Мабуть як і багато рибилок ми скористалися погодою та вискочили на Горинь!
В 7 ранку ми вже на воді, впринципі не холодно, але почав йти неприємний дощ, який на протязі дня то переставав, то підсилювався. Температура води 1,5-2 градуси, помутніла, але допустимо.
Запланували потролити вверх по течії і потім сплавлятися назад.
Поки я збирав спінінг і думав кого б то вчепити на карабін, батя вже відзначився

Так як за сезон запас воблерів значно прорідився вибір був не великий, почав я з діпового Магалона який гарно працював минулого року в холодній воді.
Але метрів через 200 у баті влітає на перча ще одна

В мене як і раніше глухо....
Черга з коробки дійшла до флагманівської копії Шад Рапа, яка теж багато виручала, але цього року мовчить, почав з меншого розміру але теж без результату, тільки перейшов на більший і відразу удар! Холоднокровне виважування не дало ніяких шансів

Ця вже під двушку, заряд адреналіну і сонця зігрів мене і настрій покращився
Тролимо далі.... вітер посилюється ...
Проходячи біля затопленого дерева в мене ударчик і на гачках повис шнурок

Рахунок з батьою рівний 2-2, але ж хочеться трофеїв....
На годиннику вже перша година, клювань все менше... вітер сильний... сонця немає... пролітає дощик...
Шум мотора тільки тягне на сон.... але будить мене черговий шнурок

Нарешті з сухого програшу на початку риболовлі я вириваюсь від баті вперед 3-2
Дійшли до певної точки, так як на годиннику вже майже 14 і почали сплавлятися обкидуючи цікаві місця
Я знову починаю перебирати коробки і приманки, поки я це робив, батя з під берега виманює шнурка який благополучно не дочекався фотосесії і вернувся у воду, спрацював все той Перч.
Джигувати дуже не комфортно, залишки трави не дають змоги зробити повноцінну проводку, тому працювали тільки воблерами.
Небо остаточно затягнуло хмарами і потроху стало темніти....
Але батя все ж виривається вперед, допомогла йому знову ж маленька зубата

Сплавляючись далі з кущів далеко від ближніх сіл, на нас почав гавкати песик, ми не звернувши уваги пішли далі, але він почав ще більше дзявкати, ну і ми вирішили повернутися подивитися що там... Під"їхавши побачили що він прив"язаний до гілки... Спочатку він не підпускав до себе, але потім мабуть зрозумів, що ми допомогти хочемо.... На шиї у нього був металевий тросик, звільнивши його він розгублено побіг в сторону селі...
Не хочеться думати що бувають такі уроди, які спеціально так роблять з тваринами, мабуть він потрапив в бобровий якийсь капкан.... Але карми набрали на майбутнє... Песика врятували
Висновки
- Щука вже прогнозоваго відійшла від берега на руслові бровки і звали, 5 з семи зубатих були впіймані саме там
- Перч в цьому сезоні відловив краще всіх і в заброс і тролінгом, влетів і сом і щука лише з судаком у мене ніяк
Надіюсь погода дозволить нам ще побачити і судака, але на Горині з ним дуже туго мабуть, та і терпіння в мене на нього не вистачає