По спінінгу вирішив, що кращого полігону ніж БК і не знайти :lol:Shamik писав:Де ці точки, і на яку приманку! Якщо можна фото приманки! Скільки на басівкут хожу і з берега і з лодки повний нуль! Самому вже смішно! На інших водоймах ловлю успішно а басівкут як зачарований..... часом вже сумніваюсь чи варто туди йти чи краще спалити 4 літри бензину і поїхать десь на горинь!shalun_99 писав: Отже, припливли до нашої улюбленої точечки . Продовжуємо ловити на уловістішу приманку...
Якщо погода буде сприяти, то маю зробити перший виїзд в середу, а другий в суботу. Отже, якщо хтось має бажання порибалити на БК в суботу - приєднуйтеся
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Володя, а чи є сенс писати такого роду повідомлення?!shalun_99 писав:...
Отже, припливли до нашої улюбленої точечки близько ...
Продовжуємо ловити на уловістішу приманку...
Вирушаємо на старі місця ...
Ну почитали люди, як ви себе похвалили, що поїздили по "старих точечках", по "улюблених точечках", половили на "уловистіші приманки" ... і т.д.
Мені здається такі вислови більше дратують простого читача-форумчанина ніж несуть інформативний характер по даній водоймі.
Якщо вже писати, то хоч вкажіть приблизне місцезнаходження місця лову і розмір та колір приманки.
Якщо добре придивитися, в нас більшість звітів про риболовлю зашифровані, в них рибалки хвалять себе та свій улов але, як правильні козаки, інформації потрібної для інших рибалок не дають.
Можливо я не правий але хотілося б бачити дійсно гарні звіти.
Пи.Си. Я ні в якому разі не хотів нікого образити!!!
Не учи рыбу плавать!
Насамперед - інформативний характер!!! Тобто риба дійсно Є! І навіть гарних розмірів та риба...Пригадую про розповіді зі звітів - "район старого мосту", де в них вказані точки? Чи мені точні координати по Гуглу кинути? Чи перестати звіти писати?
А ось це повідомлення як розцінювати? http://rybalka.rovno.ua/modules.php?nam ... 7&start=15
Здається тут покритикувати варто...І вибрати певний розділ - "Радуємся, хвастаємся чи фото,фото,відео"??? Ось де критика потрібна...
ПиСи
Здав я точки та колір твістера "Полосатіку" і виловив він одного окунчика. І толку в тому викритті? Павло потримав "мамку", але вона зійшла...причому взяла на його улюблені кольори.
Отаке...
А ось це повідомлення як розцінювати? http://rybalka.rovno.ua/modules.php?nam ... 7&start=15
Здається тут покритикувати варто...І вибрати певний розділ - "Радуємся, хвастаємся чи фото,фото,відео"??? Ось де критика потрібна...
ПиСи
Здав я точки та колір твістера "Полосатіку" і виловив він одного окунчика. І толку в тому викритті? Павло потримав "мамку", але вона зійшла...причому взяла на його улюблені кольори.
Отаке...
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Якщо уважно почитати тему - Прихована водойма то можна зрозуміти. Кому тяжко зрозуміти, що у темі Прихована водойма пишуть лише про трофеї і хвастаються ними, зателефонуйте мені, я на пальцях розкажу. А починати полєміку у Вашому звичному режимі неварто.shalun_99 писав:Чи перестати звіти писати?
Отаке...
Не учи рыбу плавать!
- Niko
- Абориген
- Телефон: 0677713151
- Контактна інформація:
Згоден з Кумом, це саме я говорив, коли організовувався фестиваль Залізний окунь. Додаткова інформація ніколи не завадить. І в захист Шалуна, що інформацією він ділиться, аби так всі.
Востаннє редагувалось 30 листопада 2009, 22:36 користувачем Niko, всього редагувалось 1 раз.
- Shamik
- Дослідник
- Контактна інформація:
А що на БК э норма вилова? Ніколи незнав!!!!artcool писав:Норма вилова 3кг - Вова, не перестарайся...shalun_99 писав:Завтра з "Полосатіком" вирушаємо на пошуки хижака. Нажаль риболовля буде коротенька, але сподіваюся, що результативна. Фотік вже спакував і для прискореного пересування беремо двигун. Сподіваюсь, що катастрофи з катастрофою не буде :lol:
Звіт по обіді...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей