Спінінг. Який кращий?Поради.
- Rostislavovich
- Балакучий
- Контактна інформація:
Re: Спінінг. Який кращий?Поради.
Ну тоді я вже візьму Арєала 

Питання вибору - дійсно дуже особисте. До того ж ж сприйняття снасті як точного інструменту приходить з досвідом. Мені інколи жаль людей, котрі приходять у спіннінг з грошима, але БЕЗ досвіду. Дайте їм Гаріка, Луміса чи якогось модного японця.... А що у вас було перед тим? Це ваша "перша палка"? (Зазвичай дружини таких рибаків при даній постановці питання чомусь ображаються... Вимагають девайс палкою не називати....) Отож якщо наш рибацюга переходить щаблями від дешевої стекляшки (80-роки), композиту(90-ті), карбон тестом 10-30( сам таким ловив до 2005 року), то він має що порівнювати... як і його дружина.Gab писав:Ну тоді я вже візьму Арєала

Шановний GAB, Ваш вибір у такому складному для нашого краю твічі - суто індивідуальний... і цей вибір кожен рік буде змінюватися.
Колись я (з човна і зовсім не твічем) дуже успішно ловив на тихоходному Стоході щуку Джексоном 10-30 2,7 7-грамовою головкою і вважав, що краще палки не має, а тепер (змінивши Банакс-Мегу, Флагман-Тайфун, Кройс-Авід, Сільвер Крік різних довжин і тестів ловлю на швидкій Припяті спіном 5-15 (2,4) на голову 14-18 грам. І на 7 грамах він працює прекрасно...
Висновок - беріть палку, яка лягла в руку - ловіть.... ГУРУ не слухайте, навіть вони часто лише теоретики. Спеців твіча я у нас не знаю. Юрка Хітров у Львові щось там експериментує - по окуню, можливо Микола з Сергієм....ще пару чел у нас - пробують... робота заважає...

Памятаю свої експеримерти на Панталії з дорогими воблерами Мегабассами - лак на них слабенький, але без твіча не клювало!!!!

- Rostislavovich
- Балакучий
- Контактна інформація:
Пане bogdan , ви не уважно читали переписку
я бажаю придбати палку під мдж але щоб без вклейкі.
Ось пан tohin дав пораду на рахунок Major Craft. Мене заінтересувала дана пропозиція так як раніше вважав (не інтересувався) що вони захмарно коштують, але як виявилось є інтересні моделі з помірною ціною для мене.
Першим спінігом у мене були всякі патикі під київську катушку, пізніше декілька скляних , дальше появився шимано 5-25 2.40якого змінив на мікадо 1-10 2.40 на заміну мікадо прийшов банакс мєга 4-18, 2.13(класний інструмент) , далі зявився кінгфішер мдж який не прижився і був поміняний на ультру банакс 2-11.
Своє питання висвітлив на форумі тому що живу в селі Млинові. В Млинові 90 відсотків рибалок ловлять кобрами і радуються
... Тому мені інтересно почути думки людей які щось бачили і пробували. Вирішувати звісно буду сам, інтересніше вибирати коли є більше варіантів вибору.

Ось пан tohin дав пораду на рахунок Major Craft. Мене заінтересувала дана пропозиція так як раніше вважав (не інтересувався) що вони захмарно коштують, але як виявилось є інтересні моделі з помірною ціною для мене.
Першим спінігом у мене були всякі патикі під київську катушку, пізніше декілька скляних , дальше появився шимано 5-25 2.40якого змінив на мікадо 1-10 2.40 на заміну мікадо прийшов банакс мєга 4-18, 2.13(класний інструмент) , далі зявився кінгфішер мдж який не прижився і був поміняний на ультру банакс 2-11.
Своє питання висвітлив на форумі тому що живу в селі Млинові. В Млинові 90 відсотків рибалок ловлять кобрами і радуються

Якось зовсім з голови вилетіла ця палюжка, кльовий вибір, дууууже універсальна буде штучка, по ціні все в тому ж діапазоні.Gab писав:Ну тоді я вже візьму Арєала
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Та ні, просто вночі потягнуло на писанину... А ваш пост був останній - той зачепився за нього...Gab писав:Пане bogdan , ви не уважно читали переписку

- ВікторGVS
- Абориген
- Телефон: 234567
- Контактна інформація:
Gab, універсали, тільки піндоси, орієнтовно від150-200 у.о.
- Rostislavovich
- Балакучий
- Контактна інформація:
Пане Остап. Я і сам полюбляю "краткость" , але трішечки понятніше напишітьОстап писав:Gab, універсали, тільки піндоси, орієнтовно від150-200 у.о.

Багато писати не буду, лише про проблему, яка виникла з переходом на спін з тестом 3-18 (BratFishing (Scorpio) ML 2.4 m, C.W. 3-18 g, extra fast action, IMX-9). Ним навіть рибу вагою 750 гр. (не кажучи про більшу) страшно виймати на вагу, бо дуже сильно гнеться, боюсь, що зламається, тому вже пару раз виймав за шнур. При цьому, у воді рибу тримає гарно. Раніше ловив спіном з тестом 10-30, то рибу біля 1 кг без проблем витягував на вагу. Підсак з собою не беру. Який досвід у форумчан по цьому питанню?
- Горыныч
- Рідненький
- Контактна інформація:
И это естественно, по тесту понятно на какой вес он рассчитан, а не рыбу поднимать в воздух
...
Конечно за шнур, если нету возможности взять рукой.
Не пользуюсь подсаком лет 5 и ничего привык... Трофей один фиг в подсак не влезет, а багром
как то рука не подымается...
Подсака не нужна - скока трофейных щук у моих знакомых поуходило, когда пытались впихнуть невпихуемое
или тройником за сетку, а сама снаружи - крючек разогнула и тю тю...

Конечно за шнур, если нету возможности взять рукой.
Не пользуюсь подсаком лет 5 и ничего привык... Трофей один фиг в подсак не влезет, а багром

Подсака не нужна - скока трофейных щук у моих знакомых поуходило, когда пытались впихнуть невпихуемое

Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
был такой случай, что рука не поднялась пробивать багром и щука ушлаГорыныч писав: а багромкак то рука не подымается...
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Попрошу вспомнить о чём мы тут говорим, в этой теме... С ув. АДМ.
Не учи рыбу плавать!
- ВікторGVS
- Абориген
- Контактна інформація:
ВИ хочете палочку під МДЖ без вклейки за 800грн. Щоб комфортно відпрацьовувала з грузами 1,5-3г І щоб згодилася не лише для МДЖ, а й для інших типів проводок і приманок. Так?Gab писав:Пане Остап. Я і сам полюбляю "краткость" , але трішечки понятніше напишіть
Якщо Ви знайдете такий спінінг за таку ціну - дайте знати, тому що я теж такий хочу. Це без іронії, я дійсно теж знахожусь в пошуці.

Наскільки я шукав, то кругом дають поради як мінімум дивитись на Авіди від Сент Кроя. Аце вже не 800, а принаймні 1200грн. Ну, а японці - ті ще дорожче.
хто щось може сказати про таку річь??
St.Croix AVID 6.6 ULF2 , Длина 198 см. (6,6 футов), Вес 71 грам., Количество секций 2, Тест 1-5 грамма
St.Croix AVID 6.6 ULF2 , Длина 198 см. (6,6 футов), Вес 71 грам., Количество секций 2, Тест 1-5 грамма
- Rostislavovich
- Балакучий
- Контактна інформація:
Я шукаю палочку під МДЖ без вклейки щоб міг робити нею різну анімацію : пунктир, волочіння. Кінгфішером це робити було некомфортно, лише класична сходинка. Але майбуть однією палочкою тут неперекриєшся ... Свій пошук зупинив на Major Craft http://www.talonrods.ru/Manufacturer/3-major-craft.aspx але це трішки більше ніж 800. Щодо універсальної палочки то з мені відомих найкращою є http://rybalka.rovno.ua/modules/forum/v ... =31&t=1452Остап писав:ВИ хочете палочку під МДЖ без вклейки за 800грн. Щоб комфортно відпрацьовувала з грузами 1,5-3г І щоб згодилася не лише для МДЖ, а й для інших типів проводок і приманок. Так?Gab писав:Пане Остап. Я і сам полюбляю "краткость" , але трішечки понятніше напишіть
Якщо Ви знайдете такий спінінг за таку ціну - дайте знати, тому що я теж такий хочу. Це без іронії, я дійсно теж знахожусь в пошуці.![]()
Наскільки я шукав, то кругом дають поради як мінімум дивитись на Авіди від Сент Кроя. Аце вже не 800, а принаймні 1200грн. Ну, а японці - ті ще дорожче.
- ВікторGVS
- Абориген
- Контактна інформація:
Трохи не те, тому що я говорив з претензією на універсальність щодо УЛGab писав: Щодо універсальної палочки то з мені відомих найкращою є http://rybalka.rovno.ua/modules/forum/v ... =31&t=1452
А ще, щодо Аріела, то скоріше це твічевий інструмент
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість