оператор с Стасом якраз мали схлопотати чергові пагони в дурня, то він дуже радий був цій рибі. а підсак той вже був поломаний, тільки в мене в руках він розлізся.ttearjerker писав:![]()
![]()
![]()
![]()
Я сцяв по ногах з коментів асистентів і відео оператора. Да, учбовим посібником для дітей не назвеш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я не зрозумів, що за харчок в моє відро з бойлами,я до цієї клоунади взагалі не маю ніякого відношення і стояв на березі....DerSieger писав: оператор с Стасом якраз мали схлопотати чергові пагони в дурня, то він дуже радий був цій рибі. а підсак той вже був поломаний, тільки в мене в руках він розлізся.
Цей карп такого вертепу ще напевно в житті не бачивstal1n писав:Всі ламакі, один я красавчик витягнув нарешті датчмастером омріяного карпа.
ага, і фотографував це все зі свого штатіваValldemar писав:...я до цієї клоунади взагалі не маю ніякого відношення і стояв на березі....
Не фотографував а знімав, і то з берега. В складі клоунської трупи що була на містку, я не був...DerSieger писав:ага, і фотографував це все зі свого штатіваValldemar писав:...я до цієї клоунади взагалі не маю ніякого відношення і стояв на березі....
Россо-Неро писав:Яка вага коропа на фотках)?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість