Доповнення форуму
Правила форуму
Перше, воно і останнє
1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Забороняється вживати слово "Брєд"
Перше, воно і останнє
1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Забороняється вживати слово "Брєд"
Re: Доповнення форуму
вкурсі. найближчим часом вирішим.
-
- Контактна інформація:
Re: Пропозиції щодо вдосконалення форуму
Віктор якщо Назар поправить,то прикручуй голосувалку,а всі інші памятайте,що у всіх смаки різні,і треба визначитись з чимсь посереднім,ідеальної картинки,яка б всім сподобалась від АдоЯ ніхто не придумає. І букв НРКК не треба,поки емблемою привязуємось до форуму,з часом якщо переростемDerSieger писав:і з оком риби шось помудруй. акесь стрьомне
в статус клубу,всерівно з прив"язкою до сайту.і емблема при любих розкладах не втратить актуальності :!: :!: :!:
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
треба глянуть пару толкових варіантів і до кінця тиждня визначитись, щоб був час поробити футболки.
доречі я собі думаю зробити на грудях логотип команди і на рукаві логотип форуму. так повинно бути нормально
доречі я собі думаю зробити на грудях логотип команди і на рукаві логотип форуму. так повинно бути нормально
Як на мене - нормуль. Тільки одне прохання - потрібно створити контур! Чи в овалі чи в трикутнику. О... в трикутнику - прикол!
Як Вам, панове?
Як Вам, панове?
-
- Контактна інформація:
Мені подобається! Віктор верхній варіант виділяй в кандидати на голосуванняnazrik писав:Ну оцінюйте![]()
око всерівно шось не то. і овал трохи вужчий зроби
А так - нєа!DerSieger писав:око всерівно шось не то. і овал трохи вужчий зроби
Типу - карп в яйці! Неоригінально! ІМХО
нормально-нормально. тільки вужче трохи треба.
в трикутнику гамняно буде
в трикутнику гамняно буде
-
- Контактна інформація:
Звертаюсь до форумчан,хто готує проекти символіки сайту-можливо знайдете зображення карпа(на мою думку він обов"язково має бути) якогось веселішого :D так як і впроекті Максимуса і в малюнку Назара вони якісь строгі на вигляд,а карпфішінг перш за все хороший відпочинок і емблема може бути якась позитивніша!
Так йому либу можна витягнути...але варто ще і бойлів знизу насипати правильних :Dttearjerker писав:Звертаюсь до форумчан,хто готує проекти символіки сайту-можливо знайдете зображення карпа(на мою думку він обов"язково має бути) якогось веселішого :D так як і впроекті Максимуса і в малюнку Назара вони якісь строгі на вигляд,а карпфішінг перш за все хороший відпочинок і емблема може бути якась позитивніша!
- nazrik
- Козак
- Телефон: 0505733236
- Контактна інформація:
Ось так по-інакшому не можна, бо чиплятиме овал хвіст і напис :!: :!: :!:
Рибак
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей