Рибалка це ж в першу чергу задоволення, а не полювання на їжу.
Два роки тому ще на всю ловив ліскою. Ну зовсім не ті відчуття. І коли шанси втратити трофей на шнурі більші ніж на лісці яка гасить ривки, стає ще цікавіше гратись з фрекціоном і т.д.

Яка рибка клювала, та яка наживка краще себе показа? що мається на увазі лапша? я піонер в рибалціValue писав:Привіт! На днях був (19 лютого) на горині, і використовував дешеву нитку 0,1 зі вставкою фідергама на 6lb, повідець 0,095(1,2м) гачок 16 номеру. Монтаж інлайн без плеча. Фідер "лапша" 3м На цей комлект я відловив дуже не погано, і раджу тобі попробувати!
Клювала тільки густера 50-200гр, на два мотилика. А лапша - м'який фідер, який гнеться від самоі катушкі!JonyJ писав:Яка рибка клювала, та яка наживка краще себе показа? що мається на увазі лапша? я піонер в рибалціValue писав:Привіт! На днях був (19 лютого) на горині, і використовував дешеву нитку 0,1 зі вставкою фідергама на 6lb, повідець 0,095(1,2м) гачок 16 номеру. Монтаж інлайн без плеча. Фідер "лапша" 3м На цей комлект я відловив дуже не погано, і раджу тобі попробувати!
Для таких кормушок треба нитка надійнаJonyJ писав: Кормаками користуюсь від 70гр останнім часом 90гр-110гр , так як сильна течія.
Ви напевно ловите крупну рибу, просто в тих місцях де я рибачу на Горині цілком вистачає кормушки вагою 40-50 г, повідок 0.10 - 0.12 (без фідергаму), на таку снасть ловив рибу до 1.3 кг. Більша нажаль не попадалася, фідер медіум з тестом до 90 г.JonyJ писав: а на фідері середнього строю кастингом до 110гр - шнур 0,12мм без фідергаму з легшими кормушками з повідком 0,2мм без фідергаму?!
Євростар-мультипікер 3м. Тест не вказаний. Параболік. Комфортна ловля 30гр. Яле я на горині ловлю кормачами 112гр. А рибку вяже просто супер.JonyJ писав:Яка марка у Вашої "лапші"? і взагалі є в таких фідерів плюси?
На моє переконання при використанні ліски d>0,12мм фідергам взагалі непотрібний. Я в"яжу петлі- довжина фг 12-15см.JonyJ писав:На рахунок карпа "солидарен" з Вами! Вибачте за багату кількість запитань, але, є наступне: Фідергам взяв діаметром 0,8мм, повідок 0,15, як краще його вазяти, на більшості відео фідергам вяжуть з обох сторін петлі або вузли, але бачив одне відео де робиться скрутка 5см довжиною, що краще працює на нашому Горині?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей