р. Горинь
Re: р.Горинь
Неділя,28.11.2010р.,район "Азоту",погода супер,рибалка теж(до обіду: 2шт=2,8кг + щучка грам 300 відправлена в рідну стихію+2 сходи судака + 1удар)
] Підпис згідно попереднього повідомлення : Риболов-естет("но важность результата никто не отменял")

- Konstantin
- Балакучий
- Телефон: 777-777
- Контактна інформація:
Очень готовился открыть сезон по мормышке,но звонок Ромы и последующее предложеные выскочить на Горынь все координально изменило.
Мы отправились в район Азота....
Все началось,как и полагается,отлично..машина загрула в снегу.Пришлось брать лопату у людей и раскапывать.Все обошлось,но пришлось идти от начала села и до самой "Бабы Гапки".Признаков присутствия рыбы мы не обнаружили и переехали к "Школьной",там полный голяк,плюс конкретно мешали пятна снега,что кружили посередины самой ямы..проводку выполнить было очень сложно...
Через некоторое время переехали к дамбе.Рыба так и на клюнула,только у Ромки было два непонятных сбоя в проводке.
За сегодня конкретно находились по снегу и морозного воздуха отведали.Если такая погода будет дальше,то это была последняя рыбалка со спиннингом в этом году...

Мы отправились в район Азота....
Все началось,как и полагается,отлично..машина загрула в снегу.Пришлось брать лопату у людей и раскапывать.Все обошлось,но пришлось идти от начала села и до самой "Бабы Гапки".Признаков присутствия рыбы мы не обнаружили и переехали к "Школьной",там полный голяк,плюс конкретно мешали пятна снега,что кружили посередины самой ямы..проводку выполнить было очень сложно...
Через некоторое время переехали к дамбе.Рыба так и на клюнула,только у Ромки было два непонятных сбоя в проводке.
За сегодня конкретно находились по снегу и морозного воздуха отведали.Если такая погода будет дальше,то это была последняя рыбалка со спиннингом в этом году...

- Горыныч
- Рідненький
- Контактна інформація:
Предыстория, накануне:
В 7 на месте, довольно свежий ветерок метров 5-6... Парни решили использовать аттрактант в виде чекушки коньяка, ну и я трошки
- выветрилось.
Вышел на свое старое место - вода за неделю упала сантиметров 50... На ступеньке берега где раньше было сантиметров 15 было воды, я стоял и до воды было еще сантиметров 40...
Сразу понял, что будут проблемы найти рыбу - в корягах, ноль. Понял это через час - думал, а вдруг
... При таком уровне воды был мой самый первый (осознанный) улов в 6 судаков.
Перешёл на близлежащую ямку - тоже тишина, но идти не куда...
Ставлю довольно большой твистер кажись Chub Grub называется, кислота, сантиметров 15 с хвостом на крючке № 4/0 и 16 грамм головка (в связи с низким уровнем воды можно было б и 14, но не было в коробке - я так низко еще не падал
).
В самом центре удар, подсечка - ЕСТЬ, контрольная - сидит. Не тяжело идет - думаю небольшой судачек, но тут начинает дрыгаться кончик, даже пискнул пару раз не слабо затянутый фрикцион (плетня 20 либров), Ё маё - щука!
Вышла на верх - точно она, не даю слабины подвожу к берегу (а стою на уступе в 2-х метрах от воды). Просто удивительно, что обошлось без свечки. Вижу офсет пробивший челюсть с краю - опасности нету, главное без слабинки... Подвел, перехватил плетню рукой и вытянул на снежок
. ВЕСЧ, клёвый бонус , это все го лишь 3-я у меня словленная при ловле судака.
Сфоткал мобилой (фотик был на работе, второе фото уже на работе).

Пару раз вяло кинул - ямка небольшая, вряд ли там будет еще одна щука, а судака там точно нету... Позвонил ребятам и все согласились переехать на Азотовскую дамбу, покидали - ничего... То же у встреченных рыбаков. Одинокий фидераст поимел только одну поклёвку, рыбачки со льда словили немного окуньчиков, но один провалился
, оттуда ушли в другое место искать приключения
...
Хлебнули чайку и в 10:15 поехали на Ровно.
Но проснулся в 4:30 -2 градуса, нормально. Кинул СМС 2 друзьям, что заберу в 6:30.Горыныч писав:Снегу по колено, идет дождь (ноль) - на машине корка льда в сантиметр ... Прогноз - ночью 0, завтра -7 Х/3 как буду завтра ехать, поехал бы маршруткой, да 2-х друзей обещал забрать... Встану пораньше - гляну, если чо поедем маршруткой...
В 7 на месте, довольно свежий ветерок метров 5-6... Парни решили использовать аттрактант в виде чекушки коньяка, ну и я трошки

Вышел на свое старое место - вода за неделю упала сантиметров 50... На ступеньке берега где раньше было сантиметров 15 было воды, я стоял и до воды было еще сантиметров 40...
Сразу понял, что будут проблемы найти рыбу - в корягах, ноль. Понял это через час - думал, а вдруг

Перешёл на близлежащую ямку - тоже тишина, но идти не куда...
Ставлю довольно большой твистер кажись Chub Grub называется, кислота, сантиметров 15 с хвостом на крючке № 4/0 и 16 грамм головка (в связи с низким уровнем воды можно было б и 14, но не было в коробке - я так низко еще не падал

В самом центре удар, подсечка - ЕСТЬ, контрольная - сидит. Не тяжело идет - думаю небольшой судачек, но тут начинает дрыгаться кончик, даже пискнул пару раз не слабо затянутый фрикцион (плетня 20 либров), Ё маё - щука!
Вышла на верх - точно она, не даю слабины подвожу к берегу (а стою на уступе в 2-х метрах от воды). Просто удивительно, что обошлось без свечки. Вижу офсет пробивший челюсть с краю - опасности нету, главное без слабинки... Подвел, перехватил плетню рукой и вытянул на снежок

Сфоткал мобилой (фотик был на работе, второе фото уже на работе).

Пару раз вяло кинул - ямка небольшая, вряд ли там будет еще одна щука, а судака там точно нету... Позвонил ребятам и все согласились переехать на Азотовскую дамбу, покидали - ничего... То же у встреченных рыбаков. Одинокий фидераст поимел только одну поклёвку, рыбачки со льда словили немного окуньчиков, но один провалился

Хлебнули чайку и в 10:15 поехали на Ровно.
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
Субота,04.11.2010р. Ранок (мотиль заготовлено, мормишки "нагострені",зимові вудки налаштовані). На термометрі +- 0 град.Попередній день: температура +.
???? Відмовившись від спокуси порибалити на першому льоді,.......... вирішую знову їхати на Горинь з спінінгом.
В маршрутці всі рибаки тільки з "ящиками". Біля дамби 1 спінінгіст, в нього 0.Покидавши з годину різні приманки вирішую прогулятись далі.

Слідів біля Горині мало,потоптавши по березі снігові намети і перевіривши декілька точок, приходжу до висновку,що пора додому . Але до маршрутки ще є час. Біля дамби декілька рибаків(як зрозумів з попередн. звіту = Горинич і К [Хлебнули чайку и в 10:15 поехали на Ровно.] )..Починаю "махати" спіном.На черговій сходинці " зацеп",роблю підсічку+контрольну , здається "мертвий зацеп".Без зайвої напруги тягну своїм "ультралайтом"
(Silver Streem Uragan з прикріпленим кивком Щербакова), "бревно" починає рухатись проти течії.Зрозумівши що "сидить" риб,ще контрольна+послаблення фрикціону і виваджую обережніше. Без всяких ексцесів і непередбачувань судак на березі.

Ще трошки покидавши своїм "ультралайтом" йду на 11-30 на маршрутку.
Контрольне зважування в магазині : вага 3,530 кг - це найбільший зловлений мною судак (замір вдома =69 см). НХНЛ

В маршрутці всі рибаки тільки з "ящиками". Біля дамби 1 спінінгіст, в нього 0.Покидавши з годину різні приманки вирішую прогулятись далі.

Слідів біля Горині мало,потоптавши по березі снігові намети і перевіривши декілька точок, приходжу до висновку,що пора додому . Але до маршрутки ще є час. Біля дамби декілька рибаків(як зрозумів з попередн. звіту = Горинич і К [Хлебнули чайку и в 10:15 поехали на Ровно.] )..Починаю "махати" спіном.На черговій сходинці " зацеп",роблю підсічку+контрольну , здається "мертвий зацеп".Без зайвої напруги тягну своїм "ультралайтом"

Ще трошки покидавши своїм "ультралайтом" йду на 11-30 на маршрутку.

Контрольне зважування в магазині : вага 3,530 кг - це найбільший зловлений мною судак (замір вдома =69 см). НХНЛ
хто їздив на Азот в ці дні відлиги, пишіть звіти, цікаво чи щось ловиться
- Горыныч
- Рідненький
- Контактна інформація:
Не был, но знаю, что стремительно поднялся уровень воды и несёт шугу...SPIN писав:хто їздив на Азот в ці дні відлиги, пишіть звіти, цікаво чи щось ловиться
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
Може хто сьогодні їздив спінінгувати на Азот, відпишіть, бо думаю, чи завтра їхати. Незрозуміло чи є ще шуга, а також з температурою, чи швидко обмерзають кільця?
Були в п,ятницю з Ромою на Горині. Із самого ранку поїхали на школьну яму. Вода піднялась відносно четверга ,як сказав Рома на 20 см .Але ми ,як бобри, наскубали хмизу і все таки забрались на острівець. Скородили де сь біля 3 -х годин. Перепробували все ,що хотів би захавать судак,але -болт. Вчасно Рома побачив ,що почала підніматись вода,а то би ми так і залишились на школьній ямі до весни
. Придопомозі бобрів з острова знову натягнули хмизу і з господньою допомогою вибрались на кручу..Ще на підході до ями на снігу побачили чіткі сліди поткжного грузувика. Виникла підозра на рахунок підривників,але сліду від човна з крутого берега не побачили. Вирішили переїхать на Гапку.Але і там нас супроводжував слід доволі знайомого протектора вантажівки.Більшість проводок закінчувалось глухими зацепами і тупими обривами,що мене дуже вкурвило.І тут Рома висказав пророчі слова ,що браки-СКОТИ рванули дві ямки ,а судака слід шукати на базарних рядах. І ми переїхали до шлюзу. Стали біля плит і після незятяжного скородіння Рома на юмовскій салатовий твістер достав судачка гр 400 якого зразу і втопив. Біля нас стояли умільці які ,як сказав Рома примітивними драчами тралили дно.Але на радіть їм не везло. На закінчення перейшли на вихід із підкови. Класна ямка ,але біля берега прихватило і приманка постійнно чеплялась за край льоду,що дуже нервувало. Такі пригоди відбулись в п,ятницю з двома крейзянутими рибацюгами. А сьгодні від одного жителя Волошок особисто полчув ,що вчора багато людей чули потужний вибух нижче. То напевнно рванули і Сергіївську ямку. Інфа правдива. Так що панове напевно судака до Нового року зашугали нелюди. Залишається одне перспективне місце де його можна злапать - біля дамби. Тож впертим -хай щастить ,а я напевно вже буду чекати нові рибальскі пригоди весною Нового року.Бажаю всім щастя і радості -завжди 

фото острівця залишилось .. цікаво в які умови ви "лізли"Kylibin писав:Але ми ,як бобри, наскубали хмизу і все таки забрались на острівець.

Шановний побратиме, нажаль в такі хвилини коли конкретно треба ДРАПАТЬ думки про фотосесію нажаль відсутні.
А острівець це те ,що відділяє основне русло від стариці. Вибачаюсь перед товариством,що в своїх викладаю нажаль мало фоток.Бо ,як клюне щость толкове то думаєш тільки ,як його витягнуть ,а як витяг то і забув сфоткать хоть на крайняк є камера на телефоні . А як вже захочеш то неає реалізма,як виловлюється Горинич. Так що прошу вибачить адміна за флуд 

Вчора отримав запрошення від свого наставника Роми на рибалку . Нажаль невийшло, але ,що задумлено,те зроблено. Заддзвонив Ромі після 12 год.Увідповідь- прекрасна погода,замерзла майже усюди Горинь І-НІХРІНА більше. Пробував і на Гапці і біля рубчинського мосту і в самих непролазних заростях на супер секретних старих місцях,мало не покупавшись. Ітут у мого научителя стало рубом питання. А якого хріна нічого і ні разу не проклюнолось.Хоть прошлого року ловився передноворічний судак. Видно судак постить
. Вибачайте ,що пишу не свій звіт, але думаю ,що треба підтримувать ,хоть маленький ,але рибацький вогник.

Вчора зі спінінгом пройшовсь по так званій “канаві” що впадає в Горинь.
Спершу вирішив розпочати свій маршрут з місця з’єднання з річкою і йти аж до самого початку.
Зразу що кинулось в очі високий рівень річки відповідно і канави.
Почав з дюймового твістера – сорок хвилин полоскання і повний ігнор.
Пізніше змінив на ¾ і ловив подальшу рибалку тільки на нього, ще для результативності відрізав хвостик. На безхвостого клюнув маленький голавлик. На тому місці було ще паро нереалізованих тичків і все.
В загальному від канави враження позитивні – якщо ловити рибу заради спортивного інтересу (спіймав відпусти) то не згадуватимеш звідки вона бере свій початок.

Спершу вирішив розпочати свій маршрут з місця з’єднання з річкою і йти аж до самого початку.
Зразу що кинулось в очі високий рівень річки відповідно і канави.
Почав з дюймового твістера – сорок хвилин полоскання і повний ігнор.
Пізніше змінив на ¾ і ловив подальшу рибалку тільки на нього, ще для результативності відрізав хвостик. На безхвостого клюнув маленький голавлик. На тому місці було ще паро нереалізованих тичків і все.
В загальному від канави враження позитивні – якщо ловити рибу заради спортивного інтересу (спіймав відпусти) то не згадуватимеш звідки вона бере свій початок.

-
- Модератор
- Телефон: 0677966277
- Контактна інформація:
Наслушавшись рассказов знакомого о том, что в этом году он уже успел взять три судака, сегодня с утра перед работой ездил с друзьями на Азот открывать спиннинговый сезон, пока не начались морозы и Горынь опять не замёрзла.
Прошлись по правому берегу от шлюза от земснаряда - если не считать перемычки сразу за плитами, то ниже шлюза русло полностью свободно ото льда, но во многих местах у берега остались ледовые закраины, так что мест для заброса оказалось не так уж много. Вода мутная и очень высокая, на метр-полтора выше осеннего уровня, плюс сильное течение - в некоторых местах даже 25 грамм оказалось мало и дно не прощупывалось. Ну и из-за сильного подъёма воды по левому берегу можно дойти только до первого поворота, а дальше даже в бахилах нельзя перебраться через канаву, которая осенью была сухой. До обеда на троих не было ни одной поклёвки, но выезд состоялся, цель достигнута - сезон открыт.
ПС На старице за шлюзом на льду сидели какие-то маньяки, хотя лёд там подтаял на метра полтора-два от берега и чтобы перебраться на него они проложили связку жердей. Как им не стрёмно там находиться - не представляю.
Возле плит также сидел одинокий фидерист... Впрочем, ни у "пингвинов", ни у фидериста сегодня клёва тоже не было - как и у нас. Спишем всё на плохую погоду.

ПС На старице за шлюзом на льду сидели какие-то маньяки, хотя лёд там подтаял на метра полтора-два от берега и чтобы перебраться на него они проложили связку жердей. Как им не стрёмно там находиться - не представляю.

блин .. ну и фанатизм .. ппцAndreyK писав:ПС На старице за шлюзом на льду сидели какие-то маньяки, хотя лёд там подтаял на метра полтора-два от берега и чтобы перебраться на него они проложили связку жердей. Как им не стрёмно там находиться - не представляю.

Незважаючи на падіння тиску в суботу та снігопад вечором!!!Вирвався на Горинь і був трішки в шоці
В районі Азота все покрите льодом!!!Лише біля самої дамби метрів 40-50 відкритої води!!Пройшов в низ по течії і зрозумів що лише я один приїхав з спіном!!!Сказати чесно відчув себе трішки не в своїй тарілці після поглядів зимніх рибалок котрі сиділи на кризі і проводжали мене посмішкою!!???Та біля села Рубче все-таки я знайшов відкриту ділянку річки де мав дві нереалізовані покльвки на Bass Assasin кислотного кольору. Але на цьому все і закінчилось
напевне зарано я розпакував спінінг 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей