ГРИБОлов
Re: ГРИБОлов
мдаа!(( з такою погодою походу по грибах((
Сегодня с утра до обеда за Тучином, ведро белых (в основном молодняк) 40 шт. и ведро красных, условия те же желательно наличие сырых мест, лес преимущественно лиственный береза ,дуб.
Їздив вчора з дружиною в Деражнівський ліс, гриби є, але виключно у відомих мені "місцях", сам ліс майже порожній.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Жобринський ліс.
12.30 - 14.30
5 по 10л - маслюків.
Першу половину дня провів з спінінгом на озері поблизу санаторія "Червона калина". Другу ж половину дня - в пошуках грибів. Місце незнайоме, був вперше. Народу багато, але всі шось совались з напівпустими відрами. Довелось вдаватись до власної провіреної техніки гриболовлі. Як завжди це принесло хороший результат.

12.30 - 14.30
5 по 10л - маслюків.
Першу половину дня провів з спінінгом на озері поблизу санаторія "Червона калина". Другу ж половину дня - в пошуках грибів. Місце незнайоме, був вперше. Народу багато, але всі шось совались з напівпустими відрами. Довелось вдаватись до власної провіреної техніки гриболовлі. Як завжди це принесло хороший результат.

- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
Не знаю чому, але із усіх грибів найбільшим попитом у мене користуються польські. Думаю із-за того, що білих у тих місцях де я зазвичай збираю не так багато. Коли ж настають сприятливі умови для росту польських, то їх можна "накосити" чимало. В цьому році грибів ще не збирав, проте сьогодні, будучи в селі, не міг не заскочити на годинку в ліс. Те що я там побачив, мене дуже порадувало. Хоча грибів було не багато, проте свою дозу задоволення я отримав.

- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
-
- Той, що в джунглях сидить
- Контактна інформація:
Сейчас водятся грибы? Вот думаем выехать, но не знаем,есть ли там что-нибудь.
Самий пік маслят проходить ... так трохи було... Якщо на днях їхати то ще можна ... а далі буде видно. Всі решта гриби - бакби, красноголовці, білі , польські та навіть опеньки --- відсутні. Не має чого точно їхати далеко десь на полісся чи за случ ... краще молода рідка ялинка чи соснячок ... (але не ліс)....lusya писав:Сейчас водятся грибы? Вот думаем выехать, но не знаем,есть ли там что-нибудь.
Був на днях. Відверто скажу пресинг дуже великий, а адреналін втаких умовах не менший чим покласти на бік ляща )))

- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Підтверджую, гриби цього року відсутні, для мене то точно
Був в недалекій від мене (с.Олександрія) соснинці то щоб знайти маслят, треба чуть би не з лупою лазити на колінах попід соснами, розгрібати траву та хвою. До такого я не готовий да і не настільки голодний
Їдучи додому на сніданок заїхав на місцеву водойму, радий був бачити лебедів які таки повернулися, прям скучив за ними
.
Всерівно виїзд на природу то насолода, краса неймовірна.
Заодно розмотав спінінг, та вітер дув такий, що практично на стоячій водоймі хвилі та кручі були наче в Дніпрі, ще й з пінкою по берегу
що при закиді 2гр. грузу з силіконом шнур мотало наче при спусканні в слід за 5кг. щукою

Був в недалекій від мене (с.Олександрія) соснинці то щоб знайти маслят, треба чуть би не з лупою лазити на колінах попід соснами, розгрібати траву та хвою. До такого я не готовий да і не настільки голодний

Їдучи додому на сніданок заїхав на місцеву водойму, радий був бачити лебедів які таки повернулися, прям скучив за ними

Всерівно виїзд на природу то насолода, краса неймовірна.
Заодно розмотав спінінг, та вітер дув такий, що практично на стоячій водоймі хвилі та кручі були наче в Дніпрі, ще й з пінкою по берегу

Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
Мені самому в це важко повірити, але сьогодні вперше в цьому році трішки наскріб польських. Часу було обмаль, тому результат не дуже. Проте на невелику сковорідку назбирав. Грибів теж мало і необхідно добряче придивлятись щоб їх помітити. Гриби молоденьні, тільки починають рости. Дуже шкода, що все це відбувається напередодні холодів.

-
- Ледар
- Контактна інформація:
Едем за грибами в лес на тихую охоту. Грибы, лес, выходной -
Решили в выходной день поехать за грибами в лес, решено было поехать в Маневичи где в прошлом году мы практически ничего не собрали. По приезду нашли много черники, насобирали почти ведро маслят, немного груздей, рыжик и один подберезовик - на пару сковородок насобирали, подышали свежим воздухом и получили массу удовольствия. Сбор грибов очень сильно помогает отвлечься от рабочей суеты.
Видео отчёт - https://youtu.be/0ehrwhis0rQ
Кому интересно координаты для GPS навигаторов черника и грибы - 51.262330, 25.570518
Видео отчёт - https://youtu.be/0ehrwhis0rQ
Кому интересно координаты для GPS навигаторов черника и грибы - 51.262330, 25.570518
-
- Ледар
- Контактна інформація:
Поехали в лес за грибами, искали БЕЛЫЕ и ПОДБЕРЕЗОВИКИ, а нашли целую поляну маслят!! Посадка из молодых сосен, постоянно приезжаем в этот лес за грибами и всегда находим.
ВИДЕО ОТЧЕТ - https://youtu.be/BCo2_nCbDbQ
Координаты места для навигаторов и карты Гугл - 50.734663, 25.537908 и 50.778931, 25.665392
Рядом с этим местом так же в лесах есть что пособирать.

ВИДЕО ОТЧЕТ - https://youtu.be/BCo2_nCbDbQ
Координаты места для навигаторов и карты Гугл - 50.734663, 25.537908 и 50.778931, 25.665392
Рядом с этим местом так же в лесах есть что пособирать.

-
- Ледар
- Контактна інформація:
Собираем грибы в лесу ИЩЕМ БЕЛЫЕ ГРИБЫ третий выезд за гриба
Собираем грибы в лесу и в который раз попадались одни маслята, мы разозлились и поставили за цель найти белые грибы, подосиновики, польские - смотрите что вышло из нашей попытки собрать грибы.
Видео отчет - https://youtu.be/MH1tndeAMBI
Побывали в трёх грибных лесах, грибов просто море, но многие разновидности грибов мы не собирали (сыроежки, грузди) - не едим, хотя они съедобные. Собрали 2 ведра чистых грибов - белые грибы, польские грибы, подосиновики, моховики и маслята.
Кому интересно координаты трех мест где мы собирали грибы:
1. Грибной лес с. Руда Красная - белые, польские, моховики, сыроежки, маслята - 50.807303, 25.989692
2. Грибной лес с. Деражное - моховики, грузди - 50.851595, 26.027054
3. Грибной лес с. Новостав - польские, белые, подосиновики, грузди, сыроежки - 50.760743, 25.895219
Видео отчет - https://youtu.be/MH1tndeAMBI
Побывали в трёх грибных лесах, грибов просто море, но многие разновидности грибов мы не собирали (сыроежки, грузди) - не едим, хотя они съедобные. Собрали 2 ведра чистых грибов - белые грибы, польские грибы, подосиновики, моховики и маслята.
Кому интересно координаты трех мест где мы собирали грибы:
1. Грибной лес с. Руда Красная - белые, польские, моховики, сыроежки, маслята - 50.807303, 25.989692
2. Грибной лес с. Деражное - моховики, грузди - 50.851595, 26.027054
3. Грибной лес с. Новостав - польские, белые, подосиновики, грузди, сыроежки - 50.760743, 25.895219
-
- Ледар
- Телефон: 0503755813
- Контактна інформація:
Шановні! Я, сподіваюсь, Ви, це ще не їли! 3-4 хв. Ви збираєте отруйні гриби!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей