Не можу не відзначити 4 командне місце - „Форсаж+В.В.В.” (Луцьк-Корець-Рівне). 3 командне місце (бронза) – „Антилопа Гну” (Рівне). 2 командне місце (срібло) – „Team-Jigmen” (Житомир) 1 командне місце (золото) – „ПЕРКАС” (Харьків)
Особистий залік: 3 місце – Горай Антон - „B2G” (Житомир) 2 місце – Салєнко Віталій „ПЕРКАС” (Харьків) Чемпіон змагання – Волохов Микола - „Форсаж+В.В.В.” (Корець)
Від команди „Форсаж+В.В.В.” найщиріші вітання та подяка учасникам змагання, усім причетним до свята, організаторам, призерам, суддівській колегії, господарю водойми, Спонсорам і вболівальникам.
Привіт всім! Нарешті добрався до компа, і теж поділюся своїми враженнями від минулого спортивного свята. Для мене, особисто, ці змагання виявилися дуже нелегкими. Тренування показали одну картину – тобто – непоганий кльов риби, а на самих змаганнях все було трішки по іншому, але так буває дуже часто. Трішки хронології: стартую в зоні «В» - сектор – 10. До води категорично непідходжу – так як – рибка ще не сполохана і не раджу нікому цього на перших хвилинах робити. Перші заброси приносять полосатого 81 гр., суддя поряд, вага, запис. На душі відлягає. Ще декілька забродів і той же суддя, через 1 хв. робить другий запис, окунь – 52 гр. – адреналін робить своє діло – відчуваю піднесення . Одже - нетреба зразу наближатись до водойми, рибка, яка не сполохана – вона твоя рибка!!! В зоні «В» беру в подальшому ще дві щучки і це приносить мені друге місце. Радію!!!
Далі попадає мені зона «С». Вона досить специфічна. Також перші заброси, з коліна, приносять 20-ти грамового окуня – відлягає, потім ще одного – нормального, а потім метаюсь, як метеоріт і окуня знайти неможу. Думка - де він, і щож він хоче? У третьому перестарті надибав аж п’ять полосатих з одного місця, приблизно 10-12 м. від берега – і це дозволило зайняти третю позицію у зоні.
Цього дня у мене працювали: ¾ твістер-«масло»+ жовта, червона та зелена, блискучі вкраплення.
Вечір, костер, дружня розмова, вечеря, спів пташок, природа у Старому Солотвині – просто супер та став чарівний! Мені повідомляють що я тримаю після першого дня – першу позицію – хвилювання дають про себе знати, адже треба ще достойно виступити завтра. Все добре – декілька крапель «Хлібного Дару» та командний дух – роблять своє діло – всі з позитивом лягаємо спати, адже завтра знову в бій.
Зона «А». Знову спрацьовує правило не підходити зразу до водойми – нагорода за це полосатий риб 16 гр. – відлягає, а це, психологічно, немало важливо!!! Пробую дальняк - він як мовчав, у мене, так і нічого не приніс. Покльовок багато але після цього туру маю п’ять записів. Хвилююсь як за команду так і за себе. У зоні «А» займаю шосту позицію, що дозволяє взяти потужне особисте місце, а команда займає четверте, що також є непогано. Непогано на таких не легких змаганнях!!!
Особисто від себе та від команди «Форсаж+В.В.В.» вітаю Житомирську федерацію з початком спінінгових змагань, бажаю процвітання на майбутнє, безліч таких же неймовірно цікавих дійств!!! Дякую всім призерам та учасникам цього світа за достойну боротьбу. Дякую організаторам, суддям, спонсорам та особлива подяка за дух та моральну підтримку своїй команді!!!
З повагою та до нових зустрічей!!!