Рибінспекція інформує...
Правила форуму
Ініціатива Чиста Устя
Телефон гарячої лінії Рівнерибоохорони 0(362) 63-39-32
email rivneryboohorona@gmail.com
"Телефон довіри" відділу запобігання та протидії корупції в органах рибоохорони 0(63) 982-24-62
Усіх небайдужих громадян просимо повідомляти журналістів телеканалу „Рівне1” про випадки браконьєрства за телефоном 0362-623-501
Ініціатива Чиста Устя
Телефон гарячої лінії Рівнерибоохорони 0(362) 63-39-32
email rivneryboohorona@gmail.com
"Телефон довіри" відділу запобігання та протидії корупції в органах рибоохорони 0(63) 982-24-62
Усіх небайдужих громадян просимо повідомляти журналістів телеканалу „Рівне1” про випадки браконьєрства за телефоном 0362-623-501
щоб надати повноваження будь-якій громадській організації необхідно змінювати Закон, тому, що там написано, що право документувати і штрафувати має тільки рибінспекція!
Розумієте про що мова!
Створіть хочь десять організацій, надайте їм "ксіви", які дозволяють запливати за буйки і переходити дорогу на червоне світло, всерівно браконьер пошле Вас куди подалі, а "ксіву" запхне в ...теж далеко. якщо штраф за вилов риби становитиме якийсь мізер
Тому і кажу: поки не буде, умовно, розтрілу за браконьєрство, доти воно буде процвітати
Розумієте про що мова!
Створіть хочь десять організацій, надайте їм "ксіви", які дозволяють запливати за буйки і переходити дорогу на червоне світло, всерівно браконьер пошле Вас куди подалі, а "ксіву" запхне в ...теж далеко. якщо штраф за вилов риби становитиме якийсь мізер
Тому і кажу: поки не буде, умовно, розтрілу за браконьєрство, доти воно буде процвітати
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Маю інформацію, що в 2010 році буде промисловий вилов риби на Хринницькому водосховищі.
До цього часу майбуть наказ по мінистерству на виділення квот уже підписаний.
Цікаво, чого мовчить п.Данілов з компанією своїх депутатів, та хлопці, які розважаються на його каналі :?:
Як було потрібно поставити свою людину, кричали, та приписувалим всі смертні гріхи бувшому керівництву рибоохорони.
На сьогодні нове керівництво тихенько все зробило, аби відновити промисел в Хрінниках і все шито-крито.
Інформація перевіряється, в тому числі депутатами, будуть новини повідомлю.
До цього часу майбуть наказ по мінистерству на виділення квот уже підписаний.
Цікаво, чого мовчить п.Данілов з компанією своїх депутатів, та хлопці, які розважаються на його каналі :?:
Як було потрібно поставити свою людину, кричали, та приписувалим всі смертні гріхи бувшому керівництву рибоохорони.
На сьогодні нове керівництво тихенько все зробило, аби відновити промисел в Хрінниках і все шито-крито.
Інформація перевіряється, в тому числі депутатами, будуть новини повідомлю.
- Россо-Неро
- Козак
- Контактна інформація:
- Viktorovi4
- Козак
- Телефон: 123456
- Контактна інформація:
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
На сьогодняшній день складується враження, що хтось через Київ пропихає промисел на Хрінниках.По мінистерству всеж таки приказ десь блудить.EXPERT писав:Маю інформацію, що в 2010 році буде промисловий вилов риби на Хринницькому водосховищі.
Тільки один народний депутат Пугайко Вячеслав спростував промисел, розповів, що навів потрібні справки на цю тему.
Поживемо побачимо.
Хто такий Пугайко??
У нас є декілька нардепів від області, які хоча б можуть , якщо не полінуються, вивчити ситуацію та сказати своє слово
Зараз якраз момент (ВИБОРИ), коли кожен, чи то Абдулін-Кошин-Прокопчук з однієї сторони, чи-то Сулковський, а вірніше Берташ, з іншої, чи ...а може наостаток гримне дверима Матчук
..... Одним словом від власть імущих залежить чи буде промисел в Хріниках, або підемо ще далі - поновимо промисел у Млинові
Я до чого...
Якраз" Федерація.." , як громадська організація, якаповинна піклуватися про свій авторитет, повинна виступити із відповідними зверненнями до вказаних вище осіб
У нас є декілька нардепів від області, які хоча б можуть , якщо не полінуються, вивчити ситуацію та сказати своє слово
Зараз якраз момент (ВИБОРИ), коли кожен, чи то Абдулін-Кошин-Прокопчук з однієї сторони, чи-то Сулковський, а вірніше Берташ, з іншої, чи ...а може наостаток гримне дверима Матчук

Я до чого...
Якраз" Федерація.." , як громадська організація, якаповинна піклуватися про свій авторитет, повинна виступити із відповідними зверненнями до вказаних вище осіб
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Надходить інформація з різних ждерел на рівні слухів.Офіційно щось робити зарано. В рибоохороні дану інформацію на рахунок промислу заперечують.
В понеділок буду в облдержадміністрації, можливо ще щось виясню по даному питанню.
Для рибалок, я так рахую тема промислу в Хрінниках болюча.
Отже я особисто прикладу максимум зусиль, аби промисел в найближчі декілька років не відновився.
В понеділок буду в облдержадміністрації, можливо ще щось виясню по даному питанню.
Для рибалок, я так рахую тема промислу в Хрінниках болюча.
Отже я особисто прикладу максимум зусиль, аби промисел в найближчі декілька років не відновився.
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Сьогодні порадувала рибоохорона своєю оперативністю.
Поступила інформація від знайомих рибалок, що зранку в районі гідропарку орудують браки екранами. Згодом один брак пішов в район Басового Кута, інші пішли на місце з'єднання Гідропарку з р. Устя. На затримання виїхала опергрупа дуже оперативно. Доки після повідомлення рибоохорони, я від дружини з міськлікарні приїхав в район мосту де Устя витікає з озера опергрупа була уже на місці. Через помилку яку зробив рибалка, який саме супруводжував брака дуже близько, чим і злякав останнього. Брак бігом втік в район часного сектора Басового Кута перед приїздом рибоохорони. Опергрупа поїхала затримувати інших, я по своїх справах.
Просьба до рибалок.
Не супруводжуйте браків, а тільки розкажіть координати.
Пам'ятайте, що вас можуть почути через підвищену акустику біля води.
Цим ви полегшите роботу в затриманні браків.
Поступила інформація від знайомих рибалок, що зранку в районі гідропарку орудують браки екранами. Згодом один брак пішов в район Басового Кута, інші пішли на місце з'єднання Гідропарку з р. Устя. На затримання виїхала опергрупа дуже оперативно. Доки після повідомлення рибоохорони, я від дружини з міськлікарні приїхав в район мосту де Устя витікає з озера опергрупа була уже на місці. Через помилку яку зробив рибалка, який саме супруводжував брака дуже близько, чим і злякав останнього. Брак бігом втік в район часного сектора Басового Кута перед приїздом рибоохорони. Опергрупа поїхала затримувати інших, я по своїх справах.
Просьба до рибалок.
Не супруводжуйте браків, а тільки розкажіть координати.
Пам'ятайте, що вас можуть почути через підвищену акустику біля води.
Цим ви полегшите роботу в затриманні браків.
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
Рада запретила рыбачить с электроудочками и динамитом.
http://www.lb.com.ua/news/politics/2010 ... achit.html
http://portal.rada.gov.ua/rada/control/ ... t_id=37486
http://www.lb.com.ua/news/politics/2010 ... achit.html
http://portal.rada.gov.ua/rada/control/ ... t_id=37486
10 січня 2010 року 500 українських рибалок, які представляють 25 тисячний колектив рибалок Приазов`я і Криму вийшли на мітинг протесту проти порушення своїх прав на працю. Комітет рибного господарства України на Російсько-українській сесії з питань рибальства в Азовському морі ініціював встановлення заборони українським рибалкам на використання традиційних знарядь вилову - сіток. Також Комітет рибного господарства України прийняв рішення на користь великих рибовидобувних компаній на використання тралів і неводів, що завдають непоправної шкоди мілководому Азовському морю.
Як повідомляв УНІАН, 10 січня в Генічеську (Херсонська область) близько 500 місцевих рибалок провели біля райдержадміністрації мітинг, протестуючи проти дій керівництва Державного комітету рибного господарства України. Зокрема, рибалки не згодні з рішенням комітету про заборону на вилов риби сітками в Утлюкському лимані (Херсонська - Запорізька області), а також заборону на вилов вентерями в морі і одночасно дозвіл на вилов тралами і неводами. Рибалки вважають, що ці рішення позбавляють їх можливості займатися рибалкою і створюють особливі умови для окремих бізнес-структур, які своїми траулерами і тралами майже спустошили водний мир Приазов`я.
У разі відсутності реакції з боку влади на їх вимоги, рибалки пообіцяли затопити свої баркаси у фарватерах в протоках Приазов`я, щоб у затоки не могли зайти траулери.
Як повідомляв УНІАН, 10 січня в Генічеську (Херсонська область) близько 500 місцевих рибалок провели біля райдержадміністрації мітинг, протестуючи проти дій керівництва Державного комітету рибного господарства України. Зокрема, рибалки не згодні з рішенням комітету про заборону на вилов риби сітками в Утлюкському лимані (Херсонська - Запорізька області), а також заборону на вилов вентерями в морі і одночасно дозвіл на вилов тралами і неводами. Рибалки вважають, що ці рішення позбавляють їх можливості займатися рибалкою і створюють особливі умови для окремих бізнес-структур, які своїми траулерами і тралами майже спустошили водний мир Приазов`я.
У разі відсутності реакції з боку влади на їх вимоги, рибалки пообіцяли затопити свої баркаси у фарватерах в протоках Приазов`я, щоб у затоки не могли зайти траулери.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей