В 3.50 заїхав до мене Костя(Konstantin), попередньо забравши Сашу (Boroda) та Юру (Vob_Ler), та дружно помчали на кільце!
По дорозі передзвонив Андрій (a-platon) та сказав що всі вже вирушили, і колоною ми не поїдемо(((
Заїхавши на ОККО "заправився" не лише Костя, но і Я з Сашой!)))
Трохи покружлявши корчинськими лісами, ми приїхали на водойму!
Після фотограафування та Андрійового інструктажу, я вирішив піти на ліво - до дамби (пам'ятаю як того року там у Горинича зірвалася щука), і дійсно не доходячи до поворота на дамбу, чую - "ПОДСАК"...після хвилинного виважування, схід прийстойної щуки! Рибачок сказав що на кілограми три, що в подальшому (на другому березі) перетворилося в 4-5, а вже на самій базі 5-6 кіллограм! Як то кажуть, "як не дочує - то добреше")))
"Прийнявши" з Костьой та Генадієм (Gennady) по 50 гр. "оковитої", починаємо обловлювати акваторію дамби! Побачили як ще один рибак ніс півкілограмову щучку, відразу захотілося піти далі та ловити попід лісом! Зустріли Тоху, який говорив що в лісі на заплаві ловив окуня, і я довго не думаючи, пішов туди! Так як був в болотниках, заліз по пояс у воду та веєром почав обловлювати акваторію. За колебалкою в 22(!) грами прямував окунець! На жовтий блюфокс 4 відчув удар (напевне щучий), але цим все і закінчилось! Перебираючись далі, та поставивши аглію лонг 2 мідного кольору, на дддуже плавній проводці ловлю щучку на грамів 100 від сили (втоплена)! Гарно гуляв карп (чи то сазан, товстолобик,амур), і не довго думаючи ставлю дюймовий твістерок з джигголівкою в 3 грами, та буквально на падінні на 2 забросі получаю невнятний удар, навіть не удар, а просто щось повисло, і почало робити ддуже сильні ривки зі сторони в сторону! Я в повному недорозумінні навіть не встиг підсікти, як той риб втікає восвояси! Обідно, але все таки щось клюнуло, а це вже добре!
Потім була смачнюща уха (Юра-респект), риболовні "байки", інструктаж від Роми ("Чорний фельдшер") по резині з великими блестками та взагалі приємне спілкування з товаришами "по хворобі"!
Після обіду всі потихеньку починають розповзатися по машинами, так як відчувають що кльов приутих, і залишатися ще на декілька годин смислу не було!
Ми, порадившись, рішили по дорозі заїхати на ставок в Деражно ("ХРАНИЛИЩЕ")!
По дорозі було пиво,...пиво...пиво...та нарешті став, на якому побачили Горинича, котрий прогулювався з дітьми!
Андрій розповів де краще заходити, та куди кидати! Поупиравшись в резину на останньому забросі, Андрій кричить з берега - "повільніше крути" і тільки я починаю збавляти обороти, на твістерок садиться окунець, який відразу сходить (дякую Андрюха),знає він ці місця, потім на вертушку ловлю окунця, та починаю прогулюватися вдоль берега! В хід йшло все від МДЖ до колебла в 22 грами! На останніх закидах, у Саши садиться невеличка щучка(думаю напише)!
Ех...добре погуляли, відпочили та приємно провели час!
Дякую організаторам, та всім учасникам зустрічі!
НХНЧ
7-ая встреча рыболовов Ровенской и Волынской обл. "Корчин"
- Горыныч
- Рідненький
- Контактна інформація:
Re: 7-ая встреча рыболовов Ровенской и Волынской обл. "Корчи
Ребята, давайте критику
, или хотя бы пожелания - как лучше сделать в другой раз?
Был вопрос - почему Корчин? Я ответил, что красиво
. А вообще хотелось, чтоб больше рыбаков смогло порыбачить в этом месте, в обычных условиях куда попасть дорого... Про то, что щуку приличного размера словить сложно я честно предупредил. Т.е. считаю кому было интересно - тот и приехал.
Еще такой момент - я могу организовывать только там где я хорошо знаю место, хозяев и т.п... К примеру я еще могу попробовать организовать подобный фест на "Хранилище" в Деражно. В других местах где вам кажется интересным провести фест - будьте организатором! Со своей стороны постараюсь помочь чем смогу...

Был вопрос - почему Корчин? Я ответил, что красиво

Еще такой момент - я могу организовывать только там где я хорошо знаю место, хозяев и т.п... К примеру я еще могу попробовать организовать подобный фест на "Хранилище" в Деражно. В других местах где вам кажется интересным провести фест - будьте организатором! Со своей стороны постараюсь помочь чем смогу...
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
- Vob Ler
- Місцевий
- Телефон: 0679200934
- Контактна інформація:
Андрей, спасибо за праздник души! Сам организовал, сам приз выставил, молодецГорыныч писав:Ребята, давайте критику, или хотя бы пожелания - как лучше сделать в другой раз?

Ведь на то она и рыбалка: найти, подобрать ключик, поймать. Я чесно сказать поставил акцент на микруху(думаю ЩАС карп как даст по твистеру

До встречи на новых фестах!
Спасибо Горыныч, Спасибо спонсоры: магазин "Рыбачек", В.В.В., Горыныч - респект и уважуха

П.С.:Думаю стоит продумывать Хренники(Товпыжын) с лодки на два дня!?
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Администрация сайта сердечно поздравляет всех учасников с удавшимся фестивалем. Желаем крепкого здоровья и сил продолжать данную традицию!
Горынычу, как всегда - наше уважение!
Горынычу, как всегда - наше уважение!

Не учи рыбу плавать!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей