р. Горинь
Re: р. Горинь
Був сьогодні на одній із стариць р.Горинь. В заліку 3 щучки найбільша близько 1 кг. Всі зловлені на віброхвост Relax Kopyto. Покльовкі дуже ніжні за край губи, чим повільніша проводка тим краще. На воблери пробував, на Tiny Magalon було 4 виходи однієї і той самої щуки але чомусь немогла влучити незрозуміло чому і вода дуже прозора..
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Неділя 9-00 год знову стариця р. Горинь До 12-00 год був тількі один удар. А після обіду кльов помітно активізувався. Воблери мовчали повністю . Працювала тількі резіна . Ловив до 15-30 год зловлено 6 шнурків, непристойно малих розмірів що навіть стидно було фоткати, мабуть всю крупну щуку вибили місцеві сітками і іншими знарядями.Сьогодні забрили свою "Чайку" вони вже завершили свій сезон, казали що цього року щука незайшла в стариці через низькій рівень води. Хто його знає можливо і правда, але чомусь цілий рік вони щось там ловили.....
Може й так, ну тут одне з двух або не зашла, або вже вибили.DBK писав:казали що цього року щука незайшла в стариці через низькій рівень води. ...
Сьогодні теж пройшли 2 стариці в Районі Хотиня, глухо... Мовчав даже завзжди робочий кейтач(який досить непогано спрацював на кар"ерах. див. звіт.)!!
- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
В цю неділю прошпарив від центру Олександрії до залізничного мосту і "0"
Жодного всплеску риби. Одні мисливці мене шугали, котрі ходили зі сторони таборів та стріляли немов під вухом
Корочє кльову нєту 

Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!
SashulkaB3 трохи тебе доповню. в цей самий час я був зі сторони Ремеля теж чув це стріляння.рибалив до 14 повний 0.но до цього на протязі місяця були судакові покльовкі але.............одні клики на силіконі ( ех...... 

- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Я думаю мине така пора безкльовйя 

- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Сьогодні знову був на горині то результат "0"

- Горыныч
- Рідненький
- Контактна інформація:
Сегодня выехали с Юрой (Воблер) на судака (я впервые в осенне-зимнем сезоне), похолодало. Обкидали все известные мне перспективные точки - ничего... Такая же ситуация у всех встреченных рыбаков.
Зато красиво :good:
С УЛ сезон закрыт, на судака будем ездить еще...

Зато красиво :good:
С УЛ сезон закрыт, на судака будем ездить еще...

Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
- ВікторGVS
- Абориген
- Телефон: 234567
- Контактна інформація:
И я там был...
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
И я сегодня был!
Правда вижу мне подфартило больше!
Утро началось с сюрприза!
Договорился с AndreyK что б подстраховал, набрал с утра на телефон! Проснулся сам ... смотрю не звонил
Почувствовав неладное, набираю сам ... не поднимает
ого ... звоню опять, снова без ответа .. Припёрся на автовокзал, до отъезда маршрутки 5 минут, Андрюхи нет .. набираю - нет ответа
Ну расстроился
, но всё таки сам решил поехать ... Водила "обрадовал", говорит с утра -4 было ... мда .. Приезжаю, всё вокруг замёрзло
, но красиво так .. с туманчиком

Мороз ощутим .. Ну думаю мучение сегодня будет а не рыбалка ... ТАк оно и оказалось

Кольца со страшной "силой" замерзали .. Буквально чуток времени без движения шнура, и всё .. "с места" не сдвинешь .. чистишь, чистишь и опять чистишь и так было аж до 11-30 где то
Мультом на морозе тоже нечего что делать, если глюк с обгонной муфтой (обратка почти не держит на морозе) еще можно стерпеть, то замерзание маленького "глазка" и набивание льдом внутри катушки около шпули - нереально подхаривало! 

Ну ничего не поделаешь, мясорубку свою еще не починил, решил еще раз попробовать с кастинговой снастью выехать, вот смотрю как бы не вышло закрытие сезона!
Так вот все проверенные точки результата не дали .. Глухарь действительно полный
На одном невзрачном с виду месте "нащупал" чёткую не большую бровку у входа в яму ... Буквально на втором забросе когда я отвлекся на необычайной красоты небо (ВікторGVS как раз его зафоткал вижу
) как вдруго последовала чёткая поклёвка, немного протупив с подсечкой, осознаю что рыб таки не засёкся
Рассматриваю своего ассасина и вижу что офсет как имеет свои неоспоримые плюсы так и неоспоримые минуса
Глубокие следы-порезы от зубов чётко пришлись перед жалом, но увы
Недолго думая, хоть мне и показалось что при подсечке я таки "уколол" её, начинаю повторять облов той бровки ... Через одну проводку, полностью идентичный удар, но в этот раз я был готов
Подсечка ... и немного поуперавшись щук оказался на берегу ...

Завесила она чуть более 700 грамм ...
Вскоре позвонил Андрюха, сказал что уже выспался
(в 11-00
) Далее сделав марш бросок ( по 3 проводки на точке) ничего не добился, решил поехать домой ... Вот такая вот рыбалка сегодня удалась ...
ПС. ЭЭээхх Андрюха, Андрюха
А я так приготовился с вечера

Утро началось с сюрприза!

Мороз ощутим .. Ну думаю мучение сегодня будет а не рыбалка ... ТАк оно и оказалось

Кольца со страшной "силой" замерзали .. Буквально чуток времени без движения шнура, и всё .. "с места" не сдвинешь .. чистишь, чистишь и опять чистишь и так было аж до 11-30 где то

Ну ничего не поделаешь, мясорубку свою еще не починил, решил еще раз попробовать с кастинговой снастью выехать, вот смотрю как бы не вышло закрытие сезона!

Так вот все проверенные точки результата не дали .. Глухарь действительно полный

Завесила она чуть более 700 грамм ...
Вскоре позвонил Андрюха, сказал что уже выспался

ПС. ЭЭээхх Андрюха, Андрюха

-
- Модератор
- Телефон: 0677966277
- Контактна інформація:
proteus писав:ПС. ЭЭээхх Андрюха, АндрюхаА я так приготовился с вечера
![]()

выходит без спрея ловить нереальноКольца со страшной "силой" замерзали .. Буквально чуток времени без движения шнура, и всё .. "с места" не сдвинешь .. чистишь, чистишь и опять чистишь и так было аж до 11-30
- Vob Ler
- Місцевий
- Телефон: 0679200934
- Контактна інформація:
Со спреем тоже...SPIN писав:выходит без спрея ловить нереально
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
В неділю і я трохи побродив по Горині. Морозець з самого ранку був нівроку, що було не дуже добре, бо створювало проблеми при ловлі на спінінг, але позитивом було те, що можна було відмінно провітрити голову після тещиного дня народження.
З собою, крім спінінгів ще взяли по літній вудці та зимові блешні, на випадок сильного обмерзання кілець. Як потім виявилось за допомогою їх ми і змогли відійти від нуля. Я більше впирався у спінінг і в мене в активі одна невеличка щучка. А колега, який практично весь час ловив блешнями, зміг умовити декілька симпатичних окунців у місцях із зворотньою течією..... Судячи по прогнозу погоди ,потрібно готуватися до льоду

- SashulkaB3
- Місцевий
- Контактна інформація:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість