Чемпіонат Волині - Мормишка -2011

фестивалі та різного роду тусовки
Vik
Герой
Контактна інформація:

Re: Чемпіонат Волині - Мормишка -2011

Непрочитане повідомлення Vik »

Найщиріші вітання ПЕРЕМОЖЦЯМ!!! :)
молодці, а декому потрібно підтягтися :ni_zia:
shanik
Абориген
Контактна інформація:

Re: Чемпіонат Волині - Мормишка -2011

Непрочитане повідомлення shanik »

Перед змаганням отримав зауваження від Бєлого – тіпа, погано, що думаєш тільки про організацію, а от на планування виступу часу не вистачає. Насправді було трохи інакше, про те, як все пройде (стільки учасників взимку зібрати ще не вдавалось) дійсно трохи переживав, а от на рахунок стратегії все було ясно – треба шукати плотву, а тільки потім витрачати час на підкорм і утримання. Звичайно, можна і не знайти, але правило «роби, що повинен, і будь що буде» мало сенс. Тому був максимально спокійним .
Перший старт – зона С, як в минулому році. Тоді мене підвів пошук риби по «точках», які за два дні сильно змістились. Цього разу, почав пошук, як з чистої сторінки. Покльовки марудного окунька почались майже одразу, але я , через силу, змушував себе йти далі. Боковим зором бачив, що багато конкурентів підсіли на окунька-йоржика, і дехто досить активно, але плітка набагато крупніша, знайти зграю – виграти. Але не сталось так як хотілось, плотва в зоні стояла досить точково, на прикормку підходила теж поодиноко, тому «рвонути» не вдавалось. «Кулемети» конкурентів трохи діяли на психіку, але розумів, мої плотички , хоча і не чисельні, тримають мене в зоні десь посередині. Ну, звичайно, суміщав пошук з оббурюванням «ближнього». Але зграйки так і не знайшов, зате знайшов найбільшу рибку змагання, плотичку 86 грамів, та вище 5-го місця в зоні піднятись не вдалось.
Перерва пролетіла, ледь встиг перекусити бутербродом. Моя зона А. Теж як минулого року. Стартую від межі з боку острова, бурю 3 лунки, в другій 5 плотиць. Ну думаю, пруха. Але вмить покльовки припинились. Закормлюю, бурю другу базу, в першій лунці лупить окунець, ловлю підряд штук 7, але беру себе в руки і залишаю лунку. Повертаюсь на прикормлену, по-ходу помічаю , що Джус витягує кілька пліток ближче до центру зони, бурю біля нього три лунки і засипаю їх усім шо є в кишенях (одна з тих лунок непогано запрацювала). Трохи пізно, він своє вже взяв. Знову на другу базу, в одній з лунок плотиці, активних виловлюю, кормлю, на першу, ловлю ,підкормлюю, на другу, ловлю підкормлюю, на третю , на першу , на другу… Відчуваю, що паузи в підходах рибки невеликі, тому першу базу покидаю, і працюю на двох лунках по-черзі. Що роблять конкуренти, не знаю, голову ніколи підняти, темп непоганий, але ж не я один ловлю. Фініш. Вагомих пакетів досить, все покаже зважування. 4-й. Не вистачило зовсім трохи. Не треба було на окуньках зависати.
Майже в кожній команді були як потужні результати, так і «зальоти», тому передбачити хто виграє командні медалі було важко. Інтрига зберігалась до останнього. Як і минулого року, в нас з «Каракатами» рівна кількість балів, і так само, в нас більший улов. Командна бронза – теж приємно.
Дякую всім учасникам за цікаву і чесну боротьбу
http://www.rybalka.lutsk.ua
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей