Ти до ранку всі версії напиши...я все відразу почитаю
МАК писав: я принесу свої вибачення
MAXIMUS писав:Гавно - вопрос- давай дату))))МАК писав:яж писав оз.Басів кут , напрямок : фідер, спінінг, карп, команда 2 чоловіка три дні, три вида рибальства, я думаю досвідчені спортсмени повинні вміти все !!!! замісь 100 баксів можу поставить технокарповський маркер якщо бажаєте, мені ж дешевше буде!!!! доречі при кожному виду рибальства змінювати напарника можна по напрямкам але самому мінятись неможна!!!!!MAXIMUS писав:Макс, я можу і відкриту написати. Ти контролюйі тект своїх повідомлень, так як ти назвав когось із форумчан "імбицилом" і не вибачився за це, то будь добрий відповідай за свої слова)))) А на рахунок зустрічі(тіпа стрела![]()
![]()
) то подумай де і коли - маркер дядька не забудь))))) може пригодиться))))
хотів би побачити як досвідчені футболісти або тенісисти грають в хокей, або щось подібнеМАК писав:... я думаю досвідчені спортсмени повинні вміти все !!!! ...!
+1 Підтримую краще, в БАЛЕТІ . "Лебедине Озеро"Vik писав:хотів би побачити як досвідчені футболісти або тенісисти грають в хокей, або щось подібнеМАК писав:... я думаю досвідчені спортсмени повинні вміти все !!!! ...!![]()
![]()
це смішно
Мо й так)))) На то він він і флуд)))))))))))DerSieger писав:м-мда, перечитав це все...
саме розумне що було сказано за тиждень це ось це
Кращий варіант - причому набагато http://rivnefish.com/forum/viewtopic.php?f=629&t=425095MAXIMUS писав:Дата не підходить - http://www.active.lviv.ua/2013-21-24-08-2013-t7182.html як і сам формат. Цілком згідний з попередніми дописувачими - немає універсальних спортсменів, я займаюсь карпом ти фідером - то який мені сенс з тобою в ньому тягатись)))) якщо результат передбачуваний відсотків на 99)))) В свою чергу зустрічна пропозиція - 21-24 серпня 2013 року Кубок України по спортивній ловлі коропа, озеро Прилбичі, вступний 1700 - трохи більший. То як???
Велике прохання-відносьтесь з повагою до назв водойм, не ми ж їх називали, і не нам їх змінювати."Без наезда".Дякую за розуміння.proteus писав:, щось басалупа не радує ніфіга.
Повністю підтримую "kolesdocа", чудове озеро, має свою назву, не паплюжте її ! Також, коли пишите звіти і не клює, то пишіть - "У МЕНЕ НЕ КЛЮЄ", ато складується враження, що Басів Кут мертвий, та риби там немає.kolesdoc писав:Велике прохання-відносьтесь з повагою до назв водойм, не ми ж їх називали, і не нам їх змінювати."Без наезда".Дякую за розуміння.proteus писав:, щось басалупа не радує ніфіга.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot], IvonneBressler, Semrush [Bot] і 0 гостей