Як подивився напередодні прогноз погоди на Рівне аж мороз по шкірі... -5 -6 вдень та ще й вітер 4 метра... Давно в таких умовах не ловив. Поки зранку на водоймі перевдягався то зрозумів, що я дуже правильно взяв з собою 3 термобілизни. От тіки шкода, що в чоботи вейдерсів влізає тільки 3 шкарпетки :?
По змаганням:
В першому етапі вирішую не експериментувати з місцями, а йти туди, де клювало минулого разу. Та поки доходжу - воно вже зайняте, доводиться вставати неподалік. Доволі швидко йду від 0 піпісочним окунчиком, раз в 5-10 забросів витягаю рибку. Кільця мерзнуть не так сильно, як я думав, вдається зробити до 10 забросів без капітальної чистки. Кльов стихає, в сусідів справи "ніяк", от тільки не видно, щоб Сергій бігав... Підхожу, каже, що десяток вже є. Стаю неподалік, пробую когось виловити. Та Сергій до цього часу повиловлював не тільки своїх, а ще й практично всіх моїх окунів

крім одного.
Фінішуєм, в мене 8 какушків, в КУМа 17 8O , з таким результатом я 2-й в зоні. На перше певно можна і не зазіхати, а от своє треба втримати.
В другому старті знов займаю "своє" місце, можна сказати втрачаю тут піветапа, виловивши всього одного хвоста + один схід. Біжу далі, пробігаю поряд з Сергієм, бачу, що він підсікає - промах, ще одна підсічка - є, витяг хвостика. Доводиться ставати поруч. Тут знов нема моїх риб! Йду далі - оо, тут ще не ступала нога людини сьогодні, корка льоду ціла. Акуратно, щоб не пошкодит вейдерси, прорубуюсь через лід, втрачаю трохи часу. Та воно того варте! Окуні клюють через 2-3 проводки, хвилин за 20 виловлюю 8 штук. На одній з проводок відчуваю ударчик, потім ще один - і все, силікону нема. Перев"язуюсь, як тільки затягнув вузол - фініш, ура. А в мене ж тіки кльов почався! Ну своє місце втримав, а Сергій таки зону порвав!
Між етапами зігріваємось гарячим чайком, спілкуємся з однодумцями, міняємся інфою, Юра відновлює втоплену і замерзлу катушку.
Другий етап. Протилежний берег. Тут минулого разу я далі 50 метрів від будки не відходив, сьогодні в цьому районі активності спортсменів не спостерігав, тому йду на нові для себе місця. Не можу пригадати, де мені радив ставати батько, тому стаю в перше ліпше місце, справа від мене Віктор і Андрій з Луцька, зліва пусто. Улови сьогодні в цій зоні скромні, тому першочергова задача - піти від 0. На перших забросах виконую цю місію, ще через парочку в мене вже 2. Поки в мене 2 сходить, сусіди наздоганяють. Рибки беруть регулярно, але дуже невпевнено(за всі змагання в мене було всього 5 покльовок , а виловив 31 шт), багато сходів, за прешу годину більше десятка злив :evil: , а зловив всього 8. Неприємно дивитись, в які бублики завертають фінези спортсмени, збиваючи лід з кілець. Просто жах! :lol:
В перерві думаю, як зменшити кількість сходів. Чуток міняю оснастку, можливо це мені й дозволило реалізувати всі 6 хвостів в останню годину без сходів.
Нагородження порадувало - 3 медалі їдуть у Львів! Мені дуже приємно, бо "забрати" у Вас медальки ну дуууже складно, багацько сильних Спортсменів, боротьба завжди дуже складна і напружена!
Щира подяка організаторам цього фесту, суддям, котрі там мерзли, кухарям за чудо-уху і рибу, і всім маньякам за те, що приїхали і боролись в цих складних умовах!!!
Чудове закриття весняно-осіннього сезону! До зустрічі на пінгвінячці!