Був в неділю на озері! Виїхав з дому о 3 годині і через 5 хвилин був вражений кількістю зайнятих місць
 це пздц ... Покинув машину пройшовся трохи, та знайшов непогане одне, і одразу пішов за речами ... Ще трохи під’їхавши, поліз за "шмотками" як бачу що ще одна машина вже "суне", чувак з якої запізнився на 3-5 хвилин та не зайняв нормальне місце, сів поруч в "камишиному отворі" ... Одним словом пресінг серйозний, і це розчаровує . Можна вранці залишитись без місця нормального з питанням в голові "куди їхати далі?".
  це пздц ... Покинув машину пройшовся трохи, та знайшов непогане одне, і одразу пішов за речами ... Ще трохи під’їхавши, поліз за "шмотками" як бачу що ще одна машина вже "суне", чувак з якої запізнився на 3-5 хвилин та не зайняв нормальне місце, сів поруч в "камишиному отворі" ... Одним словом пресінг серйозний, і це розчаровує . Можна вранці залишитись без місця нормального з питанням в голові "куди їхати далі?".Отже, не квапившись облаштував як завжди в темряві місце, прикормку замішав, вітру немає, не холодно, хвиль немає все йде для чудового проведення недільного ранку на риболовлі .. Все супер, але кльов
 ..  Тут зіграло правило "назло тобі" і саме цей не маловажний фактор підкачав
  ..  Тут зіграло правило "назло тобі" і саме цей не маловажний фактор підкачав   Закинув фідера та одну махову на поплавок ... Одразу на поплавок чітка покльовка, він ліг на поверхню, підсікаю та з невеликим супротивом витягую невеличкого підлящика, троха забобонності є, тому вкидаю його у садок, та обіцяю випустити в подальшому якщо все добре складеться і він дотягне до того часу ... А далі година чи дві без покльовок, ну чи без нормальних чітких клювак які можна було реалізувати .. навкруги рибаки також плюються, дзвіночки рідко дзвонять, сигналізатори рідко сигналять, сусіди рідко як і я здіймають догори свої вудки ... Прийшов час витягати третю палку .. це 6 метрова болонка нью хантер .. нею вирішив скористатись водною без хвильовою гладдю, та закинути трошки подалі, але не на дно ... Це через аж півгодини принесло результат, і після серйозної як завжди плотвиної покльовки на кукурузку, 150 грамова красуня була вже на березі ... Ще через півгодини вирішую вкотре змінити "підтомленого" опариша на маховій, але відбувся зацеп який поступово піддавався, наче витягую гілку з дна ... так це був рак
  Закинув фідера та одну махову на поплавок ... Одразу на поплавок чітка покльовка, він ліг на поверхню, підсікаю та з невеликим супротивом витягую невеличкого підлящика, троха забобонності є, тому вкидаю його у садок, та обіцяю випустити в подальшому якщо все добре складеться і він дотягне до того часу ... А далі година чи дві без покльовок, ну чи без нормальних чітких клювак які можна було реалізувати .. навкруги рибаки також плюються, дзвіночки рідко дзвонять, сигналізатори рідко сигналять, сусіди рідко як і я здіймають догори свої вудки ... Прийшов час витягати третю палку .. це 6 метрова болонка нью хантер .. нею вирішив скористатись водною без хвильовою гладдю, та закинути трошки подалі, але не на дно ... Це через аж півгодини принесло результат, і після серйозної як завжди плотвиної покльовки на кукурузку, 150 грамова красуня була вже на березі ... Ще через півгодини вирішую вкотре змінити "підтомленого" опариша на маховій, але відбувся зацеп який поступово піддавався, наче витягую гілку з дна ... так це був рак   великий та гарний і смачний
  великий та гарний і смачний   вибачте дуже давно не їв їх, не втримався  Потів об 11 вирішую що сиджу до 11,30 якщо тихо  буде. і це ж треба, 0 11-29, перше клювання на фідер
  вибачте дуже давно не їв їх, не втримався  Потів об 11 вирішую що сиджу до 11,30 якщо тихо  буде. і це ж треба, 0 11-29, перше клювання на фідер   (а може і не перше, хоча більшу половину часу з таким кльовом я сидів із дзвоником на фідері, так як тяжко ловити на фідер і на поплавок, легко можна пропустити клювання, але дзвоник мовчав) - і невеличка плотвиця лежить на березі. Я таки не заставив себе з таким кльовом посидіти далі, та ще сонце плавило не "по-дитячі" ..Ось така рибалка .. не зовсім доброю видалась, нажаль, адже це єдиний вихідний день
  (а може і не перше, хоча більшу половину часу з таким кльовом я сидів із дзвоником на фідері, так як тяжко ловити на фідер і на поплавок, легко можна пропустити клювання, але дзвоник мовчав) - і невеличка плотвиця лежить на березі. Я таки не заставив себе з таким кльовом посидіти далі, та ще сонце плавило не "по-дитячі" ..Ось така рибалка .. не зовсім доброю видалась, нажаль, адже це єдиний вихідний день  
"Ранок"

""Добро"для риби"

"Моє місце"

"Фотка від нудьги безкльової )) "

, самий більший кілошка менше 400-сот  грамового небуло. Наживка опариш з мотильом. Фото нету случайно удалив,  форматнув карту памяті
 , самий більший кілошка менше 400-сот  грамового небуло. Наживка опариш з мотильом. Фото нету случайно удалив,  форматнув карту памяті  .
 .

Отже 4 години .. я на місці, рибалок нарешті немає, вибирай місця до схочу, хоча в годині о 5 мій берег (по 50-70 метрів) в обидві сторони був зайнятий мабуть на відсотків 60. Вибрав зручне місце для себе з машиною, почав в темряві розкладатись, що впринципі дуже сподобалось, часу є багато, так щоб ідеально навіть повиставляти рогатини, та підготувати місце для садка і т.д. Перші півтори години тиша .. поплавок, фідер та недавно підгледений у місцевих рибалок та куплений "вбивця карася" мовчить. Почались потрошки посмикування як на поплавку так і на фідері. "Вбивця" свою роботу не виконував, хоча провина в цьому більш моя. Поперше в мене не було мастирки на пружини, тому я пакував фідерну прикормку яка злітала ще без доторку до води, подруге поспіхом я забувся дзвоники, без цього нормально на дану снасть ловити взагалі стало не можливо, достатньо було мені поглядів на поплавок та на кінчик фідеру, тому на "вбивцю" я забив. Через деякий час потужна покльовка на фідер, і 100 граммовий підлящик в мене в долоні. Через декілька хвилин знову "клювака", і вже мірна плотва на березі, але на цьому "нормальне" клювання перестало. Щось постукувало, подьоргувало але до логічного кінця не доводило. Початок восьмої, треба збиратись на роботу.
 Отже 4 години .. я на місці, рибалок нарешті немає, вибирай місця до схочу, хоча в годині о 5 мій берег (по 50-70 метрів) в обидві сторони був зайнятий мабуть на відсотків 60. Вибрав зручне місце для себе з машиною, почав в темряві розкладатись, що впринципі дуже сподобалось, часу є багато, так щоб ідеально навіть повиставляти рогатини, та підготувати місце для садка і т.д. Перші півтори години тиша .. поплавок, фідер та недавно підгледений у місцевих рибалок та куплений "вбивця карася" мовчить. Почались потрошки посмикування як на поплавку так і на фідері. "Вбивця" свою роботу не виконував, хоча провина в цьому більш моя. Поперше в мене не було мастирки на пружини, тому я пакував фідерну прикормку яка злітала ще без доторку до води, подруге поспіхом я забувся дзвоники, без цього нормально на дану снасть ловити взагалі стало не можливо, достатньо було мені поглядів на поплавок та на кінчик фідеру, тому на "вбивцю" я забив. Через деякий час потужна покльовка на фідер, і 100 граммовий підлящик в мене в долоні. Через декілька хвилин знову "клювака", і вже мірна плотва на березі, але на цьому "нормальне" клювання перестало. Щось постукувало, подьоргувало але до логічного кінця не доводило. Початок восьмої, треба збиратись на роботу. , та майже нічого не клює, потім всім розповідають, що кльово було вчора, та буде завтра.
 , та майже нічого не клює, потім всім розповідають, що кльово було вчора, та буде завтра.

такі невелики пориви то в одну то вдругу сторону.
 такі невелики пориви то в одну то вдругу сторону.