Деражне

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
roony
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення roony »

aleksey_gregul писав:
roony писав:Розкажу не за Деражне а за сусіднє село - Постійне.
...
Думаю попасти туди цієї неділі зробивши необхідні висновки.
Встречал про Постійне здесь:
http://forum.fishing-ua.com/showthread. ... 53&page=22
Если место достойное, нужно бы вынести в отдельный топик.
Якщо поїду туди (і знов по роботі але з фідером) обов'язково розкажу
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
lisres
Споглядаючий
Контактна інформація:

Re: Деражне

Непрочитане повідомлення lisres »

Був у суботу в деражному.Клює карась - невеликий, пару карпиків та білий амур.
aleksey_gregul
Боєць
Телефон: 0973449063
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення aleksey_gregul »

lisres писав:Був у суботу в деражному.Клює карась - невеликий, пару карпиків та білий амур.
Не секретиничайте!
Как говорил Горыныч, около Деражного 30 ставов!
Явки! Пароли!...

Условия (платно/безплатно), проезд к Вашему водоему, его характеристики (глубины, наличие водорослей, размеры)...
и т. д.
igorek
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення igorek »

В неділю був в Дережному (запросива товариш) Прибули на місце близько 11:00. Місце чудове ліс, став природа. Ловили на фідери на опариша клювали карась, підлящик середніх розмірів. Вартість квитка 30 грн. Час провели чудово. Задоволений
vvi
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

Дайте б/ласка кординати, а то там ставів вагон :(, де саме ця водойма якщо можна або тел. Дякую
igorek
Дослідник
Контактна інформація:

став знаходиться : заїзджаєш в Деражне в центр потім по правій стороні магазини (асвальт) потім не куди не звертаєш і їдеш прямо починається "грунтова дорога" через поле і на став під лісом, (можна запитати у місцевих) Дуже довгий. (Питати став "бувшого голови колгоспу" він взяв його в оренду) Можна з охоронцем домовитися за 30 грн. за двох без квитка.
igorek
Дослідник
Контактна інформація:

Привіт всім. Знову 30.08. провів ранок на ставу біля "колгоспу" в с. Деражному. На став попали біля 05:30 розклалися і в 06:00 були перші покльовки. Розпочали кльов карасі грам по 250-300. Біля 07:30 почали клювати підлящики. Ловля проводилася на опариш. Також були закинуті "палки" на карпа (кукуруза, горох) але результату не було. І того роезультат 18 екземплярів. Близько 08:00 прибув "сторож" і сказав по 30 грн. з кожного але дали 30 за двох. ловля продовжувалася до 10:30 далі відправилися в с. Городище (де тюрма) там 5 ставів "Реноме" на 3-му ставу клюють карпи по 1,5-2,0 кг. На 2-му ставу карпікі по 400-600 грм. Ловити не дають охоронці але хто має вихід на дану фірму, можете попасти на хорошу рибалку бачив на свої очі.
Николай33
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Николай33 »

вчера 26 октября, ездил на одно болото, качатником обзывают, это от деражне через горынь в сторону Дюксына, с 7-30 утра и до обеда, полный ноль, что на удочки (наживки практически все из возможных, даже мотыль), не увидел ни одной поклёвки, хотя это болото вроде зарыбывается уже два года.. (но не факт что изымается рыбы больше )
Vob Ler
Місцевий
Телефон: 0679200934
Контактна інформація:

Деражне

Непрочитане повідомлення Vob Ler »

Был в это воскресение в Деражном(став. возле фермы) с 8 утра. Перепробовал разные приманки. Пробовал и на удочку(мотыль,опарыш,живец на окуня,на щуку-"попловчанка").
Спиннингом не удалось ничего добыть,пару-тройку выходов рыбы видел но далеко от берега,не добросить. Одна глупая щучка(150гр) взаглот, под берегом, на мотыля. Два ерша! 8O сравнительно крупных размеров,больше это озеро нас(3чел.) не порадовало ни чем!??? :cry: :cry: :cry: Природа конечно красивая но мы-то ехали на рыбалку.
Говорил с местными, у них результат тот же. Сидели карпятники,попутно ловя щуку, говорят вчера и сегодня(воскресение) небыло ни одного удара на спиннинг. :( :( :( В районе островка под берегом был обнаружены дохлые мальки. Очень странная ситуация, вы не находите???Мотыль висел три часа на нескольких удочках,на разном расстоянии от берега и так и не был съеден :!: :?: Проавда, ближе к 11часам,местный дедок на кивок,взял три окушка(прямо из травы)на моих глазах,но в общем рыбалкой тоже был не доволен.
в 12 ч. уехали на оз.Басивкут
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

gapan писав:
Дорый вечер. Недавно зарегистрировался на сайте .Очень приятно быть в курсе рыбацкой жизни нашего округа.Сегодня выезжал "покидать" в Деражне. Хранилище почти размерзлось, только возле острова лед остался. Проходил все озеро,был на" теплом" на"лісовой пісні" ,перепробовал все на что здесь обычно работает-безрезультатно. Хотя очень приятно было открыть сезон, душа и тело радоволось. Щука начала выходить на нерест но не масово. Активизировались аборигены с "вилами"бегают по кустам .Обидно за Сергеевича(егерь) неуспевает -озеро длинное. А так все супер скоро выезд №2
З карпом там все впорядке , водоем не спускался около 17лет. В прошлом году было пару"потужних"результатов. Дело в том что летом я отдаю предпочтению карпу .Летом сижу там по 5 дней(когда жену на море отправлю) и сначальством там "засос". (у меня комп пару дней извиняюсь за быстроту)

Братушки! Шукаємо уважно тему і тоді вже створюємо нову якщо відповідна - неіснує
Николай33
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Николай33 »

30/04/09
в 4-10 на хранилище приехали, разложились, прикормились , успел только одну удочку забросить, и сразу же поклёвка на опарыш подлещика, пока фидера снаряжал, подплыл на лодке сторож, и заявил что бы мы сматывались, запрет до середины июня.
по этому рыбалка наша закончилась в начала шести утра, всё бы ничего, но сторож этот который немного заикаеться ещё по ушам отхватит, обезательно. за свои гнилые слова.
Горыныч
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Горыныч »

Николай33 писав:лодке сторож, и заявил что бы мы сматывались, запрет до середины июня.
Швагро из Деражно по моей прозьбе узнавал - не дают ловить на Хранилище до конца нереста (и на спиннинг тоже :(). Об оплате в этом году еще не определились...
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
roony
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення roony »

А на водосховищі білу рибу зараз дозволяють ловити?
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
Горыныч
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Горыныч »

roony писав:А на водосховищі білу рибу зараз дозволяють ловити?
Наверно нет :(.
Не разрешают ловить вообще (мне разрешают), это связано видимо с тем, что по закону можно держать став или для любительской рыбалки и тогда брать деньги или же для разведения рыбы на продажу...
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
kamennieshipy100
Місцевий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення kamennieshipy100 »

Доброго всім часу доби! Був у понеділок на одному із ставів в Деражному, де саме - не питайте не знаю, мене віз брат. Приїхали пізно десь 6:30 (брат був 2 раз в житті за кермом, тому вночі їхати не наважились:)) Місце де ми мали зупинитись - просто краса , навколо ліс, тиша - вообщем ляпота:) Брат закинув спутніка, я ж тотально не визнаю даний вид рибалки, тому по старінке взавши кивочну удочку поліз в корчі:)
в 7:00 - перша покльовка - білий амур десь 0,5 кг на око - відпущений, потім карась:
Зображення
Кльов був стабільний десь до 11:00 я час від часу витягав достійних карасів вагою від 400гр. до майже кілограмових, біля кожного нового корчика вдавалось отримати 2-3 покльовки, всього спіймано 20 карасів, проте яких!!!
Зображення
Часто клювали амурчикі вагою 300-500гр., їх я добросовістно відпускав:) Також було впіймано 5 карпиків теж в діапазоні 300-500 гр. - всіх амністовано:)
Зображення
Зображення
Зображення
годин в 12:00 після тривалого затишшя як у мене так і в брата, я отримав дві підряд покльовки солідного амура, один гр.800, другий 1,5 кг - фото нема - їх знімав брат.
І кульмінація зловив два карпика один десь під кілограм:
Зображення
Що цікаво перша і єдина покльовка в той день не на саму мормишку а на підвязку:)
і другий 4,100:
Зображення
а ще була щуча покльвка у брата на спутнік в русі проте зубата просто відгризла пружину:)))
Я ж взявши вперше в житті в руки спінінг на третьому забросі на відчув удар на жовтий твістер, упіймав щучку 1,200 - фото у брата:(
Рибалка вдалась на славу всього -----кг рибів., брат зловив дещо менше ---- кг, проте також лишився задоволеним:)
Варто також написати про те що на ставу куча окуня який часто не давав мормишці дійти до дна, а також плотви - правда друга не клювала бо була в нересті!!!
От така у мене вийшла риболовля щодо умов то здається, повторюю я не впевнений, але на цьому ставу дозволяють ловити за 100 грн 5 кг(до хижака не відноситься, так само як до карася), імя власника Михайло , от все що знаю (був по блату від брата:))
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість