оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
bogdan
Герой
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення bogdan »

KYM писав:
На рибалці було багато форумчан спорцменів- видно готуються хлопці до змагань на Шепелі.
Цікавить, а де ж звіти спортцменів? Непорядок, рєбята, негодиться так... Скоро вас будуть називати Тіхушники :-)
Пропоную відписатися :ti_pa:
Вирішив особисто вирахувати отих тіхушніків-тіпаспортсменів. Вибрався в Н.Д. близько 18.00 і вперше в сезоні взяв в руки спін. У вівторок увечері тіхушніків-тіпаспортсменів помічено не було, кілька незнайомців з явно не спортивними палками полоскали воду з протилежного боку. Десь вже на пятій проводочці (з півострова)- перший окунець... далі безхвост... ставлю "свій" колір, хоча Свірик повідомив, що цьогоріч на нього не дуже - ще пару окушків. Далі, приблизно у тому місці (див.вище - фото Костантіна) делікатна клювачка...хвилина боротьби і 700-грамова щупачка на березі - дюймовий твістер на 2 грамах з флюром 0,18... Перед самим дощем... далі кльов стих...

"Ітогі падведьом"- за дві неповних години 5 окунців та один щук :ti_pa:
Vob Ler
Місцевий
Телефон: 0679200934
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vob Ler »

Сегодня удалось пораньше придти с работы. Напарником взял себе сынулю Альошку и махнул на Н.Д. Далеко холить не стал(нога болит да и сын без сапог) и остановился у моста.
На озере были часов в 5. Начал облавливать щучьи точки - молчок(джигголова2г+дюйм твистер) Ветер с озера выдувает не слабую дугу. Чуйки ноль, мотаю равномеркой с поддёргиванием - ничего. Всё закончилось обрывом(кстати в том месте раньше зацепов небыло :nez-nayu: , мож куст вырос, а может "доброжелатели чего подкинули ::yaz-yk: ) .
К 6 часм ветер стих, ставлю3г чебураху дюйм-масло и начал поклёвывать окунь. На третьем забросе, под ближней бровкой чёткий удар и матросик на берегу. У сынули радости полные штаны.Зображення
Делаю пару забросов и чуствую приятную тяжесть. Фрикцион запел, но понимаю что это окунь и неплохой. Он пытался уйти на глубину в траву, пришлось поджать фрикцион(листья кувшинок уже распустились и лежат сплошным ковром над дном). Визгу было(у сына радость :ya_hoo_oo: ).Зображення
Дальше дело пошло,сынуля самостоятельно вымотал из воды трёх окунейЗображення, ну и я пару штук.
Через час клёв как обрезало, да и проголодались порядком(где-то недалеко жарился шашлык :cry_ing: ). Вот и всё, теперь родился новый маленький рыболов... :bra_vo:
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Ай хороший акунец - на! Бравушки, Юрий! :bra_vo: :co_ol: :)
Не учи рыбу плавать!
Vob Ler
Місцевий
Контактна інформація:

KYM писав:Ай хороший акунец - на! Бравушки, Юрий! :bra_vo: :co_ol: :)
Дык чья школа... :bra_vo: :) :men: :ya_hoo_oo: Спаасибо за науку!!!
SergeyOn
Балакучий
Телефон: 063-477-93-16
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SergeyOn »

Сьогодні теж був на Басіку! з 18 до 21, ловив зі сторони дамби. Один окунець на нульовочку мепс білу на грам 100 і все :ze_va_et:

Зі сторони пляжу мужик одного взяв на грам 400 окунця на №3 мепс (жовтий)
Рыба не клюет, потому что у нее клюва нет!!!
KYM
Бро
Контактна інформація:

Vob Ler писав:
KYM писав:Ай хороший акунец - на! Бравушки, Юрий! :bra_vo: :co_ol: :)
Дык чья школа... :bra_vo: :) :men: :ya_hoo_oo: Спаасибо за науку!!!
Так всем чесным рыболовам - всегда пожалуйста!
Не учи рыбу плавать!
bogdan
Герой
Контактна інформація:

Vob Ler писав: Дальше дело пошло,сынуля самостоятельно вымотал из воды трёх окуней
Правда перший зійшов - було діло... Заядлий рибак росте! :co_ol:

І я теж там на вечір був. Окунь майже не висовував голову з води - скубав собі тихенько по-партизанськи. Клюнувший було щук, майже на тому місці , що і вчорашній, зійшов... А Юра з малим з-під мосту потроху волочать... Пройшовся в пошуках місць тим боком... Ті ж партизани одгризли хвоста... як кажуть - гавкають, а з буди не вилазять :ny_tik: :ny_tik: Довелося дзвонити Свірику, щоб поділився точкою. Поділився. З першої проводки - окунь... Потім ще... ще...ще...Короче, точка мастера боїться... клювало рівно до 20.00...але без щуков...
KYM
Бро
Контактна інформація:

Сьогодні 29.04. о 18-00 в Н.Дворі з Юрою Vob_Lero'oм.
Зібралися спонтанно - вирішив вмочити свій новий спінінг.
Відразу поїхали на протилежну - камишову сторону. Пішли, як говориться далі з очей...
Правда коли їхали на другу сторону, партизаном за нами пристроїлася машина Володі Зозулі ну і, звісно, він за кермом.
На місці зупинки посміялися один з одного після "разоблачения" і вперед у бій :hi_hi_hi:

Вовчик залишився на твердому березі, адже був у кросовках, а ми полізли ближче до болота.

Перша проводка - покльовка під берегом - проспав.
На 3-й чи 4-й проводці - окунець, щоправда невеликий грамів 40. Ось думаю, підібрав проводку, зара буде... :ne_ne_ne:

Зображення

А дулю..., відчуваю, що "суслик где-то рядом, но не вижу его - а он есть!" Ніби хтось посмоктує хвоста, а брати не хоче або знущаеться над нами :-(

Юра правда зачепив щупарика також біля берега, грамів на 200 але, щоб лишній раз не відчипляти - дав йому зійти та повернутися до мами.
Прокидали більш-менш перспективні точки - покльовок не було. В конкретну мікруху не впиралися - хотіли більш-менш достойних окунів побачити. Можливо із зменшенням приманки і був би толк але було лєньки.

Прийшли до машини, я запропонував помити чоботи перед переїздом до мосту. Біля води знову побачилися з Володею - в нього порізаний щукою твістер. Вовка поїхав відпочивати, а ми вирішили по пару разів кинути - може й нам поріже :-)

З перших закидів стало ясно, що неподалік від берега конкретний окунець-шалун почав невидиму боротьбу з нами, наче не хотів нас відпускати з цього місця.
Тут і почалося - "треба показати хто тут ху із ху!", "Давай покажемо йому кузькіну мать", "Стидно - треба відігратися" і т.п. Закінчилося усе відгризеним хвостом в мойого 3/4 твістерочка, близько 10-ка покльовок типу "грізь-гризь... тікаю нах...!", практично те ж в Юри тільки без хвоста.
Коли кіношник перестав скубати твістера, поїхали до мосту.

Біля мосту зустріли Сергія Олексюка та Олега - Сєрий не втримався і вискочив так само спонтанно, щоб вмочити нову катуху типу Шимана Сефія Сі4 С3000ес та ще й з новим шнуром від Мебари 0,4. В активі Сергія декілька окунів, які клюнули трохи раніше (один більш-менш достойний), зараз ніби не клювало вже.

Почепив грамового вухастика і 3/4 масло - на першій проводці окунець грамів 40, далі... :ne_ne_ne: читай вище
...ось думаю, підібрав проводку, зара буде... :ne_ne_ne: А дулю...
Підійшов ближче до лівого дерева - ще 1 какунєц того ж фасону і далі... читай вище...

В принципі вже були конкретні сутінки тому не було сенсу вийожуватися і почали збиратися додому.
Доречі, коли приїхали на водойму був вітер, будемо казати - середній. Згодом він стих аж до повного штилю - нервова система у такі моменти відпочиває на повну, тому заряд бодрості достався думаю кожному.

Коли йшов до авто, зустрів Юру Півня - в нього був зішл щуки за мостом, приблизну вагу не зміг сказати, бо, з його слів - "вона туди-сюди, вліво-вправо і зійшла, а яка була навіть не побачив".
Як приємний момент - познайомив Сергія з Юрою, в них якраз не хватало 3-го члена команди на Волинський ЧО по спіну - після знайомства команда у повному складі! :ya_hoo_oo:

Ось такий видався коротенький виїзд, я зрозумів, що "наших" там є часто :dan_ser: тому буду засікати партизанів :-ok-: , раджу по-хорошому писати звіти і буде все :co_ol:

Усім НХНЛ!
З повагою!
Не учи рыбу плавать!
Vob Ler
Місцевий
Контактна інформація:

KYM писав: Зібралися спонтанно - вирішив вмочити свій новий спінінг.
А тепер вже Стартер вирішив помочити свій новий спін, ну а я, як той реп*ях вчепився йому на хвіст і ось що с цього вийшло: где-то в районе 18 часов мы выскочили на пляж помочить приманки( пока Кум подтянется). Пока Стартер замешкался говоря по телефону ::yaz-yk: , мне удалось на третьей проводке выхватить судачка :bra_vo:
Зображення интересно он себя ведёт на крючке :ne_vi_del: был после фотосессии утоплен. На пляже было несколько наших форумчан и результат у них был не ахти какой, хотя кое где наблюдался выход окуня. Делаю два заброса и снова поклёвка но это чуствую уже точно окунь(г100) :za_da_va_la: . Вывожу на берег и тут команда - пора заберать Кума,поехали... :ny_tik: .
Уже вместе с Кумом поехали на привычное место и там иногда поклёвывал окунь, правда не плохих размеров(приманка всё тот же дюйм на 3г чебурахе, судак порвал твистер с головы, я повернул хвостиком вбок-никакой разницы). Один гадёныш(200г) после плклёвки завёл под корягу. Я замер и он затих. Пришлось отдать спин в руки профи. Сергей несколькими хитрыми приёмами таки заставил его выйти(фото 3). Брало жадно, но не часто. Отаке...
П.С.: Праду говорят, что неожиданная рыбалка порой гараздо результативней :ya_hoo_oo: .
Извиняюсь за качество фото, вечерело...ЗображенняЗображення[url=http://www.radikal.ru]Зображення
Vob Ler
Місцевий
Контактна інформація:

Сегодна, после похода с детьми в зоопарк, не выдержал и к 19 часам пробежался на пляж.(в надежде погонять вечерних судаков :-) ) Взял с собой всю семью, но судаки имели на этот счёт совсем другое мнение ::yaz-yk: . Наверное у них тоже выходной. Под мостом справа удалось выдернуть50г молочного матросика(когда же они наконец отнерестятся???) чем очень порадовал свою детвору. Дальше мне ловить уже не дали. Спиннинг переходил от старшего младшей. Рыбы больше небыло, но отдохнули хорошо. Завтра утром пройдусь сам, думаю часов в 7 утра. Присоединяйтесь. (Или все рванули на Шепель? :) )
Зображення Зображення Зображення

П.С.: К 20 часам пришёл (даже не знаю как сказать) Вроде карпятник(судя по снасти), но метод ловли у него странный-шпуляет себе груз метров не 80-100 и выматывает :nez-nayu:
Vob Ler
Місцевий
Контактна інформація:

На моё приглашение порыбачить никто не откликнуля...
Vob Ler писав:Завтра утром пройдусь сам, думаю часов в 7 утра. Присоединяйтесь.
Интересное место с каменной грядой было занято пожилым рыбаком. Он на моих глазах выводит окуня 100г(наверное отчёты читает :-) ), становлюсь немного правее и делаю косые забросы влево против ветра. Дяденька воспринимает это как посягательство на его территорию(хотя до него я недобрасываю метров5-7) и начинает кидать открыто в мой бок. Чтоб не мешать друг другу ухожу под мост. Вчерашняя бровка молчит, а тут и дяденьке надоело цепляться за камни и он меняет спиннинг на удочку. Вовращаюсь на прежнее место. Подходит мой знакомый(который чуток проспал :) ), на спиннинге поплавок :sh_ok: . Я показываю чем ловлю(года два назад я смеялся с его полуторадюймового твистера, мол на такую мелоч только глисты клюют. Он мне это напомнил :-) ). Разговариваю, смотрю на кончик и тут дрррынь! Подсекаю, сразу понятно щука(сидела под камнем),буруны на воде, фрикцион слегка трещит но здалась быстро. На берегу замечаю, что она просто придавила твистер мордой(кстати у меня офсет№4 "ручей").Зображення
Чуть позже клюнул окунь.Зображення Прошёлся по пляжу дальше, но больше рыбки небыло. В 9 пошёл домой. :ze_va_et: Наверное вечерком заскочу в Н.Д. :)
Vob Ler
Місцевий
Контактна інформація:

После Горыньгрода (начало тут http://rybalka.rovno.ua/modules/forum/v ... &start=255)озеро нас встретило большим количеством отдыхающих(некоторые мирно дремали на солнышке возле моста ;;-))) ). Решаем ехать на ту сторону, подальше от шума. Толик без сопог поэтому остался на сухом месте. Я иду в сторону болота, где встретил знакомого рыболова. Он(Йосипович) нацелен на щуку, ловит на кислотный воблер. Результат нулевой. Он же мне сообщил, что идёт нерест какой-то мелкой рыбы, поэтому клёва нет.
В первом омуте ловлю окуня(150г) и это вселяет надежду. Прохожу дальше и замечаю что окунь гоняет малька. На лёгкой головке удаётся выловить штук десять окуней.Правда пришлось побегать от стаи к стае(по разным сторонам берега). Очень пожалел что оставил дома коробку с попером, окунь жадно чавкал, думаю результат был бы лучше. Ближе к 20ч. подошёл Константин и ему тоже попался окунь г100, но вскоре всё затихло и мы отправились по домам.(фото 1)Небо над Горыньгродом
ЗображенняЗображенняЗображення
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення oleg-rivne »

Константин и ему тоже попался окунь г100
Костомашкин - МДЖ-монстр! обловив мене 1 к 4 (гориньгрод)!
хто не сховався - я не виноват!
Vob Ler
Місцевий
Контактна інформація:

Shamik писав:Всім доброго Дня! Вчора був на водоймі!
Неподалік від мене рибацюга зі спіном зловив непоганого окунька, рибаків було мало, а бажаючих подовитись на улов та сам процес - як на виставці.
Ну если с пирса ловил, то там действительно было людно :ps_ih: .Где-то в райне 20часов шёл домой не солоно хлебавши. :)-(:
Перед дождём удалось выхватить три окушка на МДЖ(опять пожирал малька!), потом начал цеплять поппер,воблеры(только время убил) а как только пошёл дождь всё наглухо затихло. Был недолго, часа полтора.
П.С.:Лини важно по верху ходят. Этот круглый верхний плавник ни счем не спутаеш... :co_ol:
bogdan
Герой
Контактна інформація:

Vob Ler писав:
Shamik писав:...Где-то в райне 20часов шёл домой не солоно хлебавши. :)-(:
Зрозумівши після двох годин ловлі, що можна залишитися лише з двома окуньками та 5-6 тичками та сходами, 0 19.25, залишивши Юру наодинці з Н.Д, разом із Свіриком переїзджаю на зап.місце. Результат - море "тук-туків" (часто і по 5-6 за проводку), а також відчутних "скубів"... По штук пять окунців таки сіло ... але ж значно веселіше, ніж за мостом в Н.Д.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість