Re: ЧО Спінінг з човна 18-19.09.2010р.

фестивалі та різного роду тусовки
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

І так….
Федерація осталась без відповідального по спінінгу, а організацію ЧО на себе ніхто не взяв попри велику кількість спінінгістів.
Наши «Звезды НХЛ» заболіли заразною епідемією, тим не менше оставляти без змагань спінінгістів, які готовились до ЧО ми не мали права.
Ми запросили судити змагання Короля Олександра, який і зайнявся підбором суддівської колегії, за що йому велика подяка.
Так як це не перші змагання на цій водоймі, тому великих складнощів з організацією змагань не виникло.
Попри всякі життеві труднощі приїхали слідуючі команди;
«Млинів ОК»
«Алігатор»
«Форсаж»
«Плісся»
«Антілопа Гну»
«Денір»
Судячи з розмов змаганя в плані рибалки будуть надважкими.
Бракон’єри-сіточники , які з розмов місцевих рибалок майже офіційно платять 100грн за ніч ,і ловлять собі спокійно, та підводні мисливці хижака в Млинові майже повністю вибили.
Ранок субота;
Команди зареєструвались, човни та снасті зібрали все готово.
Відкрили Чемпіонат Гімном України та підняттям прапору минулорічним чемпіоном Галушко Ігорем з м.Сарни.
За жеребкуванням мені випала зона (С).
Мій напарник по команді Степчук Петро, який виїзжав на тренування розповів мені про перспективні місця в моїй зоні , і я намітив собі точку з якої буду розпочинати ловлю.
Старт.
Половина учасників на всіх парах направилась на протилежну сторону водосховища і я в їх числі.
Мені вдалось першим прийти до наміченої точки, кидаю якір, трішки віддихався, розпочинаю ловлю.
Перший заброс , веду акуратно без збоїв, і тут різкий удар та сильні ривки.
ЩУКА!!!! Майнуло в голові , на ультралайтову снасть шнур 4LB, та флюр 0.16мм відчуття дуже сильні, та ще на змаганнях.
Перемігши хвилювання розпочинаю боротись спокійно та методично і за декілька хвилин щука більше 800гр в човні.
Ставлю щуку на кукан, перевівши подих продовжую ловлю. Все вибрано правильно, так як покльовки ідуть постійно.
Стабільно ловляться маленькі окунці, хоча реалізація покльовок далеко не 100%.
При погіршенні кльову переїзжаю на інше місце, де кльош відновлюється.
Залишаючи по заду Черпака Олександра, який методично виловлює маленьких окунців, та Марчука Петра з Млинова, в якого щука ледь не відірвала злавленого окуньця. Петро зациклився ловлячи побачену щуку втрачаючи час.
Пререїхавши далі попав на йоршів, після п’ятого зловленого йорша та рака, який в човні все намагався з’їсти мого твістера, вирішую переїзжати далі.
На новому місці кльов значно гірший, тому вирішую повертатись.
Минаючи Черпака Олександра дізнаюсь, що в нього щука забрала приманку, вирішую плити в той район.
Припливши зловив ще біля п’яти окунців і тут після маленького тичка сильний ривок риби «ВОНА».
Розпочинаю боротьбу, відчуваю що буде не легко, адже рибка більша.
Не можу підняти з дна, а там водорослі, на черговому колі риба зайшла в водорослі , я уже і подумки змирився з втратою трофея, як риба вийшла та з новими силами розпочала боротьбу.
Майже знесилена риба на поверхні побачивши мого підсака в якого тенето зроблено з чорної нитки декілька разів непогано стартувала подалі , що я ледь підсак не викинув.
Все минулося і чергова щука в підсаку, можна і розслабитись тим паче, що до фінішу оставалось хв.30.
Зоставшийся час доловлював нікуди не поспішаючи. ФІНІШ і в мене біля 3кг риби, перший в зоні.
День другий .
За жеребкуванням мені випала найтяжча зона (А).
Більшу половину зони занесло ряскою , і вчорашні кльові місця затигнуло наглухо ряскою.
Перші півгодини після старту спортсмени, ще стояли на місцях пробуючи видурити окунців, а потім практично всі метались по зоні в надії зловити хоть одного маленького окунця.
І тільки Черпак Олександр, в своїй манері методично витягував час від часу окунців .
Я спромігся зловити тільки два окуня на попер кожен біля 200гр в малому окні від ряски.
Скільки не їздив та не старався так до кінця змагань жодної покльовки і не побачив.
Микола Волохов з команди «Форсаж» додумався пробивати ряску тяжкими джиг головками та виловлювати з під ряски окунів.
До нього встиг приєднатись Валерій Копервас з команди «Млинів ОК», який також розпочав ловити .
Ці два спортсмени хоча і в кінці змагань, спромоглись знайти правильне рішення і вибороти 1 та 2 місця в особистому заліку, за що їм велика шана.
Фініш і я на четвертому місці.
Зважування пройшло оперативно, як і підрахунок результатів.
На нагородження приїхали представники Облдержадміністрації , начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Петренчук Микола Васильович та головний спеціаліст Коверза Сергій Миколайович.
Нагородження пройшло в веселій та дружній обстановці.
Призи на Чемпіонат переможцям виділив рівненський магазин «РИБАЧОК» вул. Проспект Миру 17.
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Фотоотчот.
Фото представлені Степчуком Петром.
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Rostislavovich
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Rostislavovich »

Перші мої змагання.День перший. Розпочати получилось з зони С (від мосту) Після старту майже всі рванули на протилежний берег, в козирний залів. З початку я був попереду але перед самим залівом мене обігнав спортсмен з команди «Дєнір» . Зваживши ситуацію вирішую зупинитись на бровочці за 70м від заліву , адже ще декілька днів тому тут непогано виходила щука. Але марно жодної покльвки . Перепливаю ближче до берега ,якорюся ,міняю на тонший флюр, ставлю легшу джигу і за перших декілька закидів відриваюся від нуля й помаленьку примножую улов спортивними окунчиками. При виважуванні чергового ,за 5 метрів від човна відчуваю що він включає турбоприскорювач в нього відкривається друге дихання. Спінінг згинається в двоє фрикціон свистить, але радість була недовгою ,щука його виплюнула. Вирішую обловити місце і зациклююсь а час іде. Роблю слідуючий переплив майже на ту саму бровочку. Ставлю релаксовського рачка .Перша проводка і сідає окунчик який перед самим бортом злітає(матюкаюсь ,ще ніколи так не переживав за сход 20-ти грамового окунчика))) , слідуючі два закида і ловлю два окунчика і знову тишина , жодної покльовки. Препливаю знову до берега вже в інший маленький залівчик. Також з перших закидів ловлю декілька(3-4) окунчиків і два йоршика.На черговій проводці зацеп . Підпливаю ближче щоб відцепитися і бачу що зацеп сітка . Пів метра від місця зацепу в сітці бачу щучку і ще якась бєль(((. Дзвоню суддям які оперативно припливають й виймають сітку, а я покидаю точку… Роблю перепливи з зупинками на тих місцях на яких на тренуваннях був і непогано клював окунь, але марно. Фініш .Зважування, я 4-й в зоні «дуже задоволений»
Роблю висновки: не робити великих перепливів; перебрати коробку (мінімалізувати приманки)і ловити маленького окуня; не зациклюватися; забутися про розловлені раніше місця і обловлювати зону по новому.
День другий. Зона В .Я вже опитний )))) Після старту, перша зупинка, перша проводка і окунчик, друга третя проводка по окунчику. По ходу роблю маленькі перепливи вздовж берега. Знаходжу точку з якої гарно відловлююся, але радуватися рано. Тут від суддів(як серпом по я……) дізнаюся що в моїй зоні зловлена щучка 1.580кг. Дві години до фінішу… Бачу під зіллячком біля берега попригала верховодка. Підпливаю ближче . Ставлю віброхвостіка, декілька сходинок і відчуваю чіткий тук але мімо. Міяю приманку і відправляю її туди само і знову тук і сідає щучка. Заважила 910гр. За 15 хв до фінішу , метрів за 100 від мене бачу знову вихід щуки. Підпливаю ближче, починаю обловлювати. Але не встигаю –фініш. Зважування , другий в зоні.
Ось так вперше провів свої змагання по лову хижої риби .Не зважаючи на погоду кльов та ряску, мені сподобалося, було дуже цікаво. Дещо черпнув для себе на майбутнє.
Востаннє редагувалось 23 вересня 2010, 20:59 користувачем Rostislavovich, всього редагувалось 1 раз.
B.B.B
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення B.B.B »

Змагання виявились досить цікаві і повчальні. Особливо приємно було брати участь у колі досвідчених рибалок, майстрів своєї справи. І серед 18 учасників у кожного за плечима був неабиякий досвід. Відповідно, мотивація брати участь у змаганні такого рівня – була високою. Один лише факт участі млинівських рибалок – інтрига позмагатись. Та склалось так, що господарі водойми – вкотре на висоті, з чим і вітаю друзів.
Не можу не уникнути не менш потужного виступу команди „Денір” – другий рік поспіль за моєї пам’яті. Одне слово – майстри!
На цей раз неочікуваний сюрприз мали від природи. Власне, ось вони умови, у яких довелось змагатись
Зображення
або так
Зображення
Звісно, чисті місця із плесами спостерігались, однак риболовля виявилась вкрай трудовою. Та все одно – було цікаво.
Свій вкотре провальний виступ описувати не стану. Кожне змагання приносить доволі досвіду, чим і пишаюсь. Радію за своїх колег, друзів по команді – хлопці молодці (Петро та Валерій). Не менш приємним був виступ Олега Кочкіна та Максима Лотоцького. Було б цікаво почитати їх звіти, тим паче, що хлопці показали гарний клас.

Ну і кілька фоток.

Номінант у вилові найбільшої щуки – Олег Кочкін. Молодець.
Зображення

Оголошення результатів. Запрошені були представники держуправління у питаннях молоді та спорту:
Зображення
3 місце – Гарба дин Юрій (Млинів)
Зображення
2 місце – Волохов Микола (Корець)
Зображення
1 місце – Копервас Валерій (Млинів)
Зображення

Бронзові призери у командному заліку – команда „Форсаж” (Волохов Микола, Федюкович Микола, Півень Юрій)
Зображення
Срібні призери у командному заліку – команда „Млинів-Ок” (Віжанський Віталій, Марчук Петро, Копервас Валерій).
Зображення
Чемпіони змагань у командному заліку – команда „Денір” (Гарбадін Юрій, Щевич Іван, Степчук Петро)
Зображення

Загальне фото учасників змагання
Зображення

Фото призерів змагання
Зображення

Хочу подякувати усім учасникам змагання за чесну боротьбу, спортивний дух змагань:
- організаторам – за організоване змагання на високому рівні;
- суддям на чолі із головним суддею – за об’єктивне суддівство та нелегку працю;
- усім командам, що змогли приїхати та взяли участь;
- керівництву відділу спорту Облдержадміністрації у Рівненській області
- місцевій адміністрації у Млинівському районі
- місцевим рибалкам, що взяли участь у змаганні і показали справжню майстерність володіння спінінгом у не легких умовах.

Найщиріші вітання призерам та чемпіонам змагання!

До зустрічі на водоймі!
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Протокол змагань.
Зображення
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей