Придбав шнур для мдж Дайва турнамент 4 лб. мрія здійснилась. думав ,що намотка шнура не є глобальна проблема . катуха Дайва фріам Кікс1500. на шпулі був шнур каст евей 10 лб. Змотав його до бекінга. Змотав в бекінг і поміряв його довжину . Так ,як новий шнур 008 і бекінг взяв лесу 0.15 .добавив до довжини+30м ,прив,язав шнур і почав намотку. Шур намотався з зворотнім конусом 1мм від бурта. профіль намотки мені не сподобався і я перемотав шнур зкатухи на катуху ,але результату не вийшло. Поїхав в Н Двір складаю новенький ул комплект МК КЖЛайт - заброс і борда. П,,,,,, _ відрізав метрів 8 шнура ,очі вже не молоді. Так іне намочивши спін вирішую звалювать і розібратись з проблемою спокійно. Візуально бачу ,що шнур ніби скручений і сама намотка не тугенька ,а з слабинкою. Бачу,що шось нахімічив. Їду до Роми прямо на роботу . Його резюме _зворотній конус треба шайбу. Але конструкція Кікса відмінна від катух де можна підложить шайбу. Дзвоним до Сіврика . Коля каже ,шо так і є до 2500 мотає зворотнім конусом ,а в більшому розмірі бочечкою. Ітакож були бороди при підмотці 1мм до бурта. Починаю мозковий штурм. Пригадую ,що Ростиславовичз Млинова продавав Кікса ,а Він чоловік дуже компетентний в багатьох питаннях. Дзвоню до АндрюшіК,знаю в нього має бути номер Петра. Дзвінок до Петра,розповідаю про проблему. Він коментує ,що на тонких шнурах Кікс дає ХЕРОВАТИЙ профіль і потрібно це діло поправляти частково в руч ному режимі.Обірвалась розмоа -закінчились гроші. Може щось і не договорив. Зранку з товаришем іду на луг ,розмотую шнур знімаю закрутку пройшовши пальцями по всій довжині,відрізаю 15метрів бекінгу ,бо Петро сказав треба 2ммвід бурта .Починаю намотку тугеньку достатньо поновому. Намотав метрів30 дивлюсь недомотує до внутрішнього борту.Тупо руками пробую домотувать ,незручно мішає скоба ,але трошки підмотав далі знову корбою,але туга намотка. В підсумку намотав шнур туго затягнутим вміру фрикціоном з відстанню 2-2,5 ммвід бурта але профіль знову зворотній ,але не дуже крутий. Приблизно як на фотці яку виклав Кум декількома постами вище. Мооже хтось підскаже ,що я зробив не так ,і чи дійсно на Кіксах не регулюється профіль намоти шайбами. Фотки виложив. Буду вдячним почути Ваші думки.