с. Хотынь - старицы и карьеры

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Re: КОРОТКІ звіти про риболовлю

Непрочитане повідомлення oleg-rivne »

Попередні роки мені не доводилось рибалити на хотинських карьєрах, в цьому році відвідую втретє,
розпорядок: рибалка з 4.30 до 8.30, далі невеличкій заплив, соніячні вани і до праці.
ранішє азартно ловився окунь на попер, цей раз вполював дві щупачки :ti_pa:
здивувало близьке сусідство окуня і щуки: щука брала саме на міляку, де окунь ганяв малька!
але зацікавило інше: познайомився з рибалкою Миколою, який багато років відвідує ці місця.
Пан Микола розповів мені про метрових судаків і щупак, що не дивно для таких глибин!
Щось мене тягне туда, з години так 3.00 ночі, да сходинками крок за кроком зсередини і під берег, віброхвостик+офсетнік+5-8 грам... В кого є досвід відносно судака (монтажи, час), чи варто в цю пору року?
фото 1 - рибалка Микола (тільки що витянув підлящіка)
фото 2 - мій улов
ЗображенняЗображення
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Re: Хотынь

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Всім доброї пори доби!
І так почну. Сьогодні 20.07.2010 в 18.30 виїхав на Хотинські карьери. Зважаючи на те що спека трішки спала - думаю поїду провідаю полосатих пацінів :-) . приїхав на 3 карьєр - був дуже здивований і в одночас втішений, що людей небуло. Зібрав свою Лунакію і вперед. З самого початку прийняв рішення ловити виключно на воблери + поппер. В 19.00 почалося шоу!!!! :sh_ok: - окунь просто валив малька по всій площі озера - мене це звичайно збентежило, так як я не міг зрозуміти куди мені піти... :ne_vi_del:
Але прийняв рішення проловити всю травичку вздовж берега навпроти коси. і так ставлю воблер (нещодавно придбаний у Альбатросі) плаваючий - і вперед. Закинув, веду легеньким твічем вздовж травички - і ОПА - Є!!!!! Лунакіа почала свій приємний танець - під час виважування, а фрікцион допомагав їй в такт, окунець був небагато - немало десь 150гр "на око". Ну все думаю, "тримайте мене семеро - зараз порву" :-) .
І неповірите, практично на кожній проводці окунь жадібно чіплявся на воб. Були і маленьки "танкові", а були і "їстивного" формату хлопці. Також мені вдалося зловити свого першого головня на воблер!!!! :ya_hoo_oo: - він був невеликий, десь 300гр, але я був просто у захваті від цього. Також були виходи і на попер, але набагато менше результативних покльовок ніж на воб. Все це дійство тривало до тих пір, доки не сховалось сонечко. В цілому з 18.30 - 21.30 було зловлено 40 окунів (додому було взято 15 - решта на свободі) і 1 головень 300гр. Ось таким виявися незапланований виїзд в Хотинь.
Всім ні хвоста, ні луски!!!!
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
ИхтиофилРыбопедович
Ледар
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ИхтиофилРыбопедович »

Вот и хрен разберешь ту рыбу. Можно ездить месяц и быть с нулем, а можно как Юрчик - "браконьерствовать" в будни )
Одним совом - респект! Мастерство непропиваемо! :bra_vo:
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SPIN »

ИхтиофилРыбопедович писав:Вот и хрен разберешь ту рыбу. Можно ездить месяц и быть с нулем, а можно как Юрчик - "браконьерствовать" в будни )
Одним совом - респект! Мастерство непропиваемо! :bra_vo:
Но в Хотыни часто игнорируемо рыбой, судя даже не по отчётам, ибо мало кто здесь пишет, а по рассказам. Дабы признать моё утверждение несостоятельным, призываю профи- "окунистов" на "зачистку" этого водоёма, заодно и браков попугать. А может просто уже начался в Хотыни стабильный кльов хищника?
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення oleg-rivne »

Хотинь, карьери, 22.07.10р.
більше буваю - більше подобається, причини очевидні:
на горинь з її кофе з молоком та рівнем води, в цьому році рибалити бажання відсутнє,
в полянах - кажуть повнє фіаско по хіжаку. куди подітись бідному спінінгЁру?
Ця їздка, четверта за рахунком, найменьш продуктивна: всього 4 окунця (попер):
один - більш-менш, решта - до 100-кі не дотягують.
В 4.00 на водоймі. Як планував, присів цього разу на сілікон, спочатку 2 дюйма+4гр, потім 1 дюйм+2 гр. нажаль ОП, в т.ч. окунь категорично ігнорував мої твістеркі. Проходивши так до 8-ї, не заробив жодного тичка, відкінув мдж і перейшов на попер, але інтузіазм вже не той, і сонце високо...
спостерігав непогані екземпляри головня, на око ~0,5 кг!
SPIN
Герой
Контактна інформація:

пора уже знаки отличия какието иметь, чтобы узнавать участников форума и при встрече на рыбалке обмениваться инфой
ПС
сегодня хотел ехать, но планы поменялись
pushustuy
Абориген
Телефон: 0974626847
Контактна інформація:

Re: КОРОТКІ звіти про риболовлю

Непрочитане повідомлення pushustuy »

я вважаю, там потрыбно ловити судака всеж не в 3 часа утра а пызно ввечеры з годин 10- 11 :mi_ga_et:
pushustuy
Абориген
Контактна інформація:

вискочив сьогодні на декілька годин в Хотинь: скажу зразу, що результат не перевищив нуля, але полюбуватись було чим. Зранку на першій стариці активність хижака на поверхні просто вражала! вода кипіла, але я крім одного тичка більш нічого не заробив. потім пішовши на кар"єри покупався, і наблюдав, як неодноразово окунь доганяв мої приманки до берега, часом доганяла ціла стайка окунів, але брати відмовлялись. на третьому кар"єрі прямо біля моїх ніг головень оріентовно на 500 грам вискочив з води вхопивши на поверхні якусь смітину, чим і лякав мене так,як я стояв по коліна у воді :-). У поплавочників результати також поганенькі , можливо риба відчувала зміну погоди, град недрібним розміром, а можливо діло в мені а не в погоді, тому всім повідомляю риба там ще не перевелась, :a_g_a:
Tolik
Дослідник
Телефон: 0671234567
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Tolik »

Головень на кар'єрах? Ти нічого не плутаєш? Там стояча вода :sh_ok:
pushustuy
Абориген
Контактна інформація:

саме Головень! я нічого не путаю його там щей багато :a_g_a: , Один поплавочник казав що вони заходять з горині , а в менулий четвер він зловив на вудочку головня грам на 300. Отаке.
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Вчора був в Хотині, правда попав пізно - почав ловити в 8,30. Буває, що відразу відчуваєш, буде клювати, чи ні. Коли ні, то й ловити ліньки. Незважаючи на це, перепробував свій результативний арсенал і нуль. Одне але. Не вирішивши проблему з дальністю закиду, не зміг покласти приманки щуці прямо під носа. Це було на 3-му кар"єрі. Перейшов шукати рибу на 2-й кар"єр. Очевидно, що щука була дуже лінива і брала лише під носом. Так, випробовуючи нового воблера на другому кар"єрі, помітив, що воб або бракований, або причина в іншому. Суть проблеми полягає в тому, що воб дуже рідко рискає на рівномірну відстань вправо і вліво, частіше він просто завалюється на бік і при підмотці не знаєш куди його занесе. Під час чергової проводки, побачив, що воб заносить прямо під прибережні кущі, щоб уникнути зачепу, за 10 см до куща я різко висмикую воба з води. В цей час його хапає щука десь на 1 кг прямо вискакуючи з води, нажаль ледь зачепилась тому і зійшла. Перед цим, обловлював дану акваторію різними приманками і нуль, а тут схопила, бо воб був прямо перед носом.
Добре поплававши, з добрим настроєм поїхав додому.
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Tolik писав:Головень на кар'єрах? Ти нічого не плутаєш? Там стояча вода :sh_ok:
Толік а що тебе дивує?! Дійсно на 3 карьєрі просто мерва головня - калібр різний. Головень живе не тільки в річках але і в озерах. Також там багато і жереха - теж різного калібру, хоча хтось тоже може сказати, що жерех - це суто річкова риба. Мені навіть вдалося одного головня там вполювати - правда не дуже великий - 300гр (я уже відписував цей звіт). Так що - неварто багато роздумувати, а брати спін і вперед... :)
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
Горыныч
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Горыныч »

SPIN писав:Перед цим, обловлював дану акваторію різними приманками і нуль, а тут схопила, бо воб був прямо перед носом.
Не обов’язково, можливо їй сподобалось зміна в проводці – прискорення…
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
ВікторGVS
Абориген
Телефон: 234567
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ВікторGVS »

Tolik писав:Головень на кар'єрах? Ти нічого не плутаєш? Там стояча вода :sh_ok:
Минулого року на стариці чи то ставку, що відразу за школою міліції біля Азоту, яка не з"єднується з Горинью, принаймні останніх декілька років років там не було великого розливу. Так от в прилові у полавочників бачив головника розміром з-пів долоні. Можливо, що головень ще й розножується в стоячій воді.
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Горыныч писав:
SPIN писав:Перед цим, обловлював дану акваторію різними приманками і нуль, а тут схопила, бо воб був прямо перед носом.
Не обов’язково, можливо їй сподобалось зміна в проводці – прискорення…
та це було суперприскорення, бо дуже різко рвонув, щоб зачепу не було
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість