р. Іква
-
- Боєць
- Контактна інформація:
Сьогодні побував із приятелем Геннадієм у Млинові. Так би мовити зробили екскурс у світ ловлі головня, оскільки для Генадія дана рибалка була першою. Виїхали десь після 16 год.
Перед 17 год. ми у Млинові. На березі дещо розмотались, розібрались із снастями.
Кілька основних моментів визначили щодо тактичних підходів і розпочали сам процес лову.
Не можу відзначити, що кльову як такого не було, кльов був. Вже практично на перших закидах є тички та удари.
Однак розловився першою рибою не головнем, а верховодкою – на фото.
Верховодка
Згодом взяв і самого кленя на воба.
Кілька гарних тичків прогавив, але не без того. Вимучив ще одного непоганого – на фото.
Та і приятель мій також нівроку – мав і виходи і удари, навіть тягнув декілька разів, але обловитись вдалось лише одненьким головнем – на фото. Хоч і малий голавлик, але приманку узяв справно.
Ну і, звісно, сама природа краю понад річкою Іква – просто чарує:
І ще одна фотка – ну дуже гарне місце на головня.
Ось такою видалась у нас вечірня рибалка цього дня.
Перед 17 год. ми у Млинові. На березі дещо розмотались, розібрались із снастями.
Кілька основних моментів визначили щодо тактичних підходів і розпочали сам процес лову.
Не можу відзначити, що кльову як такого не було, кльов був. Вже практично на перших закидах є тички та удари.
Однак розловився першою рибою не головнем, а верховодкою – на фото.
Верховодка
Згодом взяв і самого кленя на воба.
Кілька гарних тичків прогавив, але не без того. Вимучив ще одного непоганого – на фото.
Та і приятель мій також нівроку – мав і виходи і удари, навіть тягнув декілька разів, але обловитись вдалось лише одненьким головнем – на фото. Хоч і малий голавлик, але приманку узяв справно.
Ну і, звісно, сама природа краю понад річкою Іква – просто чарує:
І ще одна фотка – ну дуже гарне місце на головня.
Ось такою видалась у нас вечірня рибалка цього дня.
- Viktorovi4
- Козак
- Телефон: 123456
- Контактна інформація:
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Вчора виїзжав з друзями спінінгувати в район ГЕС.
Дуже натоптано, видно рибалок багато буває.
Рибалили декілька годин, як результат в мене щось похоже на дві покльовки.
Після зими, ще не зрозумів чи були це покльовки.
Бачив виход головня, але він так і не спокусився на мій воблер.
Також зі своєї вини зломив кінчик спінінга.
В цілому риболовля сподобалась всім.
Дуже натоптано, видно рибалок багато буває.
Рибалили декілька годин, як результат в мене щось похоже на дві покльовки.
Після зими, ще не зрозумів чи були це покльовки.
Бачив виход головня, але він так і не спокусився на мій воблер.
Також зі своєї вини зломив кінчик спінінга.
В цілому риболовля сподобалась всім.
- SKIPERUN4IC
- Дослідник
Сьогодні рибалили на Ікві.
На тренування по закиданню вирушили три відчайдухи, в тому числі форумчани - Niko та Shalun_99. Вирушили з нашим товаришем Романом.
Так як він відмінно знає дану річку то вирушили на пошук риби за Млинів. Прошукавши рибуську десь до обіду, вирішили переїхати в Млинів, на річку нижче ГЕС.
Десь прорибаливши з півгодини, замість риби побачили людей з рядів рибінспекції. Дивно бачити цих вимираючих "особєй" на водоймі, але і не обійшлося без веселухи...прозвучало питання - А що це у ВАС у рюкзаку??? (доречі з непростим тоном) А Ромка в рюкзаку тягає, маленький рибальський магазинчик. На що я відповів - Сітки та електролов! Ну а що можна відповісти, коли стоїть три нормальних рибалки і спінінгують??? На що я отримав цікаву відповідь, з пропозиціями прогулятися до райвідділу
Але смішки-смішками... Риби ми не побачили. НАйблищий шанс обрибитися мав Niko. Але все закінчилося, обривом повідка. Навіть обломком повідка.
Ще дуже цікаво було спостерігати спаклюжений підвісний міст...
Взагалі, цікаво прогулятися новими місцями.
І насамкінець. Слизько, дуже слизько :lol: Скільки я разів приземлився, тяжко сказати.
ПиСи
Зустріч (Волинян-Рівнян)можна провести, але якщо Деражне буде під льодом...Місця цікаві і їх багато.
На тренування по закиданню вирушили три відчайдухи, в тому числі форумчани - Niko та Shalun_99. Вирушили з нашим товаришем Романом.
Так як він відмінно знає дану річку то вирушили на пошук риби за Млинів. Прошукавши рибуську десь до обіду, вирішили переїхати в Млинів, на річку нижче ГЕС.
Десь прорибаливши з півгодини, замість риби побачили людей з рядів рибінспекції. Дивно бачити цих вимираючих "особєй" на водоймі, але і не обійшлося без веселухи...прозвучало питання - А що це у ВАС у рюкзаку??? (доречі з непростим тоном) А Ромка в рюкзаку тягає, маленький рибальський магазинчик. На що я відповів - Сітки та електролов! Ну а що можна відповісти, коли стоїть три нормальних рибалки і спінінгують??? На що я отримав цікаву відповідь, з пропозиціями прогулятися до райвідділу
Але смішки-смішками... Риби ми не побачили. НАйблищий шанс обрибитися мав Niko. Але все закінчилося, обривом повідка. Навіть обломком повідка.
Ще дуже цікаво було спостерігати спаклюжений підвісний міст...
Взагалі, цікаво прогулятися новими місцями.
І насамкінець. Слизько, дуже слизько :lol: Скільки я разів приземлився, тяжко сказати.
ПиСи
Зустріч (Волинян-Рівнян)можна провести, але якщо Деражне буде під льодом...Місця цікаві і їх багато.
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
21 березня буде сльот всіх спіннінгістів любителів та профі - приїжай і ти. Я думаю що там ти отримаеш всі відповіді на всі свої питання - і також підкажуть на який колір і яку проводку...Igor09 писав:Порадили на форумі тут щуку пошукати. Да я вже й думаю колито поїхати. Планую десь в квітні да на твістера. Як думаєте чи щось можна буде спіймати такому рибаку недосвідченому як я? Порадьте як праильно проводку робити, де зубасту на річці шукати. Бо дуже хочу спіймати свою першу щучку.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
- Серж-ядовитий
- Бувалий
- Телефон: 0965706360
- Контактна інформація:
Ось в цій гілочці ведеться обговорення http://rybalka.rovno.ua/modules.php?nam ... &start=375Серж-ядовитий писав:А де відбудеться цей зїзд і на котру годину, дуже хотілося попасти :roll:
Наразі вирішується місце проведення. Швидше за все, що буде з'їзд, нище ГЕС...
- Rostislavovich
- Балакучий
- Контактна інформація:
Сьогодні з двома товаришами рибаливши на водосховищі , завітали на пів години на річку. товариш впіймав головника 250 гр.
Востаннє редагувалось 07 квітня 2010, 22:43 користувачем Rostislavovich, всього редагувалось 2 разів.
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Поделись секретом на что поймал - приманка, цвет... :? каким способом?Gab писав:Сьогодні був на рибалці в с. Береги. Піймав КЛЕНЯ ГОЛОВНЯ 3.140кг. Фото обов'язково закіну , трішки пізніше! Коли перший раз підтягував до берега, красень завів за карягу яка тирчала з води, що заставило мене роздягнутись по пояс,залізти в воду і виправити ситуацію.Я невідчув що вода холодна та мокра процес виважування тривав не менше 15хв. Дуже боявся спустити красавчега бо стояв не свіжий поводок з монолєскі 0.16. :lol:
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей