Коропові катушки!

Палки, катушки, сигналки...
ttearjerker
Контактна інформація:

Re: Коропові катушки!

Непрочитане повідомлення ttearjerker »

Igor UZ писав:
ttearjerker писав:
Igor UZ писав:
ttearjerker писав:
Igor UZ писав:Якось взяв Carp Expert за 400гр.- думав на маркер вистачить, так ця херня розвалилася за декілька рибалок. Після цього остаточно впевнився що так економити не варто.
В мене Carp Expert-60 - відпрацювали минулий сезон на ура ніяких нарікань,я їх залишив і на цей сезон.
Значить мені і тут не пощастило :D .
А який в тебе розмір шпулі,я на виставці підходив до стенду Енергофіша,так в такому корпусі як мої тільки катухи
60 і 70 (маю на увазі, що в них досить важкий як для катушки такого розміру корпус і масивна ручка і передаточне число 4,6/1) а от вже 50-ки менші мають звичайну ручку і передаточне число 5,2,а це означає,що на шестерні зубців більше,а раз більше-вони дрібніші і катуха не така тяговита.
Я точно не памятаю,але здається що в мене була 90-ка, я її не викинув, лежить на складі, завтра поїду подивлюся точно.
Ігор ми говоримо про різні катушки. Вмене сірі і вони в однаковому корпусі,що 60,що70-різниця лише в глибині шпулі,
і в цій серії більших нема(в комплекті 2 металеві,і 1пластмасова)
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Igor UZ
Абориген
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Igor UZ »

Так, це різні катушки в різних корпусах.
николай
Козак
Телефон: 0682301099
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення николай »

Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
MAXIMUS
Бро
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення MAXIMUS »

Використовую на робочих палках катушки Shimano BBLC (The best). Катушка працює на 173%, поганні відгуки в Інтернеті - відсутні,так як і реальному світі. Ціна коливається від 1500грн(Новорічні знижки в Флагмані) до 2500грн(магазин Спортфішінг м.Київ). Запитаєте чи варто? Варто - якщо вирішили займатись Карпфішінгом, тим більше з роками використання катушок ціна не дуже знижується - тобто буде можливість її продати.
Зображення
На маркерну палку придбав собі катушку Mitchell Avo Runner 8500, таку ж як у мого напарника Дмитра. В нього вона відпрацювала 3 сезони на робочих палках , а тоді вже почалися незначні проблеми. Ця катушка є повним аналого ББЛЦшки. А так як на маркері особливих навантажень немає, то я думаю,що така катушка відпрацює на 165%. Ціна даного девайсу від 750грн до 900грн. На фото така ж ,але 7500!!!
Зображення
Для спода використовую катушку Daiwa Emblem Pro 5500, а мій напарник Daiwa Emblem Spod. Можу сказати лише одне - ці катушки одинакові,ну можливо всередині трохи щось змінено, але ціна тієї що спод на 200грн більша. А так ціни на цю катушку коливаються в районі 1500 - 2000 грн, хоча я брав за 1320грн. До речі схожа катушка є і у Віктора Дерсігера, але хай він напише сам. Що можу ще сказати про даний девайс - для спода в таку ціну(і можливо й за більші гроші) щось краще знайти нереально. Якщо іншими катушками для витягування ракети із 100 метрів треба ще прикладати силу, то дана річ робить все за Вас - необхідно лише швидко крутити.
Зображення
_magic
Місцевий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення _magic »

maximus писав: Для спода використовую катушку Daiwa Emblem Pro 5500, а мій напарник Daiwa Emblem Spod. Можу сказати лише одне - ці катушки одинакові,ну можливо всередині трохи щось змінено, але ціна тієї що спод на 200грн більша. А так ціни на цю катушку коливаються в районі 1500 - 2000 грн, хоча я брав за 1320грн. До речі схожа катушка є і у Віктора Дерсігера, але хай він напише сам. Що можу ще сказати про даний девайс - для спода в таку ціну(і можливо й за більші гроші) щось краще знайти нереально. Якщо іншими катушками для витягування ракети із 100 метрів треба ще прикладати силу, то дана річ робить все за Вас - необхідно лише швидко крутити.
Зображення

Прикупил это чудо и уже потестил на макере...
Мясорубкой доволен
Не слушаю что говорят,смотрю что делают.
avtoelectrik
Бувалий
Телефон: 0975002075
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення avtoelectrik »

DerSieger писав:блін, не довіряю я цінам в 260 грн. як я вже писав тут, попалився я сильно з дешевими катушками. на самому початку минулого сезону я залишився без 2 катушок а грошей на нові вже не було навіть на дешеві. хоча можливо мені просто не повезло.
вже півтора сезони і тим більше за літо ще жодних вихідних не обійшлося без рибалки ,докупив ще дві медаліст щоб на родподі були одинакові ,а імперіали поставив на маркер і спод ,доречі на останні використовую магнуми+конгер імперіал 560 які хотів продати раніше ,але передумав ... набиту ракету кидає без проблем на скільки дурі хватить,на катуху поставив шок і 0.2 жилку для дальнобійності і все .

на фотках правда 540ві у мене 560ті
николай
Козак
Телефон: 0682301099
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення николай »

http://tuneup-studio.com.ua/-ремонт та обслуговування :mrgreen:
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Semenchyk
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Semenchyk »

Кто какими катушками пользуется?
Хотелось узнать немного о карповых катушках перед тем как купить. Цена до 500 грн.
За ранее спасибо!!! ;)
ttearjerker
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ttearjerker »

semenchyk писав:Кто какими катушками пользуется?
Хотелось узнать немного о карповых катушках перед тем как купить. Цена до 500 грн.
За ранее спасибо!!! ;)
З бюджетних користувався Енерготімовськими Carp expert-60 і Cormoran Pro carp 10 pi 6000 QD в принципі ні ті ні інші не підвели. З допомогою Cormoran переконався що з переднім фрікціоном мені зручніше і перейшов на Shimano Ultegra 12000 XTA. Дуже не погане враження склалось від Тіки Абус і Банакс Хеліконів,але вони трохи дорожчі. В ціновому діапазоні 500гривень-ЕВОКС і Тіковська спортера. Але це лише моя думка!
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
тьома
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення тьома »

катушкі EnergoTeam REEL CARP EXPERT II. BAITRUNNER-70 ціна 480гр в венгрії в нас коштують 360гр.
що можна чекать від ціх катух. читав на форумі кажуть що нормальні.
ГОЛОВНЕ НА РИБАЛЦІ НЕ РИБА А ЗАДОВОЛЕНЯ.
тьома
Ледар
Контактна інформація:

хто може щось сказати про катушку NEVIS DELUXE CARP REEL LEGEND CARP 8000.
родич з Італії предлагає за 150 еврою каже що бомбезна на років 20 хватитью
відпешіть будьласка до кінця місяця бо родич має їхати в гость може взяти
Будьласочка!!!!
vdala rybalka
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vdala rybalka »

Тьома якщо ти зайдеш на сайт WWW FLAGMAN KIEV UA то побачиш ту саму катушкуи з назвою ROCKET KARP 8000 що технічні характеристики одні ті самі і відносно катушки вона та сама .В мене вже була в друзів така ситуація що по знайомству ім впарили даний "БРЕНД"тільки в ВІнниці за 1400грн.Не наступай на ГРАБЛІ.
тьома
Ледар
Контактна інформація:

катушкі EnergoTeam REEL CARP EXPERT II. BAITRUNNER-70
А що можна чекать від ціх катух. ЯКІ ВОНИ БУДУТЬ ПОякості
Valldemar
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Valldemar »

тьома писав:хто може щось сказати про катушку NEVIS DELUXE CARP REEL LEGEND CARP 8000.
родич з Італії предлагає за 150 евро
Плануючи витратити такі кошти, можна придбати "мясорубки", а не катушки. Не шукайте собі проблем на ......, а візьміть Shimano BBLC (провірені і позитивні відгуки від чималої кількості карпятників) і ціна на них зараз нижча на sportfishing
http://www.sportfishing.ua/communities/ ... 41486.html
При купівлі 4 шт. економите мін. 600 грн. в порівнянні з вашими NEVIS DELUXE CARP REEL LEGEND CARP 8000 щовам пропонують за 150 евр
vdala rybalka
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vdala rybalka »

Якість цих катух середня ,але є один мінус якщо забути включити бейтранер при доброму паровозі гарного карпа або амура може зірвати штока. Якщо для любтельськоі ловлі то можуть бути.Але все залежить що ви хотіли б від катушок.і на скільки ви готві .....
Відповісти

Повернутись до “Снасті”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей