Хотел уточнить, к воде ( к руслу) подойти можно или лодку надоNazarKO писав:Був в неділю,Горинь розливається повним ходом.Кидали по руслу нижче шлюзу на Азоті 20грам головка пролітає як фанера над Парижом.

Хотел уточнить, к воде ( к руслу) подойти можно или лодку надоNazarKO писав:Був в неділю,Горинь розливається повним ходом.Кидали по руслу нижче шлюзу на Азоті 20грам головка пролітає як фанера над Парижом.
В районі Олександрії(міст) - близько 20-10 см. і вийде з берегів...Homer писав:Кажуть, Горинь розлилася.
Хто там був останнім часом - повідомте будь-ласка, як воно.
Ще в неділю до канави доліз "своим пешком" а зараз не знаю може вже й лодку требаSamuraj писав:
Хотел уточнить, к воде ( к руслу) подойти можно или лодку надо?
На Рівненщині готуються до паводків. За останні дві доби вода у річках піднялася в середньому на півметра. Нині сільські голови мусять обійти кожен двір у шести десятках населених пунктів, де наймовірніше річкова вода підтопить будинки. На найближчі три доби синоптики оголосили штормове попередження, а фахівці склали мапу, де вода у річках ймовірно вийде із берегів. Остерігаються повені й білоруські сусіди, тож попередили: якщо вода із Рівненщини перевищить резерви водосховищ, її скидатимуть у Прип'ять.Homer писав:Кажуть, Горинь розлилася.
Хто там був останнім часом - повідомте будь-ласка, як воно.
Приємно здивований - це місцина прямо напроти будинку моєї тещіHomer писав:Вчора був в Гориньграді. Ось кілька фото річки:
https://www.dropbox.com/sh/cf1g1sw0iwim8c8/SRQHpAlYi7
(вибачте за якість - знімав мобілкою)
Да затоплен.МЧСник на дамбе сказал, что за ночь вода поднялась на 8 см.proteus писав:полуостровок между рекой и старицей я так понял в данный момент затоплен?
Тоже интересует даный вопрос.SPIN писав:Может кто знает, Горынь в Хотыни соединилась с карьерами?
Зараз переглядають цей форум: Semrush [Bot] і 4 гостей