Фестиваль "Оскома-2009"

фестивалі та різного роду тусовки
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

stim писав:Не треба риболовів поділяти на "власників Лунакій" і власників звичайних палок.
Потрібно не лінуватися вдосконалювати свою майстерність.
Не обов"язково ловити брендовими спінами-є лайти і ультралайти в набагато доступнішій категорії.
Треба вчитись ловити стабільно-яка риба наявна,на ту і націлюватись,а не начепити супервоблера і надіятись що хтось до нього вчепиться.
Дуже показниковий приклад є саме мій - я зстав бронзовим призером останнього фесту, і ловив я повірте не Лунакією, а звичайним Братфішом з тестом 5-25г, і навчився ним закидати приманки вагою 2г.!!!!! і робити негіршу проводку ніж Лунакією.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
Viktorovi4
Козак
Контактна інформація:

KYM писав:
Перші три місця на "Танковому", люди з якими спінами(тестом) завоювали?
На скільки я пам"ятаю, Юра (вже не Редбуллович) (3-тє місце) ловив "дубовим" спінінгом.
+100

Вибачте за тафтологію, але я ловив Братфішом з тестом 5-25г., стрій - МЕДІУМ!!!!!
Запитання будуть????
shalun_99

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Viktorovi4 писав: Я конечно прошу прощения - но хочу от себя внести некоторые коррективы в твоё сообщение.
Твоя позиция для меня очень понятна - много говорить, но не принимать участия - поверь многие могут тут говорить и писать, что касается "хвалёного Танкового Озера" - чувак возьмика на себя организацию хотя бы одного феста по сниннингу, а потом посмотрим, а то сам не ездил, и начинаешь тут бухтеть + найди водоём ЗАКРЫТОГО ТИПА - я думаю будет тебе слабо и еще провести туда 30 - 35 человек. Так что предлагаю или что-то делать для проведения феста или вообще не выступать.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Насамперед, вносити корективи в моє повідомлення мають право модератори та адміністратори!
І вже на другому плані наступне питання - Що тобі не сподобалося у моєму попередньому повідомленні???
Стосовно фестів :lol: провів і не один. І що далі? Не спінінгові! А яка різниця? В розмірі риби? Чи в чому? Чи великий прикол приїхати на (далі читати пошепки) заборонене, ні закрите озеро і ще туди друзяк притянути? Повір, я нікого не осуджую, а викладав свої думки стосовно проведення "оскоми" і викладав з наміром дати змогу і всім поїхати і шанси для перемоги щоб урівняти... На карповому фесті був приємний випадок, коли ніхто не надіявся, а людина в трійку увійшла. Головне дати шанс...Якщо фесту жити на неділі чи через дві, то доречніше створити тему з варіантами по водоймам(а їх небагато). І якщо більшість буде "ЗА" Гориньгрод - то 50% головняків беру на себе. Питання? :wink:
Viktorovi4
Козак
Контактна інформація:

shalun_99 писав:
Viktorovi4 писав: Я конечно прошу прощения - но хочу от себя внести некоторые коррективы в твоё сообщение.
Твоя позиция для меня очень понятна - много говорить, но не принимать участия - поверь многие могут тут говорить и писать, что касается "хвалёного Танкового Озера" - чувак возьмика на себя организацию хотя бы одного феста по сниннингу, а потом посмотрим, а то сам не ездил, и начинаешь тут бухтеть + найди водоём ЗАКРЫТОГО ТИПА - я думаю будет тебе слабо и еще провести туда 30 - 35 человек. Так что предлагаю или что-то делать для проведения феста или вообще не выступать.
Насамперед, вносити корективи в моє повідомлення мають право модератори та адміністратори!
І вже на другому плані наступне питання - Що тобі не сподобалося у моєму попередньому повідомленні???
Стосовно фестів :lol: провів і не один. І що далі? Не спінінгові! А яка різниця? В розмірі риби? Чи в чому? Чи великий прикол приїхати на (далі читати пошепки) заборонене, ні закрите озеро і ще туди друзяк притянути? Повір, я нікого не осуджую, а викладав свої думки стосовно проведення "оскоми" і викладав з наміром дати змогу і всім поїхати і шанси для перемоги щоб урівняти... На карповому фесті був приємний випадок, коли ніхто не надіявся, а людина в трійку увійшла. Головне дати шанс...Якщо фесту жити на неділі чи через дві, то доречніше створити тему з варіантами по водоймам(а їх небагато). І якщо більшість буде "ЗА" Гориньгрод - то 50% головняків беру на себе. Питання? :wink:
Багато писати і говорити і Ні Х.......А не робити може кожен, тому пропоную не відписувати тут я чув, знаю, робив но не ті і тд., або конкретно зробити і тоді питань небуде. Якщо в тебе палка не з тим тестом небіда, ти приїхав би і побачив, що ловити можна і нею. А те що в тебе були пердчуття стосовно мене (але з другого краю) - то це ти просто багато береш на себе, я пропонував тобі приїхати і навчитися, незахотів - то лови своїх карпів далі, і не вмішуйся.

:twisted:
shalun_99

Viktorovi4 писав: Багато писати і говорити і Ні Х.......А не робити може кожен, тому пропоную не відписувати тут я чув, знаю, робив но не ті і тд., або конкретно зробити і тоді питань небуде.
Конкретно даю відповідь - це є форум, хочемо пишемо,а хочемо і мовчимо. Чому ти мені не даєш відписатися? В нас кажись демократія :wink:
Viktorovi4 писав: Якщо в тебе палка не з тим тестом небіда, ти приїхав би і побачив, що ловити можна і нею. А те що в тебе були пердчуття стосовно мене (але з другого краю) - то це ти просто багато береш на себе, я пропонував тобі приїхати і навчитися, незахотів - то лови своїх карпів далі, і не вмішуйся.
Своїм спінінгом я рибку ловлю і ловити буду, а про не хотів чи ще щось - я завжди реально оцінюю свої шанси на перемогу.
А далі по фестам і їхньому проведенні. Фести я робив і були незадоволені і задоволені. Виходячи з цього - хочу допомогти щоб більше було задоволених. І в мене питання:
Viktorovi4 писав:Хтось писав що чули про те що ловиться тільки маленький - ні це не правда, ловиться не тільки окунь розміром з долоню, а попадає окунь і до 500 - 600гр.!!!!, так само попадає і щука до 700гр, але зачасту попадає досить дрібна - тому ми її відпускаємо, але є і досить великі екземпляри ну їх ще мабуть досить не багато. Але лишається сам факт - озеро спускалось, а риби в ньому досить багато!!!!
Якого окуня наловили на змаганнях? Поховався більшенький? Якщо обирати водойму, то потрібно щоб в ній була риба більша ніж 100гр.
to KYM
Приліпи опитування в цій темі, щоб люди голосували. Своєї обіцянки я дотримаюся.
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення oleg-rivne »

Дуже показниковий приклад є саме мій - я став бронзовим призером останнього фесту, і ловив я 5-25г....
Юрчік! одна думка про лунакію в твоіх руках змушує тремтіти і окуня і ...власників подібного. Це безумовно жарт, ловить рибу рибак :!: а потім снасть, і ти тому яскравий приклад!

безумовно, коли тобі кажуть що там працює 16+...грам, а на ділі 5-7 +/- грам, і глохнеш, дівайс все ж такі рулить...

Гориньград підтримую і прийму участь!
Вовчик, підкінь дровец!!!
Востаннє редагувалось 21 листопада 2009, 12:32 користувачем oleg-rivne, всього редагувалось 1 раз.
juice
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення juice »

Рєбяти я конєшно звиняюсь але ДЛЯ ЧОГО ПРОВОДЯТЬСЯ ФЕСТИ ????
Як на мою думку:
-визначення переможця
-харашо потусіть
-обмін корисними порадами
-навчитись чьо нєбуть новєнькаво
-тестування водойми для подальшого проведення змагань.
Тому пропоную протестувати всеж таки ГОРИНЬГРАД.
Поперше карпові там вже проводили
Подуге водойма може прийняти більше учасників
Та потретє окуня там хватає
. Нуі дорога така собі.
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

juice писав:Рєбяти я конєшно звиняюсь але ДЛЯ ЧОГО ПРОВОДЯТЬСЯ ФЕСТИ ????
Як на мою думку:. Нуі дорога така собі.
з своєї сторони розкажу всі власні набуття по даній водоймі, щоб не було "плям" і такого іншого.... так щоб заруба була "по-чеснаку...."
:wink:
juice
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення juice »

oleg-rivne писав: щоб не було "плям" і такого іншого.... так щоб заруба була "по-чеснаку...."
:wink:
Я перепрошую а де було нетак?
доречі всі свої негаразди краще вирішувати із судьями або учасниками підчас змагань , або залишатись на неурочисту програму.
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Viktorovi4 писав:
shalun_99 писав: 8)
Твоя позиция для меня очень понятна - много говорить, но
не карпфишер, но смакую :!:
Не за... але для популяризації карпфішінга в нашій області здається...
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

to KYM
Приліпи опитування в цій темі, щоб люди голосували. Своєї обіцянки я дотримаюся.
Я канечно извиняюсь, но просьба не перегибать..., я не пацык с грязной попой, КУМ..., прилипи... меня сюда не вмешивать плз, вам как не организуй - всё - плохо...
Я умываю руки, кусайтесь, грызитесь..., если человек болен чем-то одним - надо им (одним) болеть, а не рыпаться и метаться в разныя стороны...

пы.сы. Простите за откровенность, но обос*ать организаторов легче всего, тем более если ты ох*енный спинингист, простите меня, вырвалось...
Не учи рыбу плавать!
shalun_99

KYM писав:
to KYM
Я канечно извиняюсь, но просьба не перегибать..., я не пацык с грязной попой, КУМ..., прилипи... меня сюда не вмешивать плз, вам как не организуй - всё - плохо...
А я дивлюсь, що яку відповідь Вам "О вєлікім" не дай теж погано. Ти цю тему вліпив, то і приліпи опитування, навіщо захаращувати форум. Знову - ті хороші, а ті - погані. І зверни увагу - ти АДМІН. Попросив людей висловитися - висловилися. Отже виникло декілька варіантів і їх слід обжувати. Якщо ні - закрий тему до виявлення нових "цікавих" фестів чи волевиявлення федерації.
KYM писав:Я умываю руки, кусайтесь, грызитесь..., если человек болен чем-то одним - надо им (одним) болеть, а не рыпаться и метаться в разныя стороны...
Болєн??? Хвора ВАША федерація яка зацікавити людей неможе і заінтригувати і ще багато чого. Через що всі фести і виникають. А тобі чим рипання не подобаються? В кожного є своя робота і свої захоплення, чи не так? То чому своєю роботою не займаються люди, які мають нею займатися?
KYM писав: пы.сы. Простите за откровенность, но обос*ать организаторов легче всего, тем более если ты ох*енный спинингист, простите меня, вырвалось...
Що стосується, особисто мене - дав декілька порад, виявився поганим. Чому? З самого початку писав правду - знову погано! Останнім часом, що не напиши - знову поганий...
ПиСи
Якщо такі розклади:
Народ, хочите потусити - відписуйтеся, організовуємося та поїдемо на Панталію, Гориньгродію, чи до чорта на кулічки... Збиремося та поїдемо, а на місці все обумовимо.
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

KYM писав:
to KYM
вам как не организуй - всё - плохо...
Я умываю руки, ...

пы.сы. Простите за откровенность, но обос*ать организаторов...
Сережа, в нас, українців, це вроджене!
аби тількі почав того плота....
ИхтиофилРыбопедович
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ИхтиофилРыбопедович »

Не могу не вмешаться! Аж руки чешуться!

1. Я за хорошую компанию на фесте. (хоть у черта на куличках)
2. К Шалуну: Вова предлагаю критиковать события в которых принимаешь участие.
3. KYM, как админ ты можешь банить не только за оффтоп или флуд а и за некорректное поведение на форуме (ни на кого пальцем не показываю). При хорошем кнуте пряники не нужны.
4. Мы здесь не для того, чтоб разбираться "кто плохой, а кого на фесте небыло" - это рыболовный форум!!! Делитесь отчетами о рыбалке, а не мнениями о деяниях людей.
5. В Горыньград поеду.
6. Оргподдержку окажу.
7. 80977042191
8. Предлагаю все ненужные посты удалить нах...
Спасибо за внимание.
Поймал рыбу - отпусти. Поймал брака - опусти!
Лин
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Лин »

Некоторих Вов в данних темахт предлогаю взагалі забанить.
Самого большого ляща поймала жена рыбака Семена, когда забыла разбудить мужа на рыбалку. :)
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Semrush [Bot] і 4 гостей