Сьогодні 29.04. о 18-00 в Н.Дворі з Юрою Vob_Lero'oм.
Зібралися спонтанно - вирішив вмочити свій новий спінінг.
Відразу поїхали на протилежну - камишову сторону. Пішли, як говориться далі з очей...
Правда коли їхали на другу сторону, партизаном за нами пристроїлася машина Володі Зозулі ну і, звісно, він за кермом.
На місці зупинки посміялися один з одного після "разоблачения" і вперед у бій
Вовчик залишився на твердому березі, адже був у кросовках, а ми полізли ближче до болота.
Перша проводка - покльовка під берегом - проспав.
На 3-й чи 4-й проводці - окунець, щоправда невеликий грамів 40. Ось думаю, підібрав проводку, зара буде...
А дулю..., відчуваю, що "суслик где-то рядом, но не вижу его - а он есть!" Ніби хтось посмоктує хвоста, а брати не хоче або знущаеться над нами
Юра правда зачепив щупарика також біля берега, грамів на 200 але, щоб лишній раз не відчипляти - дав йому зійти та повернутися до мами.
Прокидали більш-менш перспективні точки - покльовок не було. В конкретну мікруху не впиралися - хотіли більш-менш достойних окунів побачити. Можливо із зменшенням приманки і був би толк але було лєньки.
Прийшли до машини, я запропонував помити чоботи перед переїздом до мосту. Біля води знову побачилися з Володею - в нього порізаний щукою твістер. Вовка поїхав відпочивати, а ми вирішили по пару разів кинути - може й нам поріже
З перших закидів стало ясно, що неподалік від берега конкретний окунець-шалун почав невидиму боротьбу з нами, наче не хотів нас відпускати з цього місця.
Тут і почалося - "треба показати хто тут ху із ху!", "Давай покажемо йому кузькіну мать", "Стидно - треба відігратися" і т.п. Закінчилося усе відгризеним хвостом в мойого 3/4 твістерочка, близько 10-ка покльовок типу "грізь-гризь... тікаю нах...!", практично те ж в Юри тільки без хвоста.
Коли кіношник перестав скубати твістера, поїхали до мосту.
Біля мосту зустріли Сергія Олексюка та Олега - Сєрий не втримався і вискочив так само спонтанно, щоб вмочити нову катуху типу Шимана Сефія Сі4 С3000ес та ще й з новим шнуром від Мебари 0,4. В активі Сергія декілька окунів, які клюнули трохи раніше (один більш-менш достойний), зараз ніби не клювало вже.
Почепив грамового вухастика і 3/4 масло - на першій проводці окунець грамів 40, далі...

читай вище
...ось думаю, підібрав проводку, зара буде...

А дулю...
Підійшов ближче до лівого дерева - ще 1 какунєц того ж фасону і далі... читай вище...
В принципі вже були конкретні сутінки тому не було сенсу вийожуватися і почали збиратися додому.
Доречі, коли приїхали на водойму був вітер, будемо казати - середній. Згодом він стих аж до повного штилю - нервова система у такі моменти відпочиває на повну, тому заряд бодрості достався думаю кожному.
Коли йшов до авто, зустрів Юру Півня - в нього був зішл щуки за мостом, приблизну вагу не зміг сказати, бо, з його слів - "вона туди-сюди, вліво-вправо і зійшла, а яка була навіть не побачив".
Як приємний момент - познайомив Сергія з Юрою, в них якраз не хватало 3-го члена команди на Волинський ЧО по спіну - після знайомства команда у повному складі!
Ось такий видався коротенький виїзд, я зрозумів, що "наших" там є часто

тому буду засікати партизанів

, раджу по-хорошому писати звіти і буде все
Усім НХНЛ!
З повагою!