Дааа... Вся "до кілограма".

Дааа... Вся "до кілограма".
я підтримую! але хто за цим буде дивитись?!!!Chels писав:Пропоную зробити мінімальну дальність забросу на змаганнях по фідеру 15 м, так як цієї інформації в положенні я не знайшов.
Слідкувати повинен суддя та самі учасники змагань, у разі недотримання правил – подавати протест. Не хочеться, щоб хтось ловив верховодку чи плотву під ногами на швидкість – втрачається весь спортивний інтерес. Для всіх повинні бути рівні умови. Це моя особиста думка.ZGAMES писав:я підтримую! але хто за цим буде дивитись?!!!Chels писав:Пропоную зробити мінімальну дальність забросу на змаганнях по фідеру 15 м, так як цієї інформації в положенні я не знайшов.
я звісно вибачаюсьChels писав:Слідкувати повинен суддя та самі учасники змагань, у разі недотримання правил – подавати протест. Не хочеться, щоб хтось ловив верховодку чи плотву під ногами на швидкість – втрачається весь спортивний інтерес. Для всіх повинні бути рівні умови. Це моя особиста думка.ZGAMES писав:я підтримую! але хто за цим буде дивитись?!!!Chels писав:Пропоную зробити мінімальну дальність забросу на змаганнях по фідеру 15 м, так як цієї інформації в положенні я не знайшов.
а чим умови відрізняються???Chels писав:... Для всіх повинні бути рівні умови...
а спорт - це коли повільно?Chels писав:... на швидкість – втрачається весь спортивний інтерес...
8.21. Закидання оснастки в місце ловлі виконується тільки вудлищем, виключно за допомогою м`язової сили спортсмена. Максимальна дальність забросу не обмежується. Мінімальна дистанція забросу обмежена і складає 15 метрів від берегової лінії в секторі спортсмена. Берегова лінія рахується від урізу води. Після забросу на мінімальну відстань заборонено робити оберти ручкою катушки або в інший спосіб намагатись зменшити дистанцію ловлі. Порушувати вимоги пункту 8.21. Правил заборонено.Vik писав:я звісно вибачаюсьChels писав:Слідкувати повинен суддя та самі учасники змагань, у разі недотримання правил – подавати протест. Не хочеться, щоб хтось ловив верховодку чи плотву під ногами на швидкість – втрачається весь спортивний інтерес. Для всіх повинні бути рівні умови. Це моя особиста думка.ZGAMES писав:я підтримую! але хто за цим буде дивитись?!!!Chels писав:Пропоную зробити мінімальну дальність забросу на змаганнях по фідеру 15 м, так як цієї інформації в положенні я не знайшов.
а чим умови відрізняються???Chels писав:... Для всіх повинні бути рівні умови...
вам хтось забороняє ловити в ногах?
а спорт - це коли повільно?Chels писав:... на швидкість – втрачається весь спортивний інтерес...
ті хто не вміють бігати в спринті участі не приймають,
правила по чому???Chels писав:...Прочитайте спочатку правила за 2015 рік...
Так, на фесті організатор встановлює свої правила спираючись на офіційні правила ФРСУ. Прочитайте вище пост Webmaka - там все чітко написано.Vik писав:правила по чому???Chels писав:...Прочитайте спочатку правила за 2015 рік...
на фесті організатор встановлює свої правила
Зараз переглядають цей форум: Semrush [Bot] і 1 гість