"Major-Фест '2009" (він же "Залізний окунь)

фестивалі та різного роду тусовки
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Так, панове, поки Тохін "відходить після битви з гігантським собакою, та сушить, в якості бойового трофея його відкушене волохате вухо, я мушу сказати.

Водойма комфортно може вмістити 20-25 учасників, якщо з двох берегів, то думаю на порядок більше.

Поки що організатори вирішили обмежити кількість учасників до 25 (макс. 30)

Для реєстрації потрібно залишити повідомлення у цій темі з П.І.Б. учасника.

Тел. організатора 093-5103677
Востаннє редагувалось 08 листопада 2009, 22:10 користувачем KYM, всього редагувалось 2 разів.
Не учи рыбу плавать!
juice
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення juice »

tohin писав:Вовчик, буш судити разом зі мною, буду тобі бардзо вдячний.

Антоха тиж можеш тоже позмагатись шо сі сталось?
KYM
Бро
Контактна інформація:

Вова читай вище
Тохін "відходить після битви з гігантським собакою
Не учи рыбу плавать!
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Всем привет!
Сегодня виделся с командиром полигона, обговаривали детали: место сбора, пропуск через центральное КПП, место стоянки и тд. Завтра к 15.00 договорились созвониться и он должен все эти вопросы уладить с командыванием свыше.
В целом настроение у него на счет данного мероприятия - СУПЕР!!!! :D Он нас поддерживает в данном мероприятии. Так же, возможно в этот день 15ноября с нами будут представители "УТМР" Вооруженных сил Украины (3 - 5чел.).

КУМ - хочу так же что бы, ты вписал в список 2 учасников данного феста:
Шапко Юрий - (он же Юрий РедБуллович - :lol: 8) )
Остаповец Евгений - (он же Ихтиофил Рыбопедович - :lol: 8) )

Если у кого-то есть какие-то вопросы конкретно по данному водоёму, или же Сергей у тебя по организации, пожалуйста пишите или звоните мне: +38(050)448-60-87.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
KYM
Бро
Контактна інформація:

До уваги форумчан та учасників "Major- Фесту"!

За узгодженням з рганізатором реєструватися на Фест можна у даній темі!

Заходити в магазин "САПСАН" не обов"язково (усі необхідні питання узгодяться на березі.)

Нагадую, організатори мають честь запросити форумчан (не лише спортсменів, а і любителів-аматорів), для нас важливе тепле спілкування, підвищення спортивної майстерності й удосконалення техніки володіння спортивним знаряддям не лише серед спортсменів, а і людей, які ще не випробовували себе у таких дійствах. Організатори прагнуть популяризувати риболовний спорт серед любителів спінінгового лову!
Востаннє редагувалось 09 листопада 2009, 00:49 користувачем KYM, всього редагувалось 1 раз.
Не учи рыбу плавать!
KYM
Бро
Контактна інформація:

Шапко Юрий - (он же Юрий РедБуллович - Laughing Cool )
Остаповец Евгений - (он же Ихтиофил Рыбопедович - Laughing Cool )
Сделано!

Тохин обещался на сегодня с Положением закончить.
Не учи рыбу плавать!
Viktorovi4
Козак
Контактна інформація:

KYM писав:
Шапко Юрий - (он же Юрий РедБуллович - Laughing Cool )
Остаповец Евгений - (он же Ихтиофил Рыбопедович - Laughing Cool )
Сделано!

Тохин обещался на сегодня с Положением закончить.
ОК! Спасибо.

Ну скорее бы уже. 8)
Vob Ler
Місцевий
Телефон: 0679200934
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vob Ler »

юрий-редбуллович писав: Если у кого-то есть какие-то вопросы конкретно по данному водоёму, пожалуйста пишите .

Да Юра, вопросы конечно есть:
Глубины?
Приблизительный рельеф?
Закоряженность(подводные деревья, кусты)
Миноопасные места(шутка :lol: )
tohin
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tohin »

Положення
Про проведення фестивалю з лову хижої риби спіннінгом з берега "Major fest 2009"

1. Цілі та завдання.
Змагання проводяться з метою:
- популяризації риболовного спорту;
- підвищення спортивної майстерності та удосконалення техніки володіння спортивними снастями;
- визначення переможців та призерів фестивалю;

2. Місце та час проведення.
2.1. Фестиваль проводиться на території Рівненського полігону Міністерства Збройних Сил України.
2.2. Дата проведення 15 листопада 2009р.

3. Статус та характер фестивалю:
3.1. Фестиваль проводяться під егідою Федерації риболовного спорту Рівненської області.
3.2. Залік особистий.
3.3. Учасники сплачують реєстраційні внески, за рахунок яких формуються: фонд придбання кубків і медалей, організаційні витрати тощо.
3.4. Сума реєстраційного внеску становить 20 грн. з чоловіка.

4. Учасники.
4.1. До участі в змагання допускаються особи які досягли 16 років, з відповідним станом здоров’я.
4.2. Учасники зобов’язані׃
- самостійно пройти медичний огляд;
- дотримуватися правил поведінки на водоймі;
- дотримуватися правил фестивалю і цього положення;
- дотримуватися морально-етичних норм поведінки;
- бути спорядженим відповідним чином для безпечної участі в фестивалі;
- без обговорень виконувати розпорядження та вказівки суддів;
- при погіршені стану здоров’я терміново повідомити про це головного суддю.
4.3. Учасники змагань несуть повну відповідальність за наслідки, до яких можуть привести порушення ними правил поведінки на водоймі, спортивного режиму, норм поведінки в громадських місцях.
4.4. Учасникам забороняється׃
- розпалювати вогнища, розпивати спиртні напої;

5. Організатори і суддівство.
5.1. Організатор змагань׃ офіційний представник компанії " MAJOR KRAFT " в Україні, Федерація риболовного спорту Рівненської області та магазин "САПСАН".
5.2. Пряме проведення і суддівство проводить суддівська команда відповідно правилам змагань і даного Положення. Головний суддя змагань Лисиця А.І.
5.3. Суддя здійснює контроль за діями учасників, веде протокол змагань, підводить результати і нагородження.
5.4. Суддівська команда складається з 3 – 8 чоловік (в залежності від кількості учасників).

6. Програма змагань׃
Змагання проводиться в один день в 2 тура.
до 8.30 – прибуття учасників.
- 8.30 – 9.00 – реєстрація учасників змагання, жеребкування;
- 9.00 – 9.30 вхід в зони ловлі, розміщення по секторах;
- 9.40 – старт 1 туру;
- 10.40 – фініш 1 старту 1 туру;
- 10.40 – 10.50 перерва;
- 10.50 – старт 2 старту 1 туру;
- 11.50 – фініш 2 старту і 1 туру;
- 11.50 – 12.30 зважування риби, підведення підсумків, перерва, оголошення результатів 1 туру, жеребкування;
II-й тур змагань.
- 12.35 – старт 2 туру;
- 13.35 – фініш 1 старту 2 туру;
- 13.35 – 13.45 перехід у сектор, перерва;
- 13.45 – старт 2 старту 2 туру;
- 14.45 – фініш 2 старту і 2 туру
- 14.45 – 15.20- зважування риби, підведення підсумків, оголошення результатів змагання, нагородження переможців, тест спінінгів, спілкування.

7. Правила змагань.
7.1. Фестиваль "Major fest" проводиться в два тури по дві години.
7.2. Кожний учасник згідно жеребкуванню займає одне місце на березі. Місцем рахується ділянка суші і акваторія напроти нього. Після закінчення першого туру проводиться жеребкування на другий тур,(учасники тягнуть карточки, де зазначається номер згідно якому учасник стартує і займає місце,яке йому до вподоби).
7.3. Кожний учасник фестивалю на кожному етапі міняє місце скільки завгодно разів,але не ближче,ніж 5 метрів до іншого учасника.
7.4. Обов’язкове використання засобу зберігання риби,садок, або кукан.
7.5. До зважування приймається тільки риба, що зберігається в садку, після чого риба відпускається у водойму.
7.6. Залікова риба: окунь, щука,розмір не лімітується.
7.7. Учасникам дозволяється заходити в воду, на висоту забродних чобіт, але якщо тільки його дії не заважають іншим учасникам.
7.8. При переході від одного сектору в інший учасник зобов’язаний покликати лінійного суддю і зважити рибу. В іншому випадку – риба не буде зарахована.
7.9. Лінійний суддя першим підходить до того учасника, що першим покликав суддю.
7.10. У випадку виникнення непередбачуваних обставин (природного та іншого характеру) головний суддя має право змінити графік проведення змагання.
7.11. Довжина спінінга не повинна перевищувати 2.74 м (9.00 футів).

8. Штрафні санкції.
8.1. Учасники, які порушують правила фестивалю, по рішенню суддівської команди можуть бути зняті із змагань.
8.2. Реєстраційні внески порушникам не повертаються.

9. Протести.
9.1. Кожний учасник має право подати протест в суддівську команду.
9.2. Протест подається в письмовій формі на ім’я головного судді, який переглядається суддівською командою до затвердження результатів змагань.

10. Підведення підсумків. Нагородження.
10.1. Підведення підсумків здійснюється на основі протоколів суддівської команди.
10.2. Переможець визначається по найменшій сумі місць зайнятих ним у 2-х турах.Особисте місце учасника визначається вагою улову і кількістю хвостів (за 1 хвіст нараховується плюс 100 балів). Наприклад : 1-й учасник спіймав 1 рибу вагою 600г. отримує 700 балів (600 балів за вагу плюс 100 балів за хвіст); 2-й учасник спіймав 3 риби загальною вагою 500г отримує 800 балів (500 балів за вагу, плюс 300 балів за 3 хвоста).
10.3. Учасники з нульовим результатом займають місце, що дорівнює сумі місць всіх спортсменів з нульовим результатом ділене на кількість таких спортсменів (наприклад загальна кількість учасників в зоні – 10 чол., з них 3 учасника з нульовим результатом - всі вони займають 9 місце - 8+9+10=27/3=9).
10.4. Переможець і призери змагань нагороджуються медалями і дипломами відповідних ступенів.
10.5. Організатори і спонсори змагань залишають за собою право встановлювати номінації для нагородження, не вказані в даному положенні.

11. Умови участі та заявка.
11.1. Учасники прибувають на місце змагань самостійно за свій рахунок.
11.2. Учасники можуть реєструватися на даному форумі, у даній гілці.
11.3. Заявки приймаються до 12.11.09.

По всіх питання телефонувати:

Антон 063 695 27 55
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Viktorovi4
Козак
Контактна інформація:

Vob Ler писав:
юрий-редбуллович писав: Если у кого-то есть какие-то вопросы конкретно по данному водоёму, пожалуйста пишите .

Да Юра, вопросы конечно есть:
Глубины?
Приблизительный рельеф?
Закоряженность(подводные деревья, кусты)
Миноопасные места(шутка :lol: )
По порядку:
1. Глубины - средняя глубина водоёма 3 - 4м; есть места до 5м - но они вдали от берега.
2. Коряжки есть 8O - но их мало :lol: - это просто подводная растительность, но есть и затопленные кусты, деревьев - простите НЕТУ!!! :lol: все стволы которые могли быть из водоёма достали - когда спускали.
3. Рельеф - я бы сказал достаточно спокойный - т.е. равнинный с плавным изменением глубины, резких обрывов в основном нету, только возле дороги по которой ездит транспорт.

Пи.Си -
Внимание - каких либо предметов которые могли бы в себе нести опасность для здоровья НЕТУ!!! Все мины и тд.тп. были убраны из водоёма во время, когда в озере спускалась вода. Так что будьте спокойны!!! 8)
tohin
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення tohin »

Організатори залишають за собою право вносити зміни до данного полження за узгодженням з учасниками.
Початок фестивалю не дуже ранній по причині того, що це в першу чергу фестиваль і тому він мусить пройти в розміреному необтяжливому темпі.
Кількість учасників обмежена - 25 чол! Обмеження здійснено для того,щоб дійство пройшло в комфортних умовах.
Попередній список зареєстрованих:
1. Аношко Юрий
2. Аношко Игорь
3. Виталий Шикула
4. Вільгуцький Олександр
5. Вільгуцький Влад
6. Сливінський Олег
7. Хитров Юрій
8. Тімочко Сергій
9. Тімочко Тетяна
10. Форманюк Віктор
11. Свірик Микола
12. Кощук Сергій
13. Шапко Юрий
14. Остаповец Евгений
15.Тарасюк Роман
16. Хітров Іван
17. Степчук Петро
18. Фічук Петро
19. Мельник Ярослав
20. Косой Василь..
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Niko
Абориген
Телефон: 0677713151
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Niko »

Я думаю форумчанам хотілося б почути не тільки про відсутність затоплених дерев (доречі зліва, по ходу течії під очеретами є кілька затоплених гілляк!!!), але й про фарватер, різкі перепади (а їх там достатньо) та й про приманки, що є більш уловистими. Доречі сьогодні із форумчан були на водоймі, а інфи 0. Я розумію, що тайна буває військова..., але в такому випадку не потрібно бути екстрасенсом, щоб назвати можливого ПЕРЕМОЖЦЯ... (хто володіє інформацією той володіє світом (це не мої слова)).
Перепрошую, може щось не те сказав. :oops:
juice
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення juice »

Коли приїзджаєш на невідому водойму іншої області не знаєш . а ні коряг . а ні бровок , а ні на шо вловити бонус .

На то оно и есть розветка боем.
Niko писав:Я думаю форумчанам хотілося б почути не тільки про відсутність затоплених дерев (доречі зліва, по ходу течії під очеретами є кілька затоплених гілляк!!!), але й про фарватер, різкі перепади (а їх там достатньо) та й про приманки, що є більш уловистими. Доречі сьогодні із форумчан були на водоймі, а інфи 0. Я розумію, що тайна буває військова..., але в такому випадку не потрібно бути екстрасенсом, щоб назвати можливого ПЕРЕМОЖЦЯ... (хто володіє інформацією той володіє світом (це не мої слова)).
Перепрошую, може щось не те сказав. :oops:
УКРІНСЬКИЙ МЕНТАЛІТЕТ,,,,
Niko
Абориген
Телефон: 0677713151
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Niko »

Але не ЄВРЕЙСЬКИЙ (я про менталітет)... Перепрошую, що не в тему.
KYM
Бро
Контактна інформація:

2 Niko

А можеш сказати хто з форумчан був на водоймі?

І чому не реєструешся сам?
Не учи рыбу плавать!
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей