А на другом стулі від Delife теж обвес нехілий

Ну, що як кріселко служить? ;)anzud писав:Нарешті прикупив собі нормального стільця.Жаба довго мучила, але я її переміг
. Нова моделька korum deluxe accessory chair. Просто супер - всі ноги телескопи, став де завгодно. Тепер до сезону ще обвішу його трохи, планую відро для прикормки, стіл великий, підставка під фідер.
![]()
Не могли б Ви більше фоток викласти, хочу таким методом свій стілець переробити!Серж-ядовитий писав:Я взяв простий стульчік з підлокотніками за 200 грн. і розпочав надним мудрувати
зробив регульовані ножкі відрізав підлокотнікі в ті трубки які залишились від локотніків загнав гайки тепер можна вкручувати туди і столік для наживок або я поки вкручую відро з прикормкой![]()
потім я його розшив добавив вставки з брезенту і стільчік став ширший трішкі нижчий і набагато устойчивишим і сидіти в ньму стало набагато комфортніше.
Поки зима мудрую далі надним роблю обвес до ньго і столік під насадкі ну і тому подібне наскількі хватить польоту фантазії.
А саме, що мене влаштувало це те, що все компактно складається і влазить в один чехол який я купив теж в рибалці за 200 грн. на три відсіка в середній якраз і входить цей стілець а в інші фідери і підставки короче все, вмене вруках тількі відро в якому прикормка.![]()
І це все діло на плечі бо внього шлейкі як в рюбзаку і вперед хоть пеша хоть на маршруткуяк дороблю викіну нормальні фото.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей