Був на озері 28 та 29 квітня.
День перший. Окунь судячи з поверхні води активний, та й щучка невеличка теж ганяє малька. Пробую активні приманки, твістери різних кольорів та розмірів нічого мені не приносять не єдиного стука, після чого пробую пасивку, заробляю пару невнятних тичків і тиша, а в метрах пяти від мене постійні сплески хижака

Все частіше думаю про те щоб розложити матч який брав з собою, та пробувати ловити на мотиля краснопірку, ті поплавочники якіх я бачив систематично діставали її з води, в деяких були не погані карасі, та бачив схід ляща в одного із них, та все таки сьогодні націлювався на спінінг, тому продовжую...перепробував весь свій набір приманок, нуль...ставлю віброхвост relax 2.5 колір 219, кидаю приманку на метрів пятдесят, та ступенькою проводжу її стукаючи по дну, на третьому підриві заробляю внятну сильну покльовку, викачую приємну рибу на берег, окунь грам 700, уже веселіше. Ще хвилин 20 покидав та поїхав додому, задумавшись що мабуть треба вносити якісь зміни в свій арсенал приманок.
День другий. Вирішив обловити один невеликий участок водойому, якій по моїм спостереженням був самий перспективний першого дня. Вся резина результату не приносить, ставлю блісну Mepps Aglia на яку заробляю під берегом вихід щучки, взяла в той момент коли вже мав діставати блісну із води, сама підсіклася. Ось така

До кінця риболовлі блісну переслідували ще дві щучки але не атакували. Покидав ще трохи воблери та вирішив змотуватися. В цей день теж поплавочники не погано ловили краснопірку та підлящиків, на мотиль краще на опариш та черв гірше.