Похоже, это Rapala X-Rap 10 содрали.proteus писав:Вобы были некой фирмы EOS ... прикупил и я одну плавающюю миноху на пробу...

Похоже, это Rapala X-Rap 10 содрали.proteus писав:Вобы были некой фирмы EOS ... прикупил и я одну плавающюю миноху на пробу...
Якщо в сонячну погоду дивитися на приманку знизу - то навпроти сонячного світла всі приманки видаються "чорними".SPIN писав:...чи "ведеться" риба на них....
ця умова 100% працює з топвотерами, але часто хижак бачить воба, який достатньо занурений не знизуЯкщо в сонячну погоду дивитися на приманку знизу - то навпроти сонячного світла всі приманки видаються "чорними".
чоргий твістер схожий на п"явку, яка є складовою раціону, а віброхвіст на в"юна, а воб на п"явку зовсім не схожийЩо стосується аналогії з "резиною" чорного кольору - то така резина (особливо зараз) працює дуже і дуже ефективно.
дійсно цікаво, як він себе покаже.Він не зовсім чорний ось краще фото
я давно помітив (по собі), що воблери - приманка не лише для рибиproteus писав:ааааа ... платонпрекращай
![]()
![]()
У него вместо Рудры есть её младшая сестра Asura.proteus писав:platon а ты рудру купил уже? Или я пропустил? Тоже рабочий воб
но рудры то нет ... непорядокAndreyK писав:У него вместо Рудры есть её младшая сестра Asura.proteus писав:platon а ты рудру купил уже? Или я пропустил? Тоже рабочий воб
http://rivnefish.com/forum/viewtopic.php?p=33323#p33323
точнее "РАСкодируйте", ведь джапаны ЗАкодировалиЗакодируйте меня не могу остановится
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість