Прихована водойма

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Рома
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Рома »

Юра писав:Зрозумійте мене правильно. Водойму не здаю, бо вона безкоштовна і, відповідно, присмотр за нею самі розумієте який. Вже був навчений: писав про гарні рибалки а потім приїзджав через неділю - а там браками вже все підчищено і повибивано...
Майже аналогічна ситуація :!:
Зображення Romanmix2002
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

підтримую думку, що не варто приховувати платні водойми :)
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
roony
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення roony »

Юра писав:

Зрозумійте мене правильно. Водойму не здаю, бо вона безкоштовна і, відповідно, присмотр за нею самі розумієте який. Вже був навчений: писав про гарні рибалки а потім приїзджав через неділю - а там браками вже все підчищено і повибивано. Від нормальних рибалок у мене секретів нема.
Думка слушна! Нормальним рибалкам треба в лічку :) росказувати про хороші дикі водойми. Чим більше ми будемо туди їздити тим менше у браків буде шансів зробити своє чорне діло.
Я перший у черзі стою на інформацію в лічку від Юри)))
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
Jorjuk
Ледар
Телефон: 0679460460

Непрочитане повідомлення Jorjuk »

Я восьмий -розрахунок закынчено, жто невспыв-той запызднився..... :D
Waska80
Ледар
Телефон: 0505210770
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Waska80 »

Valldemar писав:Сьогодні нарешті після довгої зимової перерви вибралися з швагром порибалити.І вибрали місцем лову одну з "секрктних водойм" :wink: , заздалегіть велике ДЯКУЮ!!! Николай33 за корисну інформацію стосовно вибору водойми.
Хотіли вибратися на водойму як умога раніше, бо вже так свербіли рученята схватити палки в руки та тягати рибку, але власник ставу сказав щоб приїжали о 8.00, що риба ніде не дінеця і кльов буде. Отож вибравшись близько 6.30 на середині дороги погода поала псувати наші плани, але надія лишалася що погода покращиця і дощ котрий все сильніше йшов, закінчиця. Хоча погода так і нас непорадувала аж до кінця самої рибалки. По приїзду на водойму нас зустрів власник ставу і показав нам на місця нашої дизлокації.І вже о 8.30 почали полоскати палки, і тут почалося як казав Николай33:
Николай33 писав: відразу був кльов як на чорних каменях, клювали на переміш карп, карась
,що навіть часу небуло щоб перекусити.
Хоча погода-негода так і не ущухала, промокли аж до тусів, але рибка клювала іклювала, люду було небагато ще 4 рибацюг, але трошки якихось дикунів...Промочивши всі шмотки,що були в наявності близько 13.00 ми вирішили збиратися до дому, щоб окрім рибки випадково не привезти ще й в додачу ПРОСТУДУ. І за весь період рибалки було впіймано близько 7кг. рибки на двох.
Нажаль фото немаю, тому що вже підїжаючи до ставу згадали що забули фотоапарат :cry:
Так ведь не все же признаються где ловят на частных водоемах!!!!! :wink: А ведь Valldemar ясно ответил в теме,что у этого водоема есть хозяин,но не Николай33 не он признаваться не хотят :cry:
pushustuy
Абориген
Телефон: 0974626847
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pushustuy »

:P :P :P ? я все розумію і сам би не проти порибачити на хорошій водоймі з нормальним кльовом, але ви грузите пацанів, які писали звіти в даній темі, як то вони вам щось винні :!: :!: :!:
я за них щиро радий що вони мають шанс відчути справжню рибалку.
pensioner
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pensioner »

stal1n писав:підтримую думку, що не варто приховувати платні водойми :)
На первой фотографии у тебя не людский карась 500гр , а пиписочный карпик , надеюсь в этом случае сработало правило Шалуна :?
старый , очень старый рыбак ,
споймал - накати .
Jorjuk
Ледар

та деж та водойма? :arrow:
Фауст
Споглядаючий
Телефон: 222222
Контактна інформація:

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення Фауст »

Всім, хто приховує водойми. Нах... потрібно, ловіть скільки влізе, і не забивайте форум (навіщо взагалі така тема? - for KYM!) своїми тупими постами про виловлені офігенні трофеї! Відмазка про те, що не кажу бо приїдуть браки - це просто для самозаспокоєння совісті... Браки знайдуть і без вас, а нормальним рибакам ви перебиваєте всю малину. Іноді краще жувати ніж говорити...
Фауст
Споглядаючий
Телефон: 222222
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Фауст »

Valldemar писав:
Фауст писав:Браки знайдуть і без вас, а нормальним рибакам ви перебиваєте всю малину. Іноді краще жувати ніж говорити...
От ми і жуємо - свою малину. ::yaz-yk: Да тут пів форуму має якісь свої приховані водойми і ловлять собі, а не бушує!!!
Фауст писав: Браки знайдуть і без вас, а нормальним рибакам ви перебиваєте всю малину. Іноді краще жувати ніж говорити...
А можливо ви також Брак... ? :) Тому всі мовчать і не розповідають свої приховані водойми. :-) (Шютка, хоча?)

Якщо вам не цікаво то не читайде дану гілочку, а читайте "Вісті з водойм" звіти з інших водойм, а не піднімайте кіпіш. В цьому вся фішка даної гілочки, якби вам кожен рибалка розповів свої "злачні місця" то дана гілка так не називалася "ПРИХОАНА ВОДОЙМА".
Відкрию маленький секрет що одна із водойм котру знаю я: ПЛАТНА!!!, рибка клює але за її потрібно і грошики платити. А тут половина хоче щоб клювало як на "Чорних камнях" і на ХАЛЯВУ.
По-перше: я не брак, мені це не потрібно, я ловлю рибу в своє задоволення (якщо ви почитаєте мій сьогоднішній короткий, дуже короткий пост з Голишева, ви зрозумієте, що сьогодні там було не дуже (легко сказано), і нічого, я чудово відпочив, тим більше перший раз цього року). По-друге: ще раз кажу, я не проти, що люди ловлять на так званих "прихованих водоймах", але кричати на всю який я молодець наловив карпів та карасів, що в руках не донесу - це, здається мені не зовсім коректно по відношенню до інших учасників форуму (не подумайте що мене "давить жаба", я теж інколи приїзджаю з уловом додому, і не поганим, а інколи й коту не вистачить :-) ). По-третє: я майже завжди їзджу на ПЛАТНІ! водойми і мене це цілком влаштовуює - тут я з вами згоден, що "тут половина хоче щоб клювало як на "Чорних камнях" і на ХАЛЯВУ". Дякую!
ВікторGVS
Абориген
Телефон: 234567
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ВікторGVS »

Свої приховані водойми мають чи не всі рибаки.
Але хочу підтримати Фауста в тому, що якщо писати в цій темі, то хочеться бачити цікаво написаний звіт або гарні фото, а ще краще одне і друге разом :)
Тазік з дохлою рибою, - типу дивіться який я вправний рибак! Що несуть подібні звіти, крім примітивного бахвальства?
Jorjuk
Ледар

Є одна прихована водойма- їдете з Костополя, повертаєте наліво до Козлина і зліва перед розваленим мостомплатний ставок(25 грн., все вибито електровудками), а справа маленька водойма в кущах перед Горинню .Сьогодні був...
Кльов непоганий (карась , плотва і окунь...) :men:
Jorjuk
Ледар

Єще 2 приховані водойми:
-по дорозі з Костополя до Сарн після "Затишку" за лісом зліва є невелике озерце з цілою системою дренажних канав,озерце мілкувате,але рибка є і браконьєри із сітками сьогодні були.....;
-по дорозі з Костополя до Рівно є поворот до смітникаі пісчаних кар*єрів-а там один кар*єр заповнений водою і сьогодні був нормальний кльов (в 15-00).А от щучка не повелась.....
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення stal1n »

сьогодні рибачив на прихованій безкоштовній водоймі, клювало лише з шестої до восьмої ранку: карасі по 300-500 грам і наш сусід витянув пятикілограмового красеня карпенка. Потім як відрізало, ніодної покльовки до третьої години.

Відпочили і набрались позитивної енергії суперово :co_ol:

Зображення
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
pensioner
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pensioner »

на фото часом не песчаный карьер ? Если ехать из Ровно в Костополь , перед Костополем поворот на право , если да то он же вроде бы как в аренде у Частника :du_ma_et:
старый , очень старый рыбак ,
споймал - накати .
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість