В Костопільському р-ні судак попадається з перемінним успіхом і то одиничні екземпляри. На минулих вихідних знайомий "взяв" одного екземпляра більше 2 кг. Сьогодні він в компанії ще декількох рибалок ловлять на Горині, але поки що безрезультатно.NazarKO писав:Народ підскажіть будь-ласка судак на Горині вже пішов чи ні??????![]()
![]()
ЖитомирскаяKYM писав:Область чья?
День добрий. Можете описати, що представляло собою місце лову де клював судак - яма, бровка, мілина....... ? Дякую.Samuraj писав:01/05 В компании из трех человек (Vik, Bizba) сделали утреннюю вылазку на Горынь, половить судака или судачка.......Но количество...я сам прозрел, давно такого не помню......
Ближняя бровка + меляк, рыба из-за высокой воды жмется к берегу.Рома писав:День добрий. Можете описати, що представляло собою місце лову де клював судак - яма, бровка, мілина....... ? Дякую.Samuraj писав:01/05 В компании из трех человек (Vik, Bizba) сделали утреннюю вылазку на Горынь, половить судака или судачка.......Но количество...я сам прозрел, давно такого не помню......
знаю що їх дуже полюбляють сомятники ... а використовувати їх думаю можно тільки у випадку тяжкої артилерії, і то там де не треба анімувати приманку руками та спіннінгом .. крутити тупо і все .. тобто різного роду колібахи .. впринципі раніше вони й так і використовувались ..SID писав:Цікаво почути думку розумних людей-)
Від батька залишились ленінградський спін і рапіра. От і стало цікаво ними в наш час хтось ловить хижака? Можливо перероблюють або роблять заміну кілець чи рукоятки.
Используют на "стальку" и "сталько-троллинг", но это не у нас - на Днепре...SID писав:Від батька залишились ленінградський спін і рапіра. От і стало цікаво ними в наш час хтось ловить хижака?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість