Фестиваль "Оскома-2009"
- Viktorovi4
- Козак
- Телефон: 123456
- Контактна інформація:
Добрый день!
Уважаемые коллеги, в таком темпе мы точно не определимся с проведением феста, и уж точно не собьём оскому...
А когда опомнимся то уже лёд станет.
Предлагаю бросить заниматься фигней, а внести больше конструктива. Давайте уже определимся с водоёмом, определим дату и начнём регестрацию, для того что бы весело и с пользой провести время.
Со своей стороны я готов поддержать и помочь в проведении феста.
Пи.Си. Может опять провести фест под егидой: "Полигонный ОКУНЬ - 2009" - я могу поспрашивать и я думаю, что меня и в этот раз поддержит военное главнокомандование... :roll:
Так что давай те СЕРЬЁЗНО подойдём к данному вопросу.

Уважаемые коллеги, в таком темпе мы точно не определимся с проведением феста, и уж точно не собьём оскому...

Предлагаю бросить заниматься фигней, а внести больше конструктива. Давайте уже определимся с водоёмом, определим дату и начнём регестрацию, для того что бы весело и с пользой провести время.
Со своей стороны я готов поддержать и помочь в проведении феста.
Пи.Си. Может опять провести фест под егидой: "Полигонный ОКУНЬ - 2009" - я могу поспрашивать и я думаю, что меня и в этот раз поддержит военное главнокомандование... :roll:
Так что давай те СЕРЬЁЗНО подойдём к данному вопросу.

РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
ИхтиофилРыбопедович + 100%
Балакати вміють всі, а от балакати по суті в декого ну ніяк не виходить, обгадити організаторів можна легко, а от організувати самому, то то вже звиняйте, як то кажуть "чуже гавно під лісом видно а свого під носом не бачить"
з всіх хто був на танковому я не задоволених не бачив, я особисто на фест їду не за призами і місцями, головне компанія, фестом особисто залишився дуже радоволеним, організаторам ВЕЛИКЕ спасибі, і нєхир тун втирати хто чим ловить і як,
і взагалі дана тема була відкрита для визначення водойми для проведення наступного фесту, а не для навчання організаторських здібностей,
КУМ, вже б варто було банити деяких форумчан, або виділи для них окрему гілку, і це не лише моя думка, бо бачу тобі частенько влітає в цих перепалках нізащо, ти б хоч себе пожалів[/b]
Балакати вміють всі, а от балакати по суті в декого ну ніяк не виходить, обгадити організаторів можна легко, а от організувати самому, то то вже звиняйте, як то кажуть "чуже гавно під лісом видно а свого під носом не бачить"
з всіх хто був на танковому я не задоволених не бачив, я особисто на фест їду не за призами і місцями, головне компанія, фестом особисто залишився дуже радоволеним, організаторам ВЕЛИКЕ спасибі, і нєхир тун втирати хто чим ловить і як,
і взагалі дана тема була відкрита для визначення водойми для проведення наступного фесту, а не для навчання організаторських здібностей,
КУМ, вже б варто було банити деяких форумчан, або виділи для них окрему гілку, і це не лише моя думка, бо бачу тобі частенько влітає в цих перепалках нізащо, ти б хоч себе пожалів[/b]
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
12 або 13 грудня пропоную пофестити.
Якраз спонсори оцінять фотографії Фотоконкурсу, можна буде нагородити призерів за одно ну і рибку поспокушати.
На Фест пропонував би надати змогу першочергової реєстрації учасникам Фотоконкурсу (до певної дати звісно), а вже потім усім бажаючим.
Якраз спонсори оцінять фотографії Фотоконкурсу, можна буде нагородити призерів за одно ну і рибку поспокушати.
На Фест пропонував би надати змогу першочергової реєстрації учасникам Фотоконкурсу (до певної дати звісно), а вже потім усім бажаючим.
Не учи рыбу плавать!
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Отлично - Я ЗА ОБЕИМИ РУКАМИ И ОБЕИМИ САПОГАМИ (ЗАБРОДАМИ)!!!!KYM писав:12 або 13 грудня пропоную пофестити.
А с местом проведения феста определились????
- KYM
- Бро
- Контактна інформація:
Мне нравиться Танковое, во-первых окунь, хоть и небольшой, но он там есть в нужных колличествах, во-вторых - отличное место для отдыха - не нужно таскать мангал и столики..., в третьих - всех видно, как на ладони - судьям легче.
Скажу более, по-моему мнению, Танковое может вместить гораздо больше чем 25 учасников (по моим подсчётам 40 - спокойно, ну и 50 железно поместяться - по 25 на каждом берегу).
Я бы предложил организовать лично-командный Фестивальчик. Почему? Потому, что личку взять будет тяжеловато - жребий будет немного либо на-руку, либо не на-руку, а вот определить лучшую команду можно будет.
Далее, предложу сделать 3 зоны (одна из которых будет дамба), тогда и командное первенство будет интереснее (3 человека в команде) и народ "влезет". Грубо говоря, если будет уж так много желающих, я имею ввиду под 50 человек, то это всего лишь 17 чел в зоне.
Думаю до 50-ти не дойдёт, а вот человеков 30-35 будет. Вот и получается 10-12 чел в зоне, а это просто прелесненько.
Ну а чтобы не заглядывать в чужие пакетики с едой, можно оговорить вступительный взнос с учётом преобретения кое-какого провианта (хотя это не обязательно, с этим можно решить).
Знаю братья с Волыни хотели принять участие в предыдущем "Железном окуне, он же Major-Fest-2009", вот можно будет и их пригласить.
Вот такие вот думкы мои, что скажете?
Скажу более, по-моему мнению, Танковое может вместить гораздо больше чем 25 учасников (по моим подсчётам 40 - спокойно, ну и 50 железно поместяться - по 25 на каждом берегу).
Я бы предложил организовать лично-командный Фестивальчик. Почему? Потому, что личку взять будет тяжеловато - жребий будет немного либо на-руку, либо не на-руку, а вот определить лучшую команду можно будет.
Далее, предложу сделать 3 зоны (одна из которых будет дамба), тогда и командное первенство будет интереснее (3 человека в команде) и народ "влезет". Грубо говоря, если будет уж так много желающих, я имею ввиду под 50 человек, то это всего лишь 17 чел в зоне.
Думаю до 50-ти не дойдёт, а вот человеков 30-35 будет. Вот и получается 10-12 чел в зоне, а это просто прелесненько.
Ну а чтобы не заглядывать в чужие пакетики с едой, можно оговорить вступительный взнос с учётом преобретения кое-какого провианта (хотя это не обязательно, с этим можно решить).
Знаю братья с Волыни хотели принять участие в предыдущем "Железном окуне, он же Major-Fest-2009", вот можно будет и их пригласить.
Не учи рыбу плавать!
- ИхтиофилРыбопедович
- Бувалий
- Контактна інформація:
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Серега - если я правильно понял, то мне уже надо звонить главнокомандующему и договариваться????? :DKYM писав:Мне нравиться Танковое, во-первых окунь, хоть и небольшой, но он там есть в нужных колличествах, во-вторых - отличное место для отдыха - не нужно таскать мангал и столики..., в третьих - всех видно, как на ладони - судьям легче.
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Уважаемые друзья и коллеги спиннингисты!!!!KYM писав:Это я высказал своё мнение про ход...
Надо услышать мнение наших спинингистов и тогда определиться.
Хотя я пока не вижу более подходящего места для того чтоб совместить и отдых и награждение конкурсантов и турнирчик.
Время летит очень быстро и если мы дальше так будем продолжать определяться с фестом - то я думаю, что ЛЁД уже станет!!! и ОСКОМУ мы точно не собьём.
По-этому давайте будем активней - со своей стороны я уже могу начать переговоры с главнокомандующим на предмет проведения феста и количества участников, так что пожалуйста не молчите и давайте будем определяться и готовиться по-тихоничку к проведению феста.
Також хотів би половити рибку на танковому озері, поскільки ще ні разу не був на ньому.
В мене також є одна пропозиція (це моя особиста думка і вона ні нащо не претендує) - для урівняння шансів всіх риболовів (якщо дозволяє кількість місць), заборонити ловлю в забродах, якщо змагання з берега, значить з берега.
Можливо дозволити компромісне рівшення (як на деяких професійних змаганнях)- заходити в воду наприклад по коліна, не вище.
В мене також є одна пропозиція (це моя особиста думка і вона ні нащо не претендує) - для урівняння шансів всіх риболовів (якщо дозволяє кількість місць), заборонити ловлю в забродах, якщо змагання з берега, значить з берега.
Можливо дозволити компромісне рівшення (як на деяких професійних змаганнях)- заходити в воду наприклад по коліна, не вище.
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Минулий фест який проводився на території війскового полігону, а саме на ТАнковому озері - ми так і робили - в воду учасникам було дозволено заходити ТІЛЬКИ ПО КОЛІНА!!!! Без забродів там буде дуже важко тому що берегова зона різна. Якщо з одного боку можна стояти на твердому березі і глибина починається практично одразу, то є такі ділянки, де від берега на відстані 10м глибина буде ледь вище колін...trans писав:Також хотів би половити рибку на танковому озері, поскільки ще ні разу не був на ньому.
- KYM
- Бро
- Контактна інформація:
Спарава у тому, що при забороні заходу у воду буде дуже мало секторів для лову, що значно зменшує кількість учасників.trans писав:Також хотів би половити рибку на танковому озері, поскільки ще ні разу не був на ньому.
Якщо ж дозволити заход у воду по-коліна, а у тяжкодоступних місцях до краю трави, то усе буде "вшистко в пожонтку".
Я доречі також був дещо обурений тим, що на попередньому Фесті де-хто заходив вище пупа у воду, тому, хлопаки, у цей раз я буду слідкувати, щоб до таких дій судді ставилися якнайсуворіше!
Сьогодні був в "Альбатросі", розмовляв з Патіком та хлопцями - вирішили зробити Фест на Танковому (за підтримки Юри а"ля Viktorovi4'a та, звісно, командувача полігоном - Олександра Сергійовича). Дата проведення 12 або 13 грудня 2009 р. (точну дату буде повідомлено пізніше). Фестиваль буде носити назву "Кубок Альбатроса" чи щось у цьому руслі - Патік дасть знати, коли остаточно усе вирішить.
На Фесті планується також вручити призи конкурсантам-переможцям Фотоконкурсу "Погляд-2009".
Прохання слідкувати за повідомленнями Форуму, щоб усі встигли зареєструватися!!!
Не учи рыбу плавать!
- Viktorovi4
- Козак
- Контактна інформація:
Все иду на переговоры с главнокомандующим. 8)KYM писав: Сьогодні був в "Альбатросі", розмовляв з Патіком та хлопцями - вирішили зробити Фест на Танковому (за підтримки Юри а"ля Viktorovi4'a та, звісно, командувача полігоном - Олександра Сергійовича). Дата проведення 12 або 13 грудня 2009 р. (точну дату буде повідомлено пізніше). Фестиваль буде носити назву "Кубок Альбатроса" чи щось у цьому руслі - Патік дасть знати, коли остаточно усе вирішить.
На Фесті планується також вручити призи конкурсантам-переможцям Фотоконкурсу "Погляд-2009".
Прохання слідкувати за повідомленнями Форуму, щоб усі встигли зареєструватися!!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей