БОГДАШІВ, Здолбунівський район

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Flagman
Carpfisher
Телефон: 11111111
Контактна інформація:

Re: БОГДАШІВ, Здолбунівський район

Непрочитане повідомлення Flagman »

Вчора говорили всі рибаки ,що були на цегельному. І ще казали, що на поселку сьгодні відкриття ловлі на їхньому водойоміЮ правда за це не знаю.
Рыбалка - это не увлечение, а искусство!В котором каждый рыбак по-своему МАСТЕР, со своими секретами и загадками!!!!
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Россо-Неро »

на посьолку створено товариство. платять взноси по 200 грн вроді за сезон. ловля тільки тим хто заплатив. разові квитки не продаються
Flagman
Carpfisher
Контактна інформація:

Дуже цікаво зробили. Правда не знаю за що вони там платять. Щено відзвонився товаришЮ то казавЮ що за цілий день було дві поклевкі. Одна окунь на опариша, друга карась на червяка. Не буду нічого казати можливо там дійсно є за що платити.
Рыбалка - это не увлечение, а искусство!В котором каждый рыбак по-своему МАСТЕР, со своими секретами и загадками!!!!
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

остання інфа по посьолку)))))))))))
циркачі блін
взнос 500 грн.
сьогодні зранку зібралось багато людей на відкриття. прийшов якійсь дИректор в 6 ранку і обьявив що відкриття в 12.00 і до цього часу ловить не можна))))))))))
люди тупо ждали до 12.......
потім розказав умови - 2 кг карася + 1 карп - норма вилова.
але прикол в тому що 7 та 8 травня забомбили став пшеницею і рибка була вже дуже сита і зовсім не голодна до 12.00 сьогоднішнього дня.
отаке :ti_pa:
Flagman
Carpfisher
Контактна інформація:

ШОК
slavik
Ледар
Телефон: 267276
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення slavik »

Flagman писав:Славік БРАВО!!!! Це звичайно круто! А на що спіймав??? Бо я сьогодні зібрався на цей водойом, але перебив охоту дощ, тому не поїхав. Проте, дізнався ,що на великому ставку запустили коропа,і ,з 1травня дозволена ловля. Ціна також30грн.
карп клюнул на кукурузу.
(сори за долгий ответ,проблема с нетом)
Flagman
Carpfisher
Контактна інформація:

Привіт всім!Вчора вирішив перевірити богдашівські водойми на наявність в них коропа. Спочатку поїхав на найбільший став, але на ньому не ловив, бо так як я писав раніше в нього запустили мальок коропа. Обіцяного малька амура ця водойма не дочекалася. Тоді вирішив піти на меньшу водойму, яка вже не спускалася 3 роки. Розпитавши рибаків на що в цій водоймі найбільш активно клює короп(кукурудза, горох), почав ловлю. Два вудилища виставив на кукурудзу, а одне на горох. Не просидів і пів години, як почалася страшна злива, яка на протязі дня була ще 5 разів. Просидівши до 14.00 я не почув жодного пікання на сигналізаторах. Зрозумів, що діла не буде. Мабуть погода далась в знаки. Але вирішив трохи поекспериментувати. Виставив замість кукурудзи і гороху бойли полуниця і білий шоколад, а також замочив зерна кукурудзи в полуничному діпі. Не пройшло і пів години як на сигналізаторі почався писк. Поки я розмовляв по телефону і отямився, що пищить сигналізатор він замовк. Спрацювали бойли полуниця і білий шоколад. Після цього я засмучений пропущеною покльовкою зібрав вудилище і поїхав додому. Ось деякі фото з водойми.
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

А великій став дуже заросший. Там вроді воду спускають. Ви не помітили?
Flagman
Carpfisher
Контактна інформація:

На рахунок води,не знаю. Знаю одне, що вода дуже прозора, і починає заростати ,особливо від старої конюшні, де, якраз найкраще завжди ловився короп. З того що бачив і запитував у охоронця, запускали маленького коропа, а великий якщо залишився після вилову, то дуже мало, тому до осені зловити там щось нормальне просто не реально.
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

я вже разів з 10 там проїжджав-ні разу не бачив ні одного риболова
а заростає-да...добряче
Flagman
Carpfisher
Контактна інформація:

Привіт усім!!!Щойно приїхав з рибалки і хочу поділитися враженнями від неї. Ловив суто коропа. Прикормкою виступав горох - 3кг.змішаного з конопляними зернами. Наживку пробував різну: боили, кукуруздзу з ароматом полуниці, горох діпований конопляним маслом, картоплю. Перша поклевка була приблизно о 10:00 на кукурудзу, яка не була реалізована. Потім настало затишшя. Приманки міняв і міняв,а сигналізатори мовчали. Думав вже збиратися додому, але згадав про варену картоплю. І тут... Поклевка ,і короп на 1.300кг. Ще поклевка через пів години І сход в двох метрах від берега. Потім було ще реалізовано декілька коропів ,правда менших. Одним словом на кінець, то на Богдашівській водоймі прокинувся короп. Ось декілька фото для звіту:Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Bulick
Дослідник
Контактна інформація:

Плотва на обвідній канаві

Непрочитане повідомлення Bulick »

Привіт всім) :)
З метою розвіяти трішки сумні настрої на форумі, пов'язані з федерацією, пишу коротенький звіт :)

Сьогодні випала нагода порибалити увечері, тому, щоб далеко не їхати, сів на велосипеда і гайда на обвідну канаву, що йде вздовж богдашівських ставів зі сторони Рівного. Для тих, хто не вкурсі, Богдашівські стави (колишні "запрєщонки") зі сторони Здолбунова омивається р.Устя, а зі сторони Рівного - звичайною обвідною канавою, яка використовувалася для спускання води в ставах. Сама канава є досить глибокою, зустрічаються ями по 3-4 м. Нажаль останніми роками, коли стави кинули на призволяще і браки розпустили руки, густота риби в канаві сильно зменшилась. Є гарні карасі, лини, щука, окунь, плотва, червонопера і йорж, рідко зустрічається трофейний карп, який вижив після сіток і електрики :mi_ga_et:

Отже, про сьогоднішню риболовлю :) Ціль - плотвичка. Тому беру 2 вудки, опариш і манка, трішки прикормки і на риболовлю. Місце ловлі:
Зображення
Чим ближче до вечора, тим інтенсивніший кльов спостерігався, хоча я думаю, що це результат прикормлювання, бо коли чистив рибу вдома, всі шлунки забиті прикормкою :bra_vo: Клювала плотва, зрідка червонопера в основному на манку, на опариша взяв пару плотвичок і з десяток піпісочних окунців для кицьки :-) З 16:00 до 20:00 год. зловив 48 хороших плоток :ya_hoo_oo: - давненько я так не рибалив!!!! Хороша буде таранька! Якби не дощ, то ще сидів би)
Декілька фото улову: :co_ol:
Зображення Зображення Зображення
Всім НХНЛ!!! Успіхів!!! :co_ol:
"Предсказуемость результата убивает интригу. А именно благодаря интриге мы ценим нашу с вами рыбалку" К. Кузьмин
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

На великому ставку вилов безкоштовний
Міша
slavik
Ледар
Телефон: 267276
Контактна інформація: