Дивитись і купувати ти можеш де завгодноmrJa писав:ehnaton писав:відповів у приватвід Флагмана даже на форумі не сховаєшся)

Дивитись і купувати ти можеш де завгодноmrJa писав:ehnaton писав:відповів у приватвід Флагмана даже на форумі не сховаєшся)
Nevel писав:Задумався про покупку свого першого ультралайт спіннінга, на разі цікавлюся двома моделями, а саме - фаворіт бб від 0.5-5... та сьогодні тримав в руках butterfly roi fishing від 0.5-3.5, потрусивши його думаю їм можна вдало мормишити, хоча я не спеціаліст. Цікавить ваша думка з приводу останнього, можливо хтось знає що за "звір", чи що за фірма така, як взагалі її надійність, з першого погляду спіннінг якісний, зроблений акуратно, візуальних недоліків не знайшов. Можливо хтось порадить на розгляд ще щось цікаве в даному ціновому діапазоні (до 1200 українських), рибалити збираюся на басіку в прибрежній зоні, не часті поїздки на горинь, покидати колебалки та не великі воблерки на головня, та Устя в межах міста, буду дуже вдячний за підказки.
Дякую за підсказку, обов"язково розгляну.Колюшман писав:я б рекомендував ось цього.
Спиннинг AZURA SOLIUS SLS 68L 0.5-5gr
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість