Ніби з четверга починається потепління. Таки чутки були :D , що ніби на ці вихідні хотіли зробити інтересний кубочок, може це він і буде? Тохін, нічого нам не скажеш? :oops:На яку дату планується проведення даного дійства?
"Major-Фест '2009" (він же "Залізний окунь)
Скажу. Скоріше за все саме так тому і бути, але не все залежить від мене, а насамперед від спонсора фесту,який мешкає в іншому місті.KYM писав:Ніби з четверга починається потепління. Таки чутки були :D , що ніби на ці вихідні хотіли зробити інтересний кубочок, може це він і буде? Тохін, нічого нам не скажеш? :oops:На яку дату планується проведення даного дійства?
Адже планується маленький майстер клас по твічу, а також презентаційний тест ул палок однієї ДУУУЖЕ крутої фірми, доречі головний приз на фесті теж цікавий.
Якщо погода не підкачає,а також не виникне непередбачуваних обставин та нюансів то з понеділка розпочну реєстрацію.
...вона чистила рибу,а він її жарив!
- Viktorovi4
- Козак
- Телефон: 123456
- Контактна інформація:
Так любі друзі - Тоха вже проговорився про головний приз, тому раджу визначитися з датою данного фесту - тому що мені буде потрібно заздалегіть зустрітися з командиром данного полігону і всі деталі з ним обговорити.tohin писав:Скажу. Скоріше за все саме так тому і бути, але не все залежить від мене, а насамперед від спонсора фесту,який мешкає в іншому місті.KYM писав:Ніби з четверга починається потепління. Таки чутки були :D , що ніби на ці вихідні хотіли зробити інтересний кубочок, може це він і буде? Тохін, нічого нам не скажеш? :oops:На яку дату планується проведення даного дійства?
Адже планується маленький майстер клас по твічу, а також презентаційний тест ул палок однієї ДУУУЖЕ крутої фірми, доречі головний приз на фесті теж від цієї торгової марки.
Якщо погода не підкачає,а також не виникне непередбачуваних обставин та нюансів то з понеділка розпочну реєстрацію.
Озеро просто СУПЕР - це я вж Вам говорю + я думаю нам вдасться приготувати супер ОКУНЯЧУ ЮШКУ!!! :D і почастувати нею...
А також мабуть нам потрібно скласти регламент данного фесту!!!
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
То хто організатор? Кому допомагати? І взагалі, це Фестиваль лише для форумчан?
Вважаю з цими питаннями треба визначитися. Якщо да - то можна було б до даного дійства закінчити Фотоконкурс і на березі, після юшки нагородити форумчан призами від спонсорів Фотоконкурсу.
Тохін як ти вважаєш?
Народ, а ви як думаєте?
Вважаю з цими питаннями треба визначитися. Якщо да - то можна було б до даного дійства закінчити Фотоконкурс і на березі, після юшки нагородити форумчан призами від спонсорів Фотоконкурсу.
Тохін як ти вважаєш?
Народ, а ви як думаєте?
Не учи рыбу плавать!
- ИхтиофилРыбопедович
- Бувалий
- Контактна інформація:
Ну, блин, у нас народ... Нет слов - одни выражения. "Нам знаете ли этот закрытый водоем не подходит, нам другой подавай - там наверное окунь матерее, а щука зубастее!.."
Думаю, что в наше время порыбачить на водоеме на котором не работают электрики - должно быть за счастье! А рыб в танковом есть! И правильный рыб есть! Так что давайте, господа, не привередничать, а понемногу готовиться к встрече.
Очень хочется посмотреть на регламент встречи.
Что касается даты - 14 или 15.
Думаю, что в наше время порыбачить на водоеме на котором не работают электрики - должно быть за счастье! А рыб в танковом есть! И правильный рыб есть! Так что давайте, господа, не привередничать, а понемногу готовиться к встрече.
Поймал рыбу - отпусти. Поймал брака - опусти!
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
+ 1ИхтиофилРыбопедович писав:Ну, блин, у нас народ... Нет слов - одни выражения. "Нам знаете ли этот закрытый водоем не подходит, нам другой подавай - там наверное окунь матерее, а щука зубастее!.."

- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Підтримую +100KYM писав:То хто організатор? Кому допомагати? І взагалі, це Фестиваль лише для форумчан?
Тохін як ти вважаєш?
Народ, а ви як думаєте?

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість