А якщо нарватися на Чака Норіса то всзагалі буде не до рибалкіSamuraj писав:можно и мзды получить от Ван Дама в ответ

А якщо нарватися на Чака Норіса то всзагалі буде не до рибалкіSamuraj писав:можно и мзды получить от Ван Дама в ответ
Батька - так. А Чак Норріса - фігушкиsancho писав:Правильно, хлопці, сидіть дома і радуйтесь, що не зустрінете усіляких каратистів, і все буде добре, а браки, як виловлювали рибу, так і будуть це робити. А знаєте таку приказку: "Гуртом і батька легше бити"????
Конечно, сидя дома за клавиатурой - мы все Клички.sancho писав:Правильно, хлопці, сидіть дома і радуйтесь, що не зустрінете усіляких каратистів, і все буде добре, а браки, як виловлювали рибу, так і будуть це робити. А знаєте таку приказку: "Гуртом і батька легше бити"????
Максим, ви робите однозначно правильно діло, молодці.МАК писав:Це ідея мого ліпшого друга Лопачука Димитра, давненько хотілось щось подібне зробити але ніяк руки не доходили, от і вирішили ми з ним зайнятися цим не легким ділом зробили ящики, розвезли по магазинам і на мою думку хоч якось намагаємся щось зробити, наголошую ініціатором виступив Лопачук Д. я підтримав і допомагаю що в моїх силах, тому і Вас рибацюг сильних прошу допомоги в цьому ділі тому що разом легше буде це зробити.stal1n писав:важливе питання:
під чиєю егідою ця акція з зариблення? чи не спроба це попіаритись за рахунок простих рибалок?
готовий закинути грошей, лише якщо це буде зроблено від імені простих громадян міста Рівне
Треба набратись мужності і об"єднуватись.stal1n писав:а на ній якийсь зловмисник крім тексту самої акції розмістив ще й логотип і посилання на сайт fishing.rovno.ua?
Ви ж писали, що це буде зроблено від імені простих громадян міста Рівне, а не піар-акція сайту?
якщо й так, то чому було б не розмістити на ящику ще й адресу сайту http://rivnefish.com/ ?
я негодую
на паркані теж багато що написаноos1 писав: Треба набратись мужності і об"єднуватись.
п.с. Там ще зверху написано Рівненська обласна федерація риболовного спорту.
Об'єднались, за неділю всіх забанять...ну і знову все спочаткуstal1n писав:на паркані теж багато що написаноos1 писав: Треба набратись мужності і об"єднуватись.
п.с. Там ще зверху написано Рівненська обласна федерація риболовного спорту.
Я не проти об'єднання якщо чесно, лише є пару умов. Готовий відкрито все обговорити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість