Sokol писав:Всім привіт!
Стосовно зазначених номерів телефонів.
1. 067 360 7856 - це, я так розумію, приватний телефон (в тому сенсі, що хтось його носить з собою або телефон рибінспекціі, який лежить на чийомусь робочому столі) - цікава було б дізнатися про таку статистку - скільки раз люди намагались дозвонитись, скільки раз дозвонились і скільки раз була якась реакція на такі сигнали?
2. 67 9112 - черговий телефон (щоденно-цілодобовий), або з понеділка по п"ятницю з 9.00 до 17.30 з перервою на обід?
Враховуючи, що більшість порушень (з прочитаного на форумі) відбуваються в "неробочий час", в мене є великі дуже сумніви щодо оперативності реагування на факти порушень риболовлі на наших водоймах.
Я так розумію, що в багатьох форумчан є мобільні телефони, які мають можливість не тільки робити гарні фото для звітів про рибалку, а також і гарні звіті про порушення на водоймах. Чи має можливість мобільний термінал 067 360 7856 приймати MMS-ки для оперативного реагування на сигнал? Можливо, такі звіти (фото) варто відсилати зразу кудись в чергові відділення міліціі (раз уже по деяких порушеннях передбачено кримінальну відповідальність)?
Хотілось би дізнатись ще про таке. Поступив в рибінспекцію сигнал про якесь порушення на якійсь водоймі.... Яка процедура реагування на такий сигнал і які визначені на це терміни?
До речі, в нашій рибінспекціі, я так зрозумів, є свій прес-секретар.... Цікаво було б дізнатись, в чому полягають посадові обов"язки цієі людини, хоча в частині зв"язків з "общєствеєнностью" (якщо таке взагалі передбачено - тобто зв"язок з "общєствєнностью")?
Поскольку от инспекции тут появляется регулярно только Ихтиолог (и то я так понимаю, по собственной инициативе) отвечу на что смогу...
Оба телефона дежурная часть, без перерыва на обед

!!!
Может ли принимать ММСки — вряд ли... Кстати, чтобы фото (видео, аудио запись) стало доказательством в суде необходимо экспертная оценка, что материалы не подвергались монтажу.
Т.е. не все так просто, но фотографировать и снимать браков НУЖНО! Куда предоставить эти материалы — вопрос!!!
Груп реагирования у рыбохраны мало — по опыту когда я звонил ранее, подробно расспрашивали где, кто, на какой машине, но в конце ответ один — все бригады на выезде (почитай в этой теме мои посты). Но звонить надо и я буду звонить — может когда нибудь и будет бригада...
Насчет пресс-секретаря — было бы неплохо ее присутствие в интернете и своевременное информирование рыболовной общественности онлайн (так сказать)...
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...