Як то кажуть попав в потрібне місце,в потрібний час.Був вчора на риболовлі на водоймі.
Вирішив помаленьку повпиратись в с*єдобку .Основними приманками були чотирьохдюймовий
моліксовський сліго та шад від бейт бріз розміром 2"8.Прийшлося трохи пошукати місця,а коли найшов-то
потихеньку почав смикати,точніше сказати витягати.Оскільки користувався тільки мікрухою, кожне
виважування трофейного кокунця приносило масу задоволення,особливо півторакілограмового "звєря",руки після
вигранної боротьби з яким трохи потрусилися.Але в цей день не всі поєдинки я вигравав у риба,після шокоадреалінової,досить тривалої боротьби з півтора-двокілошною зубатою,остання вийшла переможнецею.Причому
фрікціон був затянутий,для того щоб щука не зайшла в корчі.Короче кажучи ,що данний риб виробляв з мого
мікрушного спіна-це мракі,я раніше не міг подумати,що моя мікруха може так згинатися

в певний
момент я в думках вже поховав його,але нічого палочка витримала

,правда зубата зайшла за корч і в мене
традиційно розв*язався

вузол на з*єднанні тонкого флюра з грубим і відповідно уповзла,бо думаю сильонок
вона потратила багато

Причому флюр 0,35 витримав випробування на щучих зубах.Але я сильно не розстроївся,
бо вже мав добрий бонус в улові.
Два слова про проводку-мілкий дроч над самим дном з паузами.Груз більше чотирьох грам не використовував.

Ось так мікруха і вистрилила.Звиняюсь за якість фото(фотограф з мне никудишній).Ладошечні не знімав,щоб не
портили картину.