Нет я не против походить! Просили варианты - я предложил. По берегу в воду заходить можно? А то там мостки и вокруг рогоз, с берега не пробьёшся. Предлагайте!KYM писав:А что обязательно лодки? Берегом нельзя походить?
Я голосую за Ппанталию
Нет я не против походить! Просили варианты - я предложил. По берегу в воду заходить можно? А то там мостки и вокруг рогоз, с берега не пробьёшся. Предлагайте!KYM писав:А что обязательно лодки? Берегом нельзя походить?
Справа в тому, що в Панталії відкритих місць, де можна зайти в чоботах в воду, є всього декілька 2-3. Причому вони не конкурентоздатні, поскільки на відстані буквально декілька метрів від них є "мостики" які заглиблені в водойму на глибину значно вище забродів. Крім того берегова лінія містить багато мулу (вибиратись в чоботах будете довгоVob Ler писав:..... По берегу в воду заходить можно?KYM писав:А что обязательно лодки? Берегом нельзя походить?
Не погано впринципі, але колегам з Луцька довго добиратися! + переважає окунь (хоча це не проблема)KYM писав:А як вам ця водойма?
http://rybalka.rovno.ua/modules/forum/v ... 893#p22893
Tolik писав:... вийде що будемо забирати всього окуня, навіть "пипісічного" розміру!...
Ця так звана база ніщо інше як звірогосподарство, яке там функціонує і на даний час. Стоки у воду якщо і є, то не більші ніж по інших водоймах області. Смаковим якостям риби я б поставив би тверду "4".Горыныч писав:Вариант не плохой, только кроме того, что из Луцка далековато, есть сомнения относительно съедобности рыбы - там на берегу стоит совковая то ли нефтебаза, то ли просто база из которой ранее были утечки в озеро...
Пусть Рома разъяснит как сейчас...
Зараз переглядають цей форум: Semrush [Bot] і 2 гостей