оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
kamennieshipy100
Місцевий
Контактна інформація:

Re: оз.БАСІВКУТСЬКЕ

Непрочитане повідомлення kamennieshipy100 »

Вчора рибалив на басіку. 16:00-20:00 На оснастці типу дроп-шот два повідка і по салатовому мікротвістерку (потім перевязав і залишив лише одного твістера). Чомусь облюбований мною на попередніх рибалках червоний - не працював зовсім!!! Проводка - 4-5 повільних обертів катушки потім 1.5 оберти дуже швидко і знову 4-5 повільних, без пауз і до самого берега. Кльов "Как у белой скалы". Ну і фото:
Зображення Зображення Зображення Зображення
Зображення
Зображення
Рибалив скрізь і на пляжу (вчора через непогоду людей було пару чоловік). і далі за пляжем в кущах, і біля шлюза - клювало з перемінним успіхом скрізь, головне було не підіймати високо кінчик спінінга, щоб твістерок йшов поблизу дна, вище покльовок не було...
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк
Vob Ler
Місцевий
Телефон: 0679200934
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vob Ler »

Nikolas писав:Начитавшись постів про Басік і наслухавшись розповідей кума,що клює окунь :-) ,і судачок :sh_ok: швидко з роботи додому.
Странно клевал. Штук десять взял и окунь переставал брать только издеваясь бил по приманке да так бил, что казалось судак долбит, но подсечённый рыб оказывался окунем( хотя до берега и не дотягивал всех). Очччень много сходов...Сьедобки нет :smu:sche_nie: , а антрактант результат не улучшил.Но хоть проклюнулось, а то совсем молчало озеро :sh_ok:
А это фото клюющих судаков :-) :-) :-)
Зображення
Nikolas
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Nikolas »

Да,Юра,"судачіще" :-) просто жах.Я простояв практично до темноти,а вихода таки не було.
Хоча прошлий рік на цьому місці було веселіше.
kamennieshipy100
Місцевий
Контактна інформація:

Вчора на басіку окунь брав трошки гірше, а коли під вечір розпогодилось - майже перестав, основний кльов був у непогоду, коли дув сильнющий вітрюган і моросив дощ (а я в майці і шортах:))) Зате жертви не були даремними впіймав найбільшого поки що свого окуня на силікон:

Зображення

А потім був ще один сурприз - перша не хижа риба не той же салатовий твістерок:

Зображення

(сорі зя фото - там був ДОЩ:) - думаю що це підлящик, може хто уточнить:)?
Хенк
kamennieshipy100
Місцевий
Контактна інформація:

Вчора на басіку покльовували отакі красавци.:
Зображення
Зображення
Змінив колір твістра на ... типу мідний з бльостками (так мені сказали рибаки - сам- дальтонік:)) - Як результат - окунята помітно покрупнішали, дрібноти стало раз в 5 менше і навіть проскакували "зачотні". Зрозумів що мені ще багато чому є вчитись: не завжди відрізняю покльовку і торкання грузом дна - як резултат багато провтиканих покльовок...Сьогодні під вечір знову йду на "баса" правда не сам, а з екс-дівчиною, тому рибалка може провалитись :hi_hi_hi: :hi_hi_hi: :hi_hi_hi:
Хенк
SHELBY
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SHELBY »

Сьогодні вранці вирішив вискочити на годинку другу на Басік в район пляжу, кльов був не ахті, всеж трошки зловив. В основному рибка стояла в траві і покльовки били на перших метрах, а то і сантиметрах проводки. Краще брало з самого ранку з 5,45-6,00 і десь до 7,30-8,00 годин, працював в основному хаміліон

Зображення

Білшьшенкий заважив 380гр. інші "стандарт"
Плохой день на рыбалке лучше, чем хороший день на работе.
КРЕДО РЫБОЛОВА-дайте опоры хоть чуточку, я там размещу свою удочку !
паша
Перехожий
Телефон: 0675867943
Контактна інформація:

Re: р. Устя

Непрочитане повідомлення паша »

рішив сходити на вечірній кльов
Зображення
такій карандаш з першого заброса,випустив
Зображення
потом вот уже норм
Зображення
spaik
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення spaik »

За браком часу у будні,мусив в неділю вийти на найближчу водойму-Басів-Кут.Планував зранку,але погода внесла
свої корективи у мої задуми.Тому пішов в обід.Тим більше хотілося випробувати новинку-плаваючий силікон:
джавастик від харків*ян.Прийшовши на озеро,побачив,що там розгулявся непоганий вітер.На мою думку були два
варіанти:ставати за вітром і проти вітру.Оскільки ,щоб бути за ним то треба було йти аж до вітряка(а там ще дно
покрите водорслями),тому став проти вітру біля дороги на плітах(тим більше дно на цій дільниці відносно чисте від
трави).Десь через хвилин двадцять почув не поганий тук,але не більше.Незабаром прямо в ногах попався" гігант"
родини окуневих.
Надалі було ще з два десятка покльовок,з яких півтора реалізував.Попадалися і більш-менш пристойні екземпляри.
А випробування свіжепридбаного силікону пройшло успішно.Правда з проводкою прийшлося трохи помучитися(волочіння
по дну з невеличким піддьоргом з паузою 1-2 сек.)
Зображення
той самий гігант
Зображення
більші заглатували джавастік по самі гланди
Зображення
Пи.Си.Риболовлею,тим більш в таку погоду - задоволений :)
SHELBY
Балакучий
Контактна інформація:

Вирішив ввечурі вискочити на Басік у компанії з Пашею " Полосатік", у порівнянні з вчорашнім днем окунь був трішки більший.
Зображення
proteus
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення proteus »

SHELBY цвет какой?
SHELBY
Балакучий
Контактна інформація:

Кіслота, маш.масло з блестками, хаміліон
Konstantin
Балакучий
Телефон: 777-777
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Konstantin »

Сегодня команда «Сакура» набивала руку на Басовом Куте.
Хотя Серега Самурай предлагал поехать в район Нового Двора, я предложил остаться и попробовать уговорить судака…
Окунь начал брать у меня сразу, но мелкий и был один судачий прижим. Я перешел к Самураю и мы начали облавливать точку. Перейдя на съедобку, я сразу ощутил удар и судачок около 300гр. оказался на берегу. :ya_hoo_oo: Через несколько минут попался окунь около 150гр…
Веса использовали 2-3гр., хотя у меня была мысля поставить 5гр ,чтоб хорошенько постучать по камешкам. В итоге мы поймали по три судачка 300-450гр (непременно отпустили) и по несколько окуней, я даже рака сумел поймать…
Видели кучу поклевок, были и довольно мощные, но не все удавалось реализовать. Колька Свирык подошел ближе к темноте и тоже ощутил несколько хороших, но нереализованных поклевок.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
proteus
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення proteus »

Сегодня перед работой довелось побывать в районе Нового Двора! Ни удара ни чего :-( Один парень тоже упрямо полоскал "двойной твистер" ... тоже ни удара! :-( На поверхности не было замеченно что б окунь ганял малька!
Igor09
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Igor09 »

Привіт всім. Тільки що приїхав з озера. Їздив з батьком та братом. Розпочали ловлю десь о 18:30 в районі вітряка і були до 21:00. Рибалкою були задоволені. Ловили окуня. В мене клювало в основном на салатовий твістер. Ну і звичайно фото...Зображення
николай
Козак
Телефон: 0682301099
Контактна інформація:

Re: Басівкут

Непрочитане повідомлення николай »

в р-н нового двору з пантону було виловленно щучку на сімочку кг :o хлопчаки ловили на колебалку...отаке :shock:
Рибалка-Басів кут,відпочинок в Прилбичах:)
Рівненський Карповий Клуб
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей